Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Mandzukic -> Arsenal?
Na az nem volna hülyeség.Bazzani
Nem vagyok nagy Mandzukic fan, de szvsz hasonló lesz a helyzet, mint Gomeznél. Ő ugye áldozatul esik a gyík vezetésnek csak azért, mert Mandzukic épp jó évet tolt, most meg egy jobban hypeolt játékost hoznak a helyére, de nagy fogás lehet annak a csapatnak, aki leigazolja. Gomez is úgy rémlik, hogy annak ellenére, hogy sérült volt az utolsó Bayernes évében, amikor játszott, akkor jó volt, előtte meg monster volt egyenesen. A Fioban is király lesz, ha kibírja végre egészségesen.
Mandzukiccal is kurva jól fog járni valaki. Ha Balotellit eladja a büdös köcsög féreg buzi cigány Berlusconi, akkor én például neki nagyon tudnék örülni. Nem szeretem, de jó játékos.
Néha azért a Bayernt sem értem, de ez legyen az én bajom. 😀Stez
Balotellit vitte volna az Arsenal de túl magas árat szabtak érte (27millát olvastam asszem) így most Mandzukic a célpont aki szerintem tökéletes fit a londoniaknak. Jobban járnának vele mint a Chelsea Costa-val...Bazzani
Az Arsenal kínál ennyit, nem a Milan szabta az árat.
De ezek mind csak pletykák, szerintem nem komolyak.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Mandzukic -> Arsenal?
Nem vagyok nagy Mandzukic fan, de szvsz hasonló lesz a helyzet, mint Gomeznél. Ő ugye áldozatul esik a gyík vezetésnek csak azért, mert Mandzukic épp jó évet tolt, most meg egy jobban hypeolt játékost hoznak a helyére, de nagy fogás lehet annak a csapatnak, aki leigazolja. Gomez is úgy rémlik, hogy annak ellenére, hogy sérült volt az utolsó Bayernes évében, amikor játszott, akkor jó volt, előtte meg monster volt egyenesen. A Fioban is király lesz, ha kibírja végre egészségesen.
Mandzukiccal is kurva jól fog járni valaki. Ha Balotellit eladja a büdös köcsög féreg buzi cigány Berlusconi, akkor én például neki nagyon tudnék örülni. Nem szeretem, de jó játékos.
Néha azért a Bayernt sem értem, de ez legyen az én bajom. 😀Stez
Balotellit vitte volna az Arsenal de túl magas árat szabtak érte (27millát olvastam asszem) így most Mandzukic a célpont aki szerintem tökéletes fit a londoniaknak. Jobban járnának vele mint a Chelsea Costa-val...

több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 040
nem tudom, egy magyar válogatottnál látna-e ilyet az ember

"Serey Die Instagramján oszlatta el a ködöt: édesapja nem a meccs előtt 2 órával, hanem 2004-ben hunyt el. Azért rendült meg annyira, mert egyszerűen büszke volt rá, hogy elefántcsontparti és a hazáját szolgálhatja. Sosem gondolta volna, hogy valaha ide jut - írta franciául."

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Mandzukic -> Arsenal?
Néha azért a Bayernt sem értem, de ez legyen az én bajom. 😀

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
"Joe Hart said they aren't scored enough goals and let too many in."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mandzukic -> Arsenal?
Na az nem volna hülyeség.

több mint 11 éve
Azert ezzel a kerettel eleg tre lett bolna, ha nem.nyer Bundesligat. Foleg, hogy a.legnagyobb rivalis kulcsemberet is.elvittek. Most meg majd Lewa.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Tata Martino nem csak a Barca-t, hanem a spanyol focit is tönkre tette.
Szép munka, egy év alatt, gratulálok!!Charlie Firpo
ez bullshit. Nézd meg a Bayernt Peppel, az is szar lett. Maga a stílus fáradt el. Kiismerték, ennyi. Jön majd más.Amadeus91
Te mégis miről beszélsz?Tükörsimán nyertetek meg mindent amit lehetett.A BL-ben 1 azaz 1 rossz meccsetek volt,igaz azzal ki is estetek.
Pepet összehasonlítani Tataval hatalmas badarság lenne.
Tata full éretlen volt a Barcahoz,csak azért hozták ide mert jóban van Messivel,és vele győzték meg hogy írja alá az új szerződését,más kérdés hogy nem jött be és nem nyert semmit.
Míg Pep elment egy idegen országba(ugye mindenhonnan azt lehetett hallani hogy sikertelen lesz),és konkrétan ugyanúgy hülyére verte a Bundesligát ahogy 1-2 évvel ezelőtt az LFP-t.

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
😀
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
baggio
Ja, röhejes az a bohócsipkás a két pap fölött.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ezek az upsetek, váratlan contenderek-pretenderek kis túlzással már-már egy NCAA-szezon fordulataira kezdenek emlékeztetni. 😊 Lájk.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...peach
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀Asbee
Alma meg a fája, so faaaar awaaay 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...peach
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀Asbee
Gondolom nem a saját fiát...

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498

Bírom az ilyeneket.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
Balotelli az angol királynőt akarja
jún. 20. 01:59 Olaszország

Az olasz válogatott futballistája azt írta a twitter-oldalán, hogy csapata segít az angolokon, vagyis legyőzi Costa Ricát és Uruguayt is. Ezért cserébe nem kér se többet, sem kevesebbet, mint egy csókot a királynőtől.

😀 nehogy bukta legyen Balo 😀

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
aki járt a hét elején Balatonfüreden, az már előre tudhatta, mivel éppen ott nyaralt Keneseivel együtt xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Inkább az a fura a tikitakában, hogy ennyi ideig tartott rájönniük az alapigazságra, hogy ehhez szoros emberfogás és gyors letámadás kell. Nem kell odaérni mindig, de elég, ha csak ott lohol az ember, ha nem az első, második, ad abszurdum harmadik passzra jön a hiba, de ott van a 4.-től már bakhatják...kishaszi
Ezért leszek kíváncsi chilére a következő meccsen, mert tegnap szétfutották az agyukat. Tökéletesen ölték meg a spanyol játékot de félek, hogy sokat kivett belőlük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Inkább az a fura a tikitakában, hogy ennyi ideig tartott rájönniük az alapigazságra, hogy ehhez szoros emberfogás és gyors letámadás kell. Nem kell odaérni mindig, de elég, ha csak ott lohol az ember, ha nem az első, második, ad abszurdum harmadik passzra jön a hiba, de ott van a 4.-től már bakhatják...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ez bullshit. Nézd meg a Bayernt Peppel, az is szar lett. Maga a stílus fáradt el. Kiismerték, ennyi. Jön majd más.Amadeus91
arról a Bayernről beszélünk, aki 2 címet nyert, rekord gyorsasággal, hóesésben bajnok lett, és volt összesen 1 rossz hazai meccse otthon a Real ellen... ha egy rossz meccs miatt megbukott valami, akkor tényleg túl nagyok az elvárásaitok, sztem várjunk még ezzel a Pep megbukott dologgal, ezért sem szeretem mostanában a fertiget. Pl a kupa döntőn, ami taktikát felvázolt igenis alkalmas lehet újabb dominanciára BL-ben is!csebi
Egyébként igen. 2012-ben irtó balszerencsével elbukott BL döntő, 1 évre rá egész Európa szarrá alázása. 2014-ben áprilisig csúcsforma. Történjen akármi, ebben a mai fociban szvsz nem lehet háromszor is odaérni döntőbe, előbb-utóbb bejön egy rossz vagy balszerencsés meccs. Heynckes-nél garantált lett volna a BL győzelem? Nem. Csak kinn a németek büszkeségét az bassza, hogy egy spanyol edzővel, más filozófiával nyújtott olyan teljesítményt a csapat mint eddig még soha.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
arról a Bayernről beszélünk, aki 2 címet nyert, rekord gyorsasággal, hóesésben bajnok lett, és volt összesen 1 rossz hazai meccse otthon a Real ellen... ha egy rossz meccs miatt megbukott valami, akkor tényleg túl nagyok az elvárásaitok, sztem várjunk még ezzel a Pep megbukott dologgal, ezért sem szeretem mostanában a fertiget. Pl a kupa döntőn, ami taktikát felvázolt igenis alkalmas lehet újabb dominanciára BL-ben is!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
A gőzgép is kurva nagy találmány volt! 200 évvel ezelőtt!
Tiki-taka is nagy találmány... Volt...eaglesmcnabb
Komoly Barca fóbiád van 😉gdavid
nyugodtan javíts ki ha tévedek 😊 De szerintem tavaly a Bayern-Barcán, idén a Bayern-Realon, majd a VB-n bukott meg. Ezeket tapasztalom, majd ha a Real játszik tiki-takát és bukik meg vele azt is ekézni fogom ne aggódj.eaglesmcnabb
Muszáj valahogy levezetni a feszültséget, hogy tizen X évenként szerencsétlenkednek össze a Realnak egy Bl győzelmet 😉
több mint 11 éve
Jó látni, hogy jönnek a Costa mémek, amikor a szintén agyonsztárolt hiperszuper brazília is kemény két ponttal állna, ha az első meccset nem kapják ajándékba.
Kurva szánalmasnak gondolom az egészet. Hiába egy sunyi, alattomos ember, kurva jó játékos. De persze mint ha rajta múlott volna a kiesés, elvégre lazán nullázzák a hollandok a spancikat, ha ő nincs.