Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
mér, Müller törődött? kétlem 😊fogadjunk a hajaddal sem törődtél annyit 😀NB2A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
az a jó benne, hogy leharcoltabbnak tűnik, mint Gera Zoli, aztán mégis BL- és VB-győztes csapatban lett megkerülhetetlen
több mint 11 éve
Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Győr kupameccset elhalasztjak igy kipihenten várhatják a hétvégi rangadót ellenünk.Anyjuk picsáját a laposi köcsögöknek. Pedig egyébként is nagyon nekik állna a zászló, MB1 topcsapat MB2 legalja ellen, úgy hogy utóbbi bajnokság még be sem indult.
Az ok:a válogatott összetartás...
Magyarország 2014Kenny
több mint 11 éve
Mintha beférnél a szerethető és tolódó válogatottba. Ugyan kérlek. 😀😀😀A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaBárcsak olyan tehetségtelen lettem volna, mint Müller... nem itt tartanék 😀JC6
több mint 11 éve
fogadjunk a hajaddal sem törődtél annyit 😀A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
több mint 11 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.
több mint 11 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaEgyrészt nem biztos, hogy így lesz, másrészt az igaz, hogy nekem is "az igazi árja gyökszi" jut rókla eszembe, de hogy tehetségtelen lenne???? XDLOL bammeg😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Győr kupameccset elhalasztjak igy kipihenten várhatják a hétvégi rangadót ellenünk.Az ok:a válogatott összetartás...
Magyarország 2014
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaBárcsak olyan tehetségtelen lettem volna, mint Müller... nem itt tartanék 😀
több mint 11 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnavoltak még ilyen "tehetségtelen patkányok" a világon pl. Inzaghi vagy G. Müller.... egyébként meg az a kurva kellemetlen az egészben, hogy a focit még mindig gólra játsszák és nem tehetségre vagy technikai tudásra, ne adj isten hírnévre. Ebben pedig - mármint a gólszerzésben - Klose a valaha volt legjobb jelenleg, a világbajnokságok tekintetében. Végső soron meg ami számít, az csak az, hogy Klose és Müller is világbajnok, nincsenek egyéni címek a tarsolyukban vagy "elismertségük"? Müller szépen megmondta rá a véleményét a csóró riportercsajnak; "Dugjátok fel a seggetekbe, világbajnok vagyok". Ennyi.
több mint 11 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnade kurva savanyú az a szőlő
több mint 11 éve
Ez az egész "róla kéne cikket írni" rész rettenetes. Kloseról nem azért nem születnek cikkek, mert csendes lenne vagy ilyesmi, hanem mert egyszerűen nem elég jó játékos és soha nem is volt az. És bármilyen meglepő is, az emberek a legjobbakra kíváncsiak, nem a 100. szorgalmas kisiparosra. Ez kb. az a színvonal, mint mikor azt írják, hogy a kétkezi munkás, aki szorgalmasan, becsületesen dolgozik, miért nem keres annyit, mint egy NB1-es magyar focista.Mert?VrijbloedKiakadt a demagógia méterem.Schleckhttp://bilder.bild.de/fotos-skaliert/a-klose_40253238-1407756033-37198626/3,c=0,w=658.bild.jpgEz a vélemény hűen tükrözi az enyémet.
élő legenda.Amadeus91
"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
több mint 11 éve
Mert?Kiakadt a demagógia méterem.SchleckEz a vélemény hűen tükrözi az enyémet.
élő legenda.Amadeus91
"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
több mint 11 éve
Én nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár. Ráadásul teszik ezt akkor is, amikor nem is az ÚTE az ellenfél. Az általad idézett mondatokba sehol nem látok például "niggerezést" vagy "zsidózást", mert gondolom ez Angliában is tiltott. Azért az ellenfél szidása és a tiltott rigmusok használata között lennie kellene különbségnek (mind szurkolók, mind az MLSZ részéről).Tonytehát a "fradista/újpesti cigányok 'aszátok az anyátok" rigmusban neked csak a "cigányok" szóval van bajod??
(vagy nem tudom milyen "rasszista rigmus" van még az újpestiekre kitalálva)
mert egyébként egyetértek h az "indul a vonat"-ozásnak, huhogásnak semmi keresnivalója nincs a lelátón, de most jobb lenne ha a fenti rigmusban a nem kívánt szót kicserélnénk "paraszt"-ra? úgy már nem lenne rasszista és nem büntetne érte az MLSZ?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
pedig megedződhettél volna már.Kiakadt a demagógia méterem.SchleckEz a vélemény hűen tükrözi az enyémet.
élő legenda.Amadeus91
több mint 11 éve
Kiakadt a demagógia méterem.Ez a vélemény hűen tükrözi az enyémet.
élő legenda.Amadeus91
több mint 11 éve
Ez a vélemény hűen tükrözi az enyémet.
élő legenda.Amadeus91
"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."
több mint 11 éve
Én nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár.TonyAkkor a fenti oké. A "Budapesten mindenki cigány(esetleg roma)" mehet vagy sem? 8-)
Rég voltam meccsen.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/reaction--a-difficult-game.html?WT.mc_id=social_20140811_29512986Annyira gondolkoztam hogy mennyire kamu de nem volt kedvem utananezni 😀TocaRetteghetnek az ellenfelek a Fradi pálya szedi áldozataitDaily Mail információ, téves is. PL 2.fordulójában már valószínűleg játszhat.
sportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/Toca
tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀Borbinho
Ez alapján is erősen kamunk tűnik az infó. És egy kicsit dicsérte is a Fradit Ivanovic.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ezt is nagyon sokan fel szokták hozni, én erre meg azt szoktam válaszolni h pl Angliában (=a nagy követendő példa) teljesen alap hogy a szurkolok a RIVÁLIST szidják egy sima meccsen, lehet nem azt mondják hogy "cocksucker", de "wanky", "xy's mother is a whore", "surrender or you'll die" minden meccsen elhangzik nem is egyszer, ez mitől jobb?? mégis 60-75 ezres stadionok fullosan tele vannak és elég nagy százalékuk gyere/család... ott vmiért működik és még vénaszkenner sem kellett hozzáÉn nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár. Ráadásul teszik ezt akkor is, amikor nem is az ÚTE az ellenfél. Az általad idézett mondatokba sehol nem látok például "niggerezést" vagy "zsidózást", mert gondolom ez Angliában is tiltott. Azért az ellenfél szidása és a tiltott rigmusok használata között lennie kellene különbségnek (mind szurkolók, mind az MLSZ részéről).
és amikor ez a kritika elhangzik, érdemes lenne abba is belegondolni(annak ki volt már B-középben), hogy a "hajrá fradi/újpestet" énekli mondjuk x ember, de amikor jön a "faszszopó fradi/újpest" vagy a "cigányok-cigányok" esetleg a "nézzed nézzed ők azok xyi cigány parasztok" azt meg min 2X ember teli torokból üvölti
vajon miért van ez?ZERO_L
több mint 11 éve
Annyira gondolkoztam hogy mennyire kamu de nem volt kedvem utananezni 😀Retteghetnek az ellenfelek a Fradi pálya szedi áldozataitDaily Mail információ, téves is. PL 2.fordulójában már valószínűleg játszhat.
sportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/Toca
tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀Borbinho
több mint 11 éve
Retteghetnek az ellenfelek a Fradi pálya szedi áldozataitDaily Mail információ, téves is. PL 2.fordulójában már valószínűleg játszhat.

tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
22.40 DUNA MaradonaPöttyösebben Kusturica bemutassa SantaMaradonàt 😉
jó dokumentumfilm, ajánlomdavemayer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
22.40 DUNA Maradonajó dokumentumfilm, ajánlom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Retteghetnek az ellenfelek a Fradi pálya szedi áldozataitsportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/