Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 673 — Csodabogár
Murinnyo lol, azt a kedvességet 😀

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀petey
csak akkor tényleg nem tudni mire jó a vénaszkenner

balhé eddig se volt, az "ocsmány drukkolás" meg úgy néz ki ezzel sem szűnik meg, akkor mégis mitől jönne ki még több család/átlag néző?

mégis mi változott?

nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri

UI.: egy nagy "nézőszám szakértő" azért azt megmagyarázhatná, hogy ha ennyire fosnak az átlag szurkolók az ultráktól(balhé, csúnya beszéd stb) és leginkább miattuk nem jár ki a "jó nép", akkor miért mindig a Fradi-Újpest/Újpest-Fradi rangadók a leglátogatottabbak, ahol az előbb említett "veszélyek" előfordulása az átlagosnál is magasabb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
amikor így összehasonlítva látja az ember, hihetetlen, mennyivel gyorsabbak a kékek. egy sima kiugráson hat másodpercet vernek a védőkre, a lábuk akár három mozdulatot is megtesz, míg a védő fejében megszületik a gondolat (ld. Fabregas gólja)

szegény mennyeihez szokott szemem jól elfáradt.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 215
ugyanezt akartam most írni. Megérte az új stadion a parasztoknak!
több mint 11 éve
ez ment egész meccsen, közte a családbarát "siratják a buzik, és a pedofilok", hadd halljanak szépet a gyermekek 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 673 — Csodabogár
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 812 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
azért a 2. félidőben úgy passzolják szét a fradiit, ahogy akarják, látszik, hogy elkészültek az erejükkel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Ugrai már a második helyzetet balf.szkodja el, de hát ne legyen az ember telhetetlen... 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 812 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de azért ramires szépen bevágta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
az is csodás védőteljesítmény volt, négy védő várta türelmesen, hogy átvegye a labdát a vonalon 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
bundaaaaaaaaaaXDZoliZoltán
11.50 volt a szorzó tipszmikszen, geci ideges leszek, ha így marad! 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
bundaaaaaaaaaaXD
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Hasonló sztorikat mindenki tudna mesélni aki járt már életében kétszer pl diszkóban😀 Az igazi balhék nem a stadionban vannak és aki balhézni akar az ugyanúgy le fog utazni. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom...Asbee
egyszer voltam, belém is kötöttek. metalkoncerten ez nincs, ott mindenki testvére mindenkinek. az ember válogassa meg, hová megy 😊berger90
Voltam már diszkóban is, meg metál koncerten is. Volt hogy semmi gond nem volt, de volt már balhém mindkét helyen. Sőt már este 9-kor is megtaláltak cigányok vasrudakkal. Ez nem helyfüggő, hanem ember. Azt pedig sajnos nem lehet előre kiszámítani.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 176 — #NoStress
Aki szerint drága a stadion, szükségtelen ennyit rákölteni, annak lenne egy kérdésem:
A Postabank konszolidációja/áron aluli föld/bánya/cégprivatizálások/stb. hányszorosába kerültek az államnak a teljes stadionprogramhoz képest úgy, hogy az egyszeri állampolgár semmit se látott/kapott belőle?

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 339 — no es importante
Az alsó és a felső kép is ma készült, mindenki döntse el maga, hogy melyik hangulat vonzza jobban.
Dub
A pirótól nem látom rendesen a képernyőt, így nem tudok választani, de az új fradi stadion látatlanban is jobbnak tűnik, mint a bkv előre pálya

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hasonló sztorikat mindenki tudna mesélni aki járt már életében kétszer pl diszkóban😀 Az igazi balhék nem a stadionban vannak és aki balhézni akar az ugyanúgy le fog utazni. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom...Asbee
egyszer voltam, belém is kötöttek. metalkoncerten ez nincs, ott mindenki testvére mindenkinek. az ember válogassa meg, hová megy 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
"...Mikel még a Groupama Aréna avatóján...?"

