Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?Amadeus91
Azért amádé, mert van sikerélmény, mert ott a jó példa, mert van utánpótlás, mert tudják mi az alázat, nincsenek a bulvárban, mert jók, azé!

És a foci? Egy pénztemető. Nulla siker, nulla eredmény, nulla utánpótlás, nulla világverseny, korai kihullás, nézhetetlen meccsek, szar az egész.
Azé.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.
Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.JC6
oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
teltház van a meccseken..berger90
ob1, első forduló
 www.nemzetisport.hu/vizilabda/ferfi-vizilabda-ob-i-a-vasas-nyert-a-szeged-csak-ikszelt-2277905

OSC-ÚJBUDA–TEVA-VASAS 11–14 (3–4, 3–3, 2–2, 3–5)
Nyéki uszoda, 100 néző

YBL WPC–RACIONET HONVÉD 8–21 (1–7, 1–4, 3–6, 3–4)
Sportmax, 100 néző

SZÉCHENYI BANK-FTC–ZF-EGER 10–13 (4–2, 2–2, 4–4, 0–5)
Népliget, 100 néző

VALDOR-SZENTES–DEBRECEN 10–10 (1–4, 4–3, 4–3, 1–0)
Szentes, 300 néző

KAPOSVÁRI VK–SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP 9–13 (2–4, 2–5, 2–1, 3–3)
Kaposvár, 100 néző

KSI SE–BVSC-ZUGLÓ 16–14 (3–3, 4–3, 4–4, 5–4)
Széchy uszoda, 100 néző

de biztos tízszer-hússzor ekkora az igény a jegyekre, csak ennyien férnek be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.

tudom, demagóg vagyok.berger90
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.

tudom, demagóg vagyok.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
a színvonal a Détári-korszakot idézi.deyell
Döme legalább szerethető volt semleges nézőként
több mint 11 éve
oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Felváltva néztem a Győr és Fradi meccset, egyik elkeserítőbb volt, mint a másik. Az FTC mondjuk jól védekezett, de sanszos volt, hogy nem húzzák ki. Amúgy nem tudtam eldönteni, hogy melyik a rosszabb játékos. Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Kukurozovic vagy Havojic, nem értem, hogy lehet ilyen embereket idehozni. Szegény Zoli, nem tudja mit vállalt, mikor igent mondott Palinak...

A győri meccs margójára...
Először is: M1 vagy M2, mindegy... FUCK YOU!

1. Bazzeg, ilyen kommentátort még nem hordott hátán a föld!
"Úgy szeretném..."
"De jó lenne..."
"Bírósportárs kéremszépen!"
"Nagyon sajnálom..."
Az egy dolog, hogy magyarok vagyunk és magyar csapat játszik, de ÍGY nem lehet közvetíteni! A sírásról, nyafogásról és a hülyeségeiről nem is beszélve...
2. Szanyó Karcsi? SZANYÓ KARCSI! 2-0 nagyon veszélyes eredmény, a tippem 3-0 az ETO-nak.
3. A stúdiós csaj? Felkészületlen, hebeg - habog, hülyeséget kérdez és röhög saját magán.

A stúdióban ülők arra nem képesek, hogy felkészüljenek egy Göteborg-ból. Nem egy san marino-i kiscsapat, akiről alig van infó, nem. Képtelenek utánanézni rendesen, hogy milyen csapat, hogy nyomják, mi a taktika, felállás, edző, eredmények, sikerek, kik a játékosok, hogy áll a bajnokság, mi a tervük, stb. Semmi. "Neked ugye van emléked a Göteborg ellen?" - eh mondom Szanyó nyomta ellenük? LÓSZART! Labdaszedő volt 82-ben mikor az UTE alázott... atyavilág, ezzel az erővel megkérdezhette volna tőle, hogy milyen volt ma a széklete.... van ennél lejjebb? És ezért pénzt kapnak...Istenem, segíts!

Nem volt rossz gárda ez a svéd együttes, de nem is volt kiemelkedő. Örültem amúgy, hogy minden második ETO játékosnak a legújabb Nike vagy Adidas cipő díszelgett a lábán, láttam 1-2 új tetkót és nagyon klassz sérókat. Ez állandó támadási felület itt MO-on...de mit csináljak? Ha már focizni nem tudnak...
Persze, kiesett a fél csapat, sérültek meg minden, csak azt nem értem, hogy minden nap van vagy 40 fok, akkor valaki hogy lehet egyik napról a másikra lázas?
Esküszöm, hogy egy megye 1-es csapat jobb eredményt ért volna el az ETO parkban. Nem baj, adjatok még nekik pár új Audit meg több száz milliót, hátha...

DVTK? Le a kalappal. Nektek adták a legkevesebb esélyt, szép volt fiúk! Most már el ne csesszétek...

Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.
több mint 11 éve
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.
A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.Newman
Ez a tipikus amúgy ebben a játékban, a diósgyőr az első félidőben simán kaphatott volna kettőt, a győr meg ugyanebben a játékrészben jobban játszott a göteborgnál, helyzeteik is voltak bőven. Aztán most ezekből az eredményekből mindenki olyan messzemenő következtetéseket von le, mintha nem 90, hanem legalább 900 percesek lettek volna a mérkőzések.

A fradi meg nem erőltette meg magát ugyan a támadásokkal, de egy kontrázó csapat ugye az ellenfél hibáiból él, amiből lett is volna egy kiugrás, csak ha a félpályánál szabálytalankodik az utolsó védő, akkor az ugye véletlenül se piros.

---
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.
A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.

több mint 11 éve
berger90
Az igen...

Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?Vrijbloed
én is csak a második félidőt. az offense-ről minden a képen van, a defense nem lett volna olyan szar, csak egy buta tizenegyest összehoztak a végén.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
berger90
Az igen...

Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?
több mint 11 éve

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xDbaggio
Vasashoz van szokva, a Fáy utcából 4 alatt nem igen ment haza senki 😊

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 677 — Csodabogár
hát akkor szorítsunk a Dióknak meg Lokinak. a Rijeka idegenben beáll kontrázni, mivel 5x gyorsabbak és kibekkelik vagy lőnek kettőt.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nyomorék nso meg beírta a Fradinak a gólt, meg is örültem hirtelen, erre....

több mint 11 éve
Pont ez a féreg szerzi a gólt, tipikus

---
több mint 11 éve
Az sajnos egyértelmű büntető.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nalepa diving tackle 😀😀
több mint 11 éve
A győrt közben már alázzák.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 230
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapetey
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailor
csak nem. 0-2

buhloone mindstate

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailor
így azért már "bravúr" lenne kiesni, fontos az idegenben lőtt gól, főleg ha még nyernének is. A fradinak is csak akkor lenne esélye sztem ha lőne gólt, a 0-0 azért nem jó mert ettől a rijekai csapattól jó eséllyel kapnak 1 gólt 90 perc alatt.

LOOOOL már 0-2, szép!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 823 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 677 — Csodabogár
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányra

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Az ostoba svédek nem tudják, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény

Tepper takarodj!