Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 241 — Vikings fan
Egyébként emberhátrányban lett 0-3 , 3-3 a Diósgyőr meccsen, kéne még 10 perc és megnyernénk 😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Minden csapatreszben jobb volt a Madrid.megerdemelt a sikeruk.
Pocsékul játszottunk.lassan,körülményesen,siralmasan.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Messi kiégett.

több mint 11 éve
Azért mondjuk nem lettem volna szomorú ha az utolsó 30 percben, még vágunk 2-3-at mert a lehetőség bőven megvolt...
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ilyenkor mi a toszért kell 3 percet hosszabbítani? 3-1, érdemi változásra esély sincs, egyik félnek semmi ötlete a támadásokhoz, akkor meg fújja le a picsába.
több mint 11 éve
Megjegyzem a Realból Roni a leggyengébb a pályán...
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 323
Azért ezeket a madridi kontrákat élmény nézni, még ha az utolsó passzok nem is ülnek. És akkor Bale még nem is játszik...
több mint 11 éve
Böőr Zoli Boeoer néven fut Livescore-on. 😊Bazzani
Ez inkább németeknél divat, pl banki utalásnál is, ha van rövid vagy hosszú ö a névben, azt "oe"-vel helyettesítik.Tony
Zoltan de Boeoer

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én látom rosszul, vagy ez a Barca védelem tényleg lassított felvétel?
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Kecskemét - Honvéd 1-0. 983 néző........
Az derék...........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Böőr Zoli Boeoer néven fut Livescore-on. 😊Bazzani
Ez németeknél is divat, pl banki utalásnál is, ha van rövid vagy hosszú ö a névben, azt "oe"-vel helyettesítik.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 229
Eddig ez az Alves beadás tetszett a legjobban. Valószínűleg ez így is marad. 😊
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 229
Miskolc bekezdett. Remélem azért 3-ról nem szív ki a Dunaf
több mint 11 éve
köszi dunaferr 😊

Real meg szerintem ma kurva szarul játszik védelem gyenge, kpálya meg gyakorlatilag nincs...eaglesmcnabb
Marcelo menti eddig a meccset.
több mint 11 éve
Böőr Zoli Boeoer néven fut Livescore-on. 😊

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 080 — je suis poloska
köszi dunaferr 😊

Real meg szerintem ma kurva szarul játszik védelem gyenge, kpálya meg gyakorlatilag nincs...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.Toca
Jó, bár én nem számítottam ilyen gyenge Diósgyőrre.Bazzani
Ne is mond, párhuzamosan néztem, de azt kikapcsoltam 😀
több mint 11 éve
Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.Toca
Jó, bár én nem számítottam ilyen gyenge Diósgyőrre.

több mint 11 éve
Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.
több mint 11 éve
gyerekkel egész tegnapi napot az ügyeleti ellátás rendszerét megismerve töltöttük (várakoztuk), hat és fél óra alvás, 200 km vezetés.
a Liverpool meccsét is átaludtam, pedig az még jobban érintett volna, mint ez. mondjuk lehet, hogy azzal is jól jártam így...

szerk: egyébként az zavart meg, hogy az ilyen meccseket általába este 8-10 között szokták indítanislowmotion
Én is majdnem lemaradtam a "korai" kezdés miatt. Eddig kb. ugyanaz megy, mint mindig. Nyom a Real, de vezet a Barca, később gondolom jön majd a hiszti és a balhézás mindkét oldalon.

OFF: Jobbulást a gyereknek.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 197 — Cowboys fan
Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...Tony
ja, már játszik a két codálatosz?slowmotion
Lassan 13 perce.Tony
gyerekkel egész tegnapi napot az ügyeleti ellátás rendszerét megismerve töltöttük (várakoztuk), hat és fél óra alvás, 200 km vezetés.
a Liverpool meccsét is átaludtam, pedig az még jobban érintett volna, mint ez. mondjuk lehet, hogy azzal is jól jártam így...

szerk: egyébként az zavart meg, hogy az ilyen meccseket általába este 8-10 között szokták indítani
több mint 11 éve
Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...Tony
ja, már játszik a két codálatosz?slowmotion
Lassan 13 perce.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 197 — Cowboys fan
ja, már játszik a két codálatosz?
több mint 11 éve
Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 001
Nézem a jó oldalát a mai döntetlennek: idei 13. meccsén már másodszor (!) nem kapott gólt a csapat. Ja, hogy ez csak a Hull City volt? ._.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May