Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én nem állítottam volna ki Pepét...kishaszi
A könyöklés sem volt oly' durva eset (...) és az utána történt odahajolásos "tett" pedig csak szóbeli keménykedés volt inkább, az meg részemről belefér, ha csak nem Müller valamelyik felmenőjét szidta.
Nem tudom ki és mit látott ott és akkor, de a kiállítás szvsz mérhetetlenül túlzó büntetés volt.

Eddig pontosan 3 db meccset láttam a VB-ről, de a bíráskodás mindennek a legalja. Nem tudom, hogy csak kifogtam-e pont azt a hármat, vagy mindegyik meccsen ez van, de valami botrányos a zebra ténykedés.
A színészkedés mértéke pedig hányingerkeltő.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Na hullanak a fejek a spanyoloknál:
Piqué helyett (mily meglepő) Javi Martinez kezd, Xavi helyett Koke, David Silva helyett pedig Pedro lesz a kezdő.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Fred 😀 😀 😀 Lazán szerelte Neymart. Ezért nálam járna a mínusz pont.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Most nyílik egy olyan cég Mexikóban, mint ahol dolgozom és a héten én tanítgatom az ottani vezetőt, hogy működik a termelés holnapra megvan az egész napi téma 😀 Vamos México!
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Öröm volt nézni, hogy Fellaini úgy játszott miután beállt, mint ahogy Manchesterben egész évben nem sikerült..
Igaz nem is ott szerepelt, mint nálunk

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan

Zseniális ez a csávó 😀 😀kristóf17

mutatóujj sajnos, de azért így is legendalol
Fene!! De egyébként attól még tényleg!! 😀kristóf17
Meggyleves! xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve

mutatóujj sajnos, de azért így is legendalol
Fene!! De egyébként attól még tényleg!! 😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
A "következő szezon" lenne a nagy butaság, épp a vb az, ahol példát lehetne statuálni. Nem véletlenül vannak a nagyobb események után a szabályalkotó (a soccer esetében inkább csak -értelmezési...) konferenciák. Amíg pl. a várt tekintély itt sincs meg, addig tényleg megette a fene az egészetbaggio
A következő szezont arra mondtam, hogy gyakorlatilag semmilyen teszt időszakra nincs szükség. Lefektetik az ezzel kapcsolatos szabályokat és másnap már alkalmazhatnák is. Nem mostanra mondtam, mert akkor már a vb-n kellett volna alkalmazni.
Persze abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy ehhez elég nagy szemléletváltásra lenne szükség a FIFA-nál.vandeminek
A helyzet az, hogy a szabályok már rég le lettek fektetve (pl. a játékvezető döntésének megkérdőjelezése automatikus sárga), csak épp nem alkalmazzák szinte soha... ezt nem máshol lehetne elkezdeni, mint a vb-n, bár nyilván nem ecuadori meg kongói bírókkal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A "következő szezon" lenne a nagy butaság, épp a vb az, ahol példát lehetne statuálni. Nem véletlenül vannak a nagyobb események után a szabályalkotó (a soccer esetében inkább csak -értelmezési...) konferenciák. Amíg pl. a várt tekintély itt sincs meg, addig tényleg megette a fene az egészetbaggio
A következő szezont arra mondtam, hogy gyakorlatilag semmilyen teszt időszakra nincs szükség. Lefektetik az ezzel kapcsolatos szabályokat és másnap már alkalmazhatnák is. Nem mostanra mondtam, mert akkor már a vb-n kellett volna alkalmazni.
Persze abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy ehhez elég nagy szemléletváltásra lenne szükség a FIFA-nál.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
A "következő szezon" lenne a nagy butaság, épp a vb az, ahol példát lehetne statuálni. Nem véletlenül vannak a nagyobb események után a szabályalkotó (a soccer esetében inkább csak -értelmezési...) konferenciák. Amíg pl. a várt tekintély itt sincs meg, addig tényleg megette a fene az egészet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Summa-summárum, én az egyértelmű furkóságot büntetném így, amilyen szinten megy a színészkedés, az se csoda, ha valaki felszívja magát egy belépő után és látva a dobálózást felidegeli magát.... Persze annak fényében, hogy "nem kell odacsapni, maszatolni, verni", és nincs miről beszélni. Nagyon elharapódzott ez, és engedik is sokszor. Én mai napig meglepődöm ezen, ha így játszanak ellenem és, akkor borul a bili, "mikor felveszem a kesztyűt", úgy látszik én egy másik környezetből jöttem, ahol a "csibészség" csak igen kis mértékben volt jelen ebben a miliőben.kishaszi
A két legundorítóbb dolog a mai fociban a könyöklés felugrás közben és a színészkedés. Mindkettőt el kéne kezdeni keményen szankcionálni akár utólag is.Matthew99
No meg, hogy a bíróknak/partjelzőknek nincs semmi tekintéje. Az egész csapat megrohamozza és üvöltenek meg hadonásznak előtte. Ott van pl. a rögbi, ahol a bírónak abszolút hatalma van.
Gyakorlatilag csak akarat kellene ezek büntetéséhez, felvétel alapján utólag simán működne. Bejelentik, hogy a következő szezontól brutálisan büntetni fogják ezt. Biztos vagyok benne, hogy az első pár eltiltás után rohamosan csökkenne a dolog.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
"Futottunk egymás mellett, Pepe kinyújtott karral ment, és eltalálta az arcomat. A földre estem ezt követően, majd odajött hozzám, és nem tudom felidézni, hogy ekkor pontosan mi történt." - Müller

Így már értek mindent. Én kérek elnézést. Remélem nem súlyos az agysérülése és láthatjuk még játszani. Még szerencse, hogy nem lett rosszul mikor hirtelen felugrott egy ilyen eset után a földről. Ezek után szeretném ha jobban eltiltanák mint a másik lábát szétrúgó Pereirát.Matthew99
kurvara nem ezt nyilatkozta 😀 honnet van a forditas ?MMMS
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-muller-nem-emlekszik-pontosan-a-pepe-esetre-2343319Matthew99
"Ich würde die Aktion gerne nochmals im Fernseher sehen und hoffe, es sieht von meiner Seite nicht dumm aus. Ich habe einen Schlag mit der Faust gespürt, der ganz klar da war - was danach passiert ist, kann ich auch nicht ganz genau sagen, aber er haut mir seinen Kopf auf den Kopf"
Szívesen visszanéném a jelenet TV-ben és remélem nem nézne ki hülyén az én részem. Ököllel történő ütést éreztem, ami egyértelműen megtörtént- ami utána történt, azt pontosan nem tudom megmondani, de a fejemnek ütötte a fejét (mármint Pepe).

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Summa-summárum, én az egyértelmű furkóságot büntetném így, amilyen szinten megy a színészkedés, az se csoda, ha valaki felszívja magát egy belépő után és látva a dobