Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
nincs légiós a válogatottban?Amadeus91szerintem haza se engednék őket a felkészülés legfontosabb részén 2-3 napra egy válogatott összetartásra, nyilván nem azért csak itthon játszókat hívott meg, mert csak ők lesznek a selejtezőkön, ne butáskodj már
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-csapat-nelkuli-koman-es-negy-ujpesti-a-keretben-2356225nincs légiós a válogatottban? Koman FA-ként is befér? nemár...
edit: most látom, hogy összetartásra összehívva a hazaiak. De Koman akkor is WTF....
több mint 11 éve
Mondjuk még azt a végén megkérdezhették volna tőle, hogy a jövőben lenne-e magyar szövetségi kapitány😕😀
több mint 11 éve
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91szerintem nem azért kérdezett vissza, mert nem tudja hol van, hanem mert azt mondták neki a libák, hogy "jól ismeri az ellenfél játékosait", és fingja nincs, hogy miért feltételezné ezt bárki.
több mint 11 éve
ha jól tudom elsősorban azért épülnek új stadionok, hogy ezzel növeljék a nézőszámot, ami véleményem szerint rossz következtetés, adott esetben kb ezer fővel talán nőni is fog, de az MLSZ által kitűzött 5-10ezres nézőszámot nem ez fogja elősegíteni, ahhoz minőségibb focinak kell lennie, amihez meg az utánpótlást kéne gyökeresen rendbe tenni és alulról felépíteni az egész magyar labdarúgást ZERO_LNem, az a rossz következtetés, hogy bárki is magasztosabb célokat lát bele az egészbe. A "jó foci" egy megfoghatatlan fogalom, erre, ahogy a jól működő utánpótlásra sincs bevált recept, mert attól mondjuk, hogy az itthoni amfoci bajnokságban lemásolnák az nfl szerkezetét, semmi nem garantálná annak sikerességét (sőt ha ugyanazt a pénzt tolnák bele sem, ami ugye teljesen elképzelhetetlen, ahogy az is, hogy Premier League-szintű pénzek mozogjanak az mb1-ben). Az épp aktuális rendszer arra elég, hogy lehessen egy másikra mutogatni, ha majd azt alkalmazzuk, biztos jönnek a sikerek... A "modern stadion" és edzéskörülmények ellenben más tészta, azt tényleg egy az egyben le lehet tükrözni, relatíve gyors eredmény, látványos, minden politikus álma az ilyen.
Amúgy halkan megjegyzem, hogy pár napja Csányi már az "alulról felépített utánpótlásról", a kóklerek lecseréléséről beszélt, akkor meg jött az, hogy tulajdonképpen ott minden rendben van, miért zaklatják az éhbérért tengődő edzőket... A "gyökeres rendbetétel" ugyanis fájdalmas, ráadásul semmire nem garancia, ezt a politikusok érthetően nem szeretik.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
én azt nem értem, hogy nem úgy igazolta le az Ipswich, hogy rúgott nekik egy gólt egy előkészületi meccsen?Igen mert nem csinálta végig az alapozást (hanem a tökét vakarta otthon amíg nem volt csapata és úgy gondolta 2 hét alatt arra szintre jut mint aki végigdolgozta a nyarat).Matthew99www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123Most akkor ő büszke arra, hogy kb 40 perc alatt elfáradt?
"abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. "
😀zinedine5
cartman023
de ha a Dortmund II-nél volt, akkor mégis mi a jó faszt csinált egész nyáron a meccs előtt? alapozás nélkül elvitték volna játszani? hát ez nagyon sántít...
több mint 11 éve
Igen mert nem csinálta végig az alapozást (hanem a tökét vakarta otthon amíg nem volt csapata és úgy gondolta 2 hét alatt arra szintre jut mint aki végigdolgozta a nyarat).www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123Most akkor ő büszke arra, hogy kb 40 perc alatt elfáradt?
"abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. "
😀zinedine5
cartman023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
vagy fogalmazzunk úgy hogy voltak sokan akik a stadionok rossz körülményére fogták, hogy nem mennek ki a családok, most jön az hogy ocsmányul szurkolnak, aztán ha minden kifogás elfogy akkor meg jön a foci gyenge minőségemégis mi változott?Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
ZERO_L
Anno én itt feltettem a kérdést a sok "kellastadionmertazolyanjó" emberkétől, hogy akkor is ilyen fasza lesz, amikor a 800-1000 Ft-os belépő 1500-ra nő? Furcsamód akkor nem kaptam választ, de így utólag már megkaptam. Azért az látszik, hogy alapvető marketing, ne adj isten közgáz oktatás nem ártana az embereknek, hogy legalább a legalapvetőbb összefüggésekkel legyenek tisztában és ne várják, hogy egy jóval nagyobb/modernebb stadionba is a romhalmazra érvényes jegyárak legyenek.
A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra. Tony
ha jól tudom elsősorban azért épülnek új stadionok, hogy ezzel növeljék a nézőszámot, ami véleményem szerint rossz következtetés, adott esetben kb ezer fővel talán nőni is fog, de az MLSZ által kitűzött 5-10ezres nézőszámot nem ez fogja elősegíteni, ahhoz minőségibb focinak kell lennie, amihez meg az utánpótlást kéne gyökeresen rendbe tenni és alulról felépíteni az egész magyar labdarúgást
Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.Tonyezt is nagyon sokan fel szokták hozni, én erre meg azt szoktam válaszolni h pl Angliában (=a nagy követendő példa) teljesen alap hogy a szurkolok a RIVÁLIST szidják egy sima meccsen, lehet nem azt mondják hogy "cocksucker", de "wanky", "xy's mother is a whore", "surrender or you'll die" minden meccsen elhangzik nem is egyszer, ez mitől jobb?? mégis 60-75 ezres stadionok fullosan tele vannak és elég nagy százalékuk gyere/család... ott vmiért működik és még vénaszkenner sem kellett hozzá
és amikor ez a kritika elhangzik, érdemes lenne abba is belegondolni(annak ki volt már B-középben), hogy a "hajrá fradi/újpestet" énekli mondjuk x ember, de amikor jön a "faszszopó fradi/újpest" vagy a "cigányok-cigányok" esetleg a "nézzed nézzed ők azok xyi cigány parasztok" azt meg min 2X ember teli torokból üvölti
vajon miért van ez?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123Most akkor ő büszke arra, hogy kb 40 perc alatt elfáradt?
😀zinedine5
Hihetelten egy karakter, igazi magyar mintafocista.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123komolyan mondom Pintér válogatottjában bérelt a helye ...
😀zinedine5
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123"abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. "
😀
több mint 11 éve
mert Németországban ilyen még csak fel sem merülhet ugye? Ott a Dortmund szurkolók nem szokták szidni a gelsenkirchenieket vagy még van jó pár másik példa... vagy ott ugyanez a magatartás nem a parasztságot jelöli, ugye?na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteyugyanezt akartam most írni. Megérte az új stadion a parasztoknak!Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ahham.Debrecenben miért nincsenek ilyen magas jegyárak?Mert ott nem egy profitorientált cég, hanem az Egyetem és az Önkormányzat által közösen működtetett cég üzemelteti, mivel a kutya se akart rá pályázni (hozzáteszem jogosan). Szóval Debrecenben rohadtul mindegy, hogy mekkora bukó a stadion, mert beleöntenek egy "kis" lóvét és voilá működik tovább. Na kérlek szépen ezért nincsenek magas jegyárak, mert itt még az is fizeti a jegyet, aki ki se megy a stadionba. 😊Tony
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.cartman023
Köszönöm a felvilágosítást, így már érthető a dolog.
több mint 11 éve
Halkan megsúgom szombaton Pécsen az újpestiek meg a Fradit szidták folyamatosan😊 A 3. f...ó Fradinál felordítottam a bemondónak, hogy 2 hete a pécsieknél minden rigmusnál rögtön meg tudtál szólalni, most nem?De én nem 12 éves szűzlány vagyok, szóval engem soha nem zavart ha a 2 szurkolótábor szidta egymást. Engem is jobban idegesített az MLSZ minden vacakért büntetése. Én is azon emberek táborát gyarapítom, aki azt vallja, hogy a focit kell jobbá tenni, akkor lesz több néző. DE!!! A tv-s jogdíjak sokkal jobban fizetnek, mint emelni a nézőszámot akár 2-3e emberrel. Magyarán a kluboknak ezt a színt sajnos pont elég...
több mint 11 éve
Értem, hogy nem lesz tele. Azt is értem, hogy nem lesz jobb a focinak. Azt is értem, hogy nem lesz jobb a Fradi ettől.Viszont a stadion már kész, gondolom nem csak meccsekkel tervezték megtölteni. El lehet mondani és kurvára igaz, nekem is böki a csőröm, hogy ennyi pénzt elkúrtak ilyen dologra, de most már kár ezen hőzöngeni. Sokkal értelmetlenebb pénz elbaszások és szétlopások voltak lásd amit Sobri írt. Lebontani már úgyse fogják, mert kurva drága lenne XD.
Szép ez a stadion, jobb lesz Pestnek, jobb lesz azoknak akik kimennek, jobb lesz ha mondjuk értelmesebb / nagyobb koncertet lehet idehozni mert elférnek az emberek. Jobb lesz, ha pályázni akarunk bármire.
A jegyárak miatt meg lehet hőzöngeni, a vezetés megpróbálta a legtöbb pénzt kihozni belőle, volt ilyen máshol is már, kurvára elmérték, úgyis befognak állni arra az árra a jegyek ami a legoptimálisabb a Fagyinak.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Debrecenben miért nincsenek ilyen magas jegyárak?Mert ott nem egy profitorientált cég, hanem az Egyetem és az Önkormányzat által közösen működtetett cég üzemelteti, mivel a kutya se akart rá pályázni (hozzáteszem jogosan). Szóval Debrecenben rohadtul mindegy, hogy mekkora bukó a stadion, mert beleöntenek egy "kis" lóvét és voilá működik tovább. Na kérlek szépen ezért nincsenek magas jegyárak, mert itt még az is fizeti a jegyet, aki ki se megy a stadionba. 😊
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.cartman023
több mint 11 éve
Debrecenben miért nincsenek ilyen magas jegyárak?mégis mi változott?Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
ZERO_L
Anno én itt feltettem a kérdést a sok "kellastadionmertazolyanjó" emberkétől, hogy akkor is ilyen fasza lesz, amikor a 800-1000 Ft-os belépő 1500-ra nő? Furcsamód akkor nem kaptam választ, de így utólag már megkaptam. Azért az látszik, hogy alapvető marketing, ne adj isten közgáz oktatás nem ártana az embereknek, hogy legalább a legalapvetőbb összefüggésekkel legyenek tisztában és ne várják, hogy egy jóval nagyobb/modernebb stadionba is a romhalmazra érvényes jegyárak legyenek.
A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra.
Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.Tony
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szép és jó az új stadion, csak épp nincs csapat. És egy darabig nem is lesz. Ez a helyzet sok embernek Kánaán - lásd Kovács Kokó István, wtf? - de az átlagembernek, fradi szurkolónak nem. Kötve hiszem, hogy ez a stadion legalább 5x meg fog telni 2 év alatt - kivétel UTE ellen.Itt tényleg nem azzal van a baj, hogy honnan épült, miből, kinek a cimborája kapta, fidesz, mutyi, stb., mert ez Magyarország, ami folyamatosan megújul. Nem is az aréna a probléma, hanem a rohadt nagy parasztvakítás. Nincs utánpótlás, nincs nagy csapat, nincs nemzetközileg elismert játékos, csak Gera, akinek még van 1-2 éve, itthon. Nem is fog jó játékos jönni egy darabig, mert nincs büdzsé rá. Nincsenek meg azok a feltételek, amelyek kiszolgálják a stadiont. Nem lehet alap nélkül házat építeni, mert akkor nem csak a tegnapi nap lesz mínuszos, hanem az összes többi, mikor jön a bajnoki.
A tolmács csaj meg nem tudom kinek a kicsodája lehet, de ilyen gyalázatos, nevetséges és siralmas interjút még Észak - Koreában sem látni...
több mint 11 éve
Szvsz leginkább a szar foci miatt nincsenek nézők. Ahogy például felcsillan a remény valamilyen válogatott sikerre, Puskásban egyből elkapkodják az összes jegyet. Valamilyen szinten benne van a stadion is, de hosszútávon nem fognak csak a stadion miatt meccsre járni a nézők.
több mint 11 éve
Tony
885
885
mégis mi változott?Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
ZERO_L
A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra.
Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.
több mint 11 éve
És máris az interneten, szívecskézze mindenki 😀Nem ezzel az interjúval fogjuk bebizonyítani, hogy a magyar nők a legszebbek az is biztos. 😀
: VIDEÓ :berger90
A megnyitó ünnepségre kerestem a szavakat igazából három jutott eszembe: unalmas, színvonaltalan és ötlettelen. 😉 De továbbra is jók vagyunk buli meccseken, ez a lényeg.
több mint 11 éve
Rösztliburger is hasonlókat szokott amennyit láttam tőle... 😀ez a klasszikus jutott eszembe, nagyjából ilyen is volt:ha 6-osban lenne azt mondanám tuti hogy Cutler 😀davemayer
berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nem volt ez annyira gáz szerintem, ha két szőkét és egy pikirt egoistát összeeresztünk kb ez jön ki a végén 😀
több mint 11 éve
ez a klasszikus jutott eszembe, nagyjából ilyen is volt:ha 6-osban lenne azt mondanám tuti hogy Cutler 😀
berger90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

berger90