miért, ő hol van? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hasonló sztorikat mindenki tudna mesélni aki járt már életében kétszer pl diszkóban😀 Az igazi balhék nem a stadionban vannak és aki balhézni akar az ugyanúgy le fog utazni. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
nagyon szép és európai dolog fejbebaszni a másikat sörösüveggel, üvöltve zsidózni és cigányozni, ugye? ezt csinálja egy igazi férfi hétvégén?
berger90
Mutassatok már egy szurkolót akit fejbebasztak sörösüveggel meccsen😀Asbee
Olyat még nem láttam, de olyat már igen, amikor az egyik "szurkoló" lebaszott egyet a szurkolótársának, mert az nem volt hajlandó azt és úgy szurkolni, ahogy a díszes társaság akarta.zinedine5
ilyet konkrétan én is láttam, ráadásul a fradi b-középben voltak (mi már akkor inkább mellettük álltunk, már nem akartunk állandóan ugrálni 😀 )davemayer
velem olyan volt egyszer Újpesten, hogy egész egyszerűen odább lökött egy tarkopasz hool, mert útban voltam neki. semmi nem volt az előzmény, a lépcső tetején, eredményjelző alatt beszélgettünk haverokkal, kész.berger90
nyugi, neki tesztoszteron volt a jele az ovibandavemayer
nem vettem a szívemre, de ott és akkor azért kezdtem kapisgálni, miféle alakok találták ki és működtetik ezt az egész "ultra-életet."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
nagyon szép és európai dolog fejbebaszni a másikat sörösüveggel, üvöltve zsidózni és cigányozni, ugye? ezt csinálja egy igazi férfi hétvégén?
berger90
Olyat még nem láttam, de olyat már igen, amikor az egyik "szurkoló" lebaszott egyet a szurkolótársának, mert az nem volt hajlandó azt és úgy szurkolni, ahogy a díszes társaság akarta.zinedine5
ilyet konkrétan én is láttam, ráadásul a fradi b-középben voltak (mi már akkor inkább mellettük álltunk, már nem akartunk állandóan ugrálni 😀 )davemayer
velem olyan volt egyszer Újpesten, hogy egész egyszerűen odább lökött egy tarkopasz hool, mert útban voltam neki. semmi nem volt az előzmény, a lépcső tetején, eredményjelző alatt beszélgettünk haverokkal, kész.berger90
nyugi, neki tesztoszteron volt a jele az oviban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
berger90
velem olyan volt egyszer Újpesten, hogy egész egyszerűen odább lökött egy tarkopasz hool, mert útban voltam neki. semmi nem volt az előzmény, a lépcső tetején, eredményjelző alatt beszélgettünk haverokkal, kész.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
berger90
ilyet konkrétan én is láttam, ráadásul a fradi b-középben voltak (mi már akkor inkább mellettük álltunk, már nem akartunk állandóan ugrálni 😀 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
berger90
kerestem, nem találtam ilyet, de akkor balkáni hangulatnál maradva az megvan, mit szokott rendezni a két belgrádi tábor hétvégente? az egyik tábor ráadásul már egymást is gyilkolja, mert összevesztek... erre akarunk hasonlítani?berger90
Azért a görögtűz meg a füst közel sem azt jelenti, hogy elkezdi egymást gyilkolászni a két tábor. Évekig jártam anno meccsekre idegenbe is, aki nem kereste a balhét azt nem is találta meg.Asbee
pontosan tisztában vagyok vele, hogy semmi baj nincs a pyróval, kurva jól néz ki (a hanggránát zavar ugyan picit, de ki lhet persze bírni), én arra gondolok, hogy húszéves srácok halnak meg, mert hétköznap gyilkolásszák egymást ezek a vadbarmok. ott kevésbé ismert a tenyérszkenner, meg az azonosítás, és vissza is élnek ezzel a helyzettel. na, ez a Balkán.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
berger90
Olyat még nem láttam, de olyat már igen, amikor az egyik "szurkoló" lebaszott egyet a szurkolótársának, mert az nem volt hajlandó azt és úgy szurkolni, ahogy a díszes társaság akarta.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
berger90
kerestem, nem találtam ilyet, de akkor balkáni hangulatnál maradva az megvan, mit szokott rendezni a két belgrádi tábor hétvégente? az egyik tábor ráadásul már egymást is gyilkolja, mert összevesztek... erre akarunk hasonlítani?berger90
Azért a görögtűz meg a füst közel sem azt jelenti, hogy elkezdi egymást gyilkolászni a két tábor. Évekig jártam anno meccsekre idegenbe is, aki nem kereste a balhét azt nem is találta meg.Asbee
Nem is azokat akarják kizárni aki nem kereste a bajt 😉