Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
partjelző kollegát fel fogják koncolni 😀StezUEFA szerintem innentől még a gimis meccseken sem fogja engedni ,hogy bíráskodjon.
Amúgy azt senki nem mondta,hogy Messi nem jó játékos,én legalábbis tuti nem.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Torres a kemény félpályáról küldi kapura 😀
több mint 12 éve
partjelző kollegát fel fogják koncolni 😀
több mint 12 éve
ezzel abszolút egyetértek, már a Clásicon is megjegyeztem, de nem is erre reagáltam 😊Most objektíven nézve azt azért be kell ismerned, hogy a Barca legalább fél órája adogat a 16-os előtt, de egy értelmes távoli lövése se volt a Barcának. Szép a labdabirtoklás meg a sok passz, de ha az ellen összes játékosa a 16-oson belül van, akkor azért lenne értelme durrogtatni.vandeminekimádom, hogy Drogbára ugrál az összes Barcás, ha fekszik, de amikor Busquets továbbjuttatja Őket valami oscar-díjas alakítással, akkor rögtön lapítás vanérdekes, én mindenhol azt látom, hogy mocskos barcás színészek így, csaló bírók úgy, az a törpe amúgy se jó játékos és társai..Szobi22
faszomat az egész soccerbe, hogy egy meccset nem lehet már találni, ahol fociznakStez
több mint 12 éve
Lesgól ? Nou-campban az érvényes... Ostoba bíró
több mint 12 éve
mi van itt? 😂
több mint 12 éve
Na én már lélekben beletörődtem hogy idén sem lesz címvédés nagyongáz.........
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Edzéseken gyakorolja a gól lövést? 😂
több mint 12 éve
Most objektíven nézve azt azért be kell ismerned, hogy a Barca legalább fél órája adogat a 16-os előtt, de egy értelmes távoli lövése se volt a Barcának. Szép a labdabirtoklás meg a sok passz, de ha az ellen összes játékosa a 16-oson belül van, akkor azért lenne értelme durrogtatni.imádom, hogy Drogbára ugrál az összes Barcás, ha fekszik, de amikor Busquets továbbjuttatja Őket valami oscar-díjas alakítással, akkor rögtön lapítás vanérdekes, én mindenhol azt látom, hogy mocskos barcás színészek így, csaló bírók úgy, az a törpe amúgy se jó játékos és társai..Szobi22
faszomat az egész soccerbe, hogy egy meccset nem lehet már találni, ahol fociznakStez
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Guardiola nem töri össze magát a győzelemért...Pedro ? 😀 Hát vele előrébb nem lennének
Fabregas le, Keita be csere mi?
Pedrot, vagy valami értelmes támadót kéne bevinni, miután kiesésre állnakStez
Torres in-da-house 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Egy kérdést annyira feltennék minden Barca játékosnak. Ha nem megy a kapuig való játék, akkor miért nem lőnek messziről? Náluk verés jár annak aki gólt lő 20+ról?
több mint 12 éve
Drogba bazmeg 😂 😂 ez a hülye elintézi, hogy véletlenül se játszhasson a döntőben, ha továbbmennek
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
lehet akkor van benne valamiimádom, hogy Drogbára ugrál az összes Barcás, ha fekszik, de amikor Busquets továbbjuttatja Őket valami oscar-díjas alakítással, akkor rögtön lapítás vanérdekes, én mindenhol azt látom, hogy mocskos barcás színészek így, csaló bírók úgy, az a törpe amúgy se jó játékos és társai..Szobi22
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
imádom, hogy Drogbára ugrál az összes Barcás, ha fekszik, de amikor Busquets továbbjuttatja Őket valami oscar-díjas alakítással, akkor rögtön lapítás vanérdekes, én mindenhol azt látom, hogy mocskos barcás színészek így, csaló bírók úgy, az a törpe amúgy se jó játékos és társai..
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Fabregas - Keita csere? Hát kreatívabb nem lett a Barca.
több mint 12 éve
Guardiola nem töri össze magát a győzelemért...Fabregas le, Keita be csere mi?
Pedrot, vagy valami értelmes támadót kéne bevinni, miután kiesésre állnak
több mint 12 éve
imádom, hogy Drogbára ugrál az összes Barcás, ha fekszik, de amikor Busquets továbbjuttatja Őket valami oscar-díjas alakítással, akkor rögtön lapítás vanfaszomat az egész soccerbe, hogy egy meccset nem lehet már találni, ahol fociznak
több mint 12 éve
Bosingwa olyan mint egy medúza, valaki ránéz a szemöldökére és megdermed a nevetéstől.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
Barca játékosoknál nem divat kirúgni a labdát ha a másik csapatból valaki fekszik?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Azért az kurva vicces, hogy Drogba volt a leghátsó ember 😀
több mint 12 éve
Csak ne akkor lője a Barca a gólt amikor már nem lesz idő Torrest behozni,hogy eldöntse a meccsetToca
több mint 12 éve
baszki Ivanovic, ezt 10-ből 8-szor befejeli, alap, hogy most meg luft 😀
több mint 12 éve
Puyol amatőr ebből a többi Barcás kiállítást csinált volna
több mint 12 éve
Csak ne akkor lője a Barca a gólt amikor már nem lesz idő Torrest behozni,hogy eldöntse a meccset