Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?Amadeus91Azért amádé, mert van sikerélmény, mert ott a jó példa, mert van utánpótlás, mert tudják mi az alázat, nincsenek a bulvárban, mert jók, azé!
És a foci? Egy pénztemető. Nulla siker, nulla eredmény, nulla utánpótlás, nulla világverseny, korai kihullás, nézhetetlen meccsek, szar az egész.
Azé.
több mint 11 éve
ob1, első fordulóteltház van a meccseken..berger90Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.JC6
www.nemzetisport.hu/vizilabda/ferfi-vizilabda-ob-i-a-vasas-nyert-a-szeged-csak-ikszelt-2277905
OSC-ÚJBUDA–TEVA-VASAS 11–14 (3–4, 3–3, 2–2, 3–5)
Nyéki uszoda, 100 néző
YBL WPC–RACIONET HONVÉD 8–21 (1–7, 1–4, 3–6, 3–4)
Sportmax, 100 néző
SZÉCHENYI BANK-FTC–ZF-EGER 10–13 (4–2, 2–2, 4–4, 0–5)
Népliget, 100 néző
VALDOR-SZENTES–DEBRECEN 10–10 (1–4, 4–3, 4–3, 1–0)
Szentes, 300 néző
KAPOSVÁRI VK–SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP 9–13 (2–4, 2–5, 2–1, 3–3)
Kaposvár, 100 néző
KSI SE–BVSC-ZUGLÓ 16–14 (3–3, 4–3, 4–4, 5–4)
Széchy uszoda, 100 néző
de biztos tízszer-hússzor ekkora az igény a jegyekre, csak ennyien férnek be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
tudom, demagóg vagyok.berger90
több mint 11 éve
teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
tudom, demagóg vagyok.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a színvonal a Détári-korszakot idézi.deyellDöme legalább szerethető volt semleges nézőként
több mint 11 éve
Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Felváltva néztem a Győr és Fradi meccset, egyik elkeserítőbb volt, mint a másik. Az FTC mondjuk jól védekezett, de sanszos volt, hogy nem húzzák ki. Amúgy nem tudtam eldönteni, hogy melyik a rosszabb játékos. Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Kukurozovic vagy Havojic, nem értem, hogy lehet ilyen embereket idehozni. Szegény Zoli, nem tudja mit vállalt, mikor igent mondott Palinak...A győri meccs margójára...
Először is: M1 vagy M2, mindegy... FUCK YOU!
1. Bazzeg, ilyen kommentátort még nem hordott hátán a föld!
"Úgy szeretném..."
"De jó lenne..."
"Bírósportárs kéremszépen!"
"Nagyon sajnálom..."
Az egy dolog, hogy magyarok vagyunk és magyar csapat játszik, de ÍGY nem lehet közvetíteni! A sírásról, nyafogásról és a hülyeségeiről nem is beszélve...
2. Szanyó Karcsi? SZANYÓ KARCSI! 2-0 nagyon veszélyes eredmény, a tippem 3-0 az ETO-nak.
3. A stúdiós csaj? Felkészületlen, hebeg - habog, hülyeséget kérdez és röhög saját magán.
A stúdióban ülők arra nem képesek, hogy felkészüljenek egy Göteborg-ból. Nem egy san marino-i kiscsapat, akiről alig van infó, nem. Képtelenek utánanézni rendesen, hogy milyen csapat, hogy nyomják, mi a taktika, felállás, edző, eredmények, sikerek, kik a játékosok, hogy áll a bajnokság, mi a tervük, stb. Semmi. "Neked ugye van emléked a Göteborg ellen?" - eh mondom Szanyó nyomta ellenük? LÓSZART! Labdaszedő volt 82-ben mikor az UTE alázott... atyavilág, ezzel az erővel megkérdezhette volna tőle, hogy milyen volt ma a széklete.... van ennél lejjebb? És ezért pénzt kapnak...Istenem, segíts!
Nem volt rossz gárda ez a svéd együttes, de nem is volt kiemelkedő. Örültem amúgy, hogy minden második ETO játékosnak a legújabb Nike vagy Adidas cipő díszelgett a lábán, láttam 1-2 új tetkót és nagyon klassz sérókat. Ez állandó támadási felület itt MO-on...de mit csináljak? Ha már focizni nem tudnak...
Persze, kiesett a fél csapat, sérültek meg minden, csak azt nem értem, hogy minden nap van vagy 40 fok, akkor valaki hogy lehet egyik napról a másikra lázas?
Esküszöm, hogy egy megye 1-es csapat jobb eredményt ért volna el az ETO parkban. Nem baj, adjatok még nekik pár új Audit meg több száz milliót, hátha...
DVTK? Le a kalappal. Nektek adták a legkevesebb esélyt, szép volt fiúk! Most már el ne csesszétek...
Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.
Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.
több mint 11 éve
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.Ez a tipikus amúgy ebben a játékban, a diósgyőr az első félidőben simán kaphatott volna kettőt, a győr meg ugyanebben a játékrészben jobban játszott a göteborgnál, helyzeteik is voltak bőven. Aztán most ezekből az eredményekből mindenki olyan messzemenő következtetéseket von le, mintha nem 90, hanem legalább 900 percesek lettek volna a mérkőzések.
A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.Newman
A fradi meg nem erőltette meg magát ugyan a támadásokkal, de egy kontrázó csapat ugye az ellenfél hibáiból él, amiből lett is volna egy kiugrás, csak ha a félpályánál szabálytalankodik az utolsó védő, akkor az ugye véletlenül se piros.

---
több mint 11 éve
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.
több mint 11 éve
én is csak a második félidőt. az offense-ről minden a képen van, a defense nem lett volna olyan szar, csak egy buta tizenegyest összehoztak a végén.Az igen...berger90
Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?Vrijbloed
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az igen...berger90
Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?
több mint 11 éve
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xDbaggioVasashoz van szokva, a Fáy utcából 4 alatt nem igen ment haza senki 😊
több mint 11 éve
hát akkor szorítsunk a Dióknak meg Lokinak. a Rijeka idegenben beáll kontrázni, mivel 5x gyorsabbak és kibekkelik vagy lőnek kettőt.
több mint 11 éve
nyomorék nso meg beírta a Fradinak a gólt, meg is örültem hirtelen, erre....
több mint 11 éve
Pont ez a féreg szerzi a gólt, tipikus

---
több mint 11 éve
Nalepa diving tackle 😀😀
több mint 11 éve
csak nem. 0-2erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailorhát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
buhloone mindstate
több mint 11 éve
így azért már "bravúr" lenne kiesni, fontos az idegenben lőtt gól, főleg ha még nyernének is. A fradinak is csak akkor lenne esélye sztem ha lőne gólt, a 0-0 azért nem jó mert ettől a rijekai csapattól jó eséllyel kapnak 1 gólt 90 perc alatt.erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailorhát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
LOOOOL már 0-2, szép!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az ostoba svédek nem tudják, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény
Tepper takarodj!
berger90