Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
MK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.
több mint 11 éve
Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkMagyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
hallgassad mert különben Hurka öngyi lesz! Konq ma bye weeken volt.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagy
több mint 11 éve
hát még amit a felesége fog a nyakába basznia per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
Tim Wiese-t szemmel láthatóan megviseli, hogy free agent.Amadeus91
több mint 11 éve
Lesz ma fölé-mellé podcast?
több mint 11 éve
kap ő annyit, hogy ne legyen belőle per :pa per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
több mint 11 éve
De 14 tuti, hogy van 😉a per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
a per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál.Ő majd a legjobb védekező játékos díjat kapja. Reméljük.
na vajon kikapja meg ?
HAHAgamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Egész konkrétan a VB legtöbbet futó játékosáról beszélünk. 7 meccsen futott 2 maratonnyi távolságot.Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...csebi
Iszonyat hasznos játékos és érti a focit. Oké, nem egy Ronaldo mozgása van, de ilyen alkattal nem is lehet várni ezt. Gerd Müllerhez hasonlítani meg az epic fail kategória. GM tényleg csak annyit csinált, hogy ha ott volt és kellett a gól, akkor megoldotta a semmiből, de ennyi. Hozzá képest Müller egy kámplit pekidzs.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál.természetesen Lionel Messi
na vajon kikapja meg ?
HAHAgamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál. na vajon kikapja meg ?
HAHA
több mint 11 éve
Bajner mit kap trollfocin az instagrammos cucc miatt 😀😀 ennyire gyökér nem lehet valaki...peach"Mit csinál Bajner a 44. percben?
...
Lion (lájön)"
ezen haltam meg 😀
több mint 11 éve
Bajner mit kap trollfocin az instagrammos cucc miatt 😀😀 ennyire gyökér nem lehet valaki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve

Tim Wiese-t szemmel láthatóan megviseli, hogy free agent.
több mint 11 éve
még 2 és kint vagyunk a vb-n!!!444!!!négy!www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140814-massimo-morales-szerint-erkolcsi-es-szakmai-valsagban-van-a-magyar-foci.htmlA hülyeség az megy...
Megint egy nem dicsérő vélemény!NB2
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/fifa-vilagranglista-ujabb-negy-helyet-javitott-a-magyar-valogatott-2356805Matthew99
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140814-massimo-morales-szerint-erkolcsi-es-szakmai-valsagban-van-a-magyar-foci.htmlA hülyeség az megy...
Megint egy nem dicsérő vélemény!NB2
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/fifa-vilagranglista-ujabb-negy-helyet-javitott-a-magyar-valogatott-2356805

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Javi Martinez 😕 kezdődik illetve folytatódik ....csebi"„Beszéltem az orvosokkal, és 99 százalék az esély arra, hogy a keresztszalag és a külső szalagok is elszakadtak a térdemben."
fasza. Olvastam egy jó kommentet ez ügyben, hogy elképesztően sérülékeny keret jött össze, kb. Boateng, Neuer, Dante, Lahm, Alaba és Müller (igen a patkány) azok, akik le tudnak nyomni egy szezont. Dömét idézve; Kórház a város szélén.
több mint 11 éve
Javi Martinez 😕 kezdődik illetve folytatódik ....
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140814-massimo-morales-szerint-erkolcsi-es-szakmai-valsagban-van-a-magyar-foci.htmlMegint egy nem dicsérő vélemény!
több mint 11 éve
A 90. percben csakis Koplárovics Béla lehetett.ki volt ez a clutch?Amadeus91oké, de itt a 90. percben volt a 2. gólHörikimentem a Soroksár - Pápa derbire.A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.iktriad
Hozzáértésem mutatja, hogy messze ez volt a legszorosabb a mai menübőlHöri
több mint 11 éve
ki volt ez a clutch?oké, de itt a 90. percben volt a 2. gólHörikimentem a Soroksár - Pápa derbire.A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.iktriad
több mint 11 éve
oké, de itt a 90. percben volt a 2. gólkimentem a Soroksár - Pápa derbire.A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.iktriad
több mint 11 éve
kimentem a Soroksár - Pápa derbire.A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.
több mint 11 éve
Koman/NK óta tudjuk, hogy ez nem előfeltétel.Mondjuk az sem ártana, ha néha játszana a csapatában.SchleckJuhaszon kivul nincs olyan belső védő akit oda mernék allitani.KennyOtigba, már ha a hazzaffyakat nem zavarja a bőrszíne.Amadeus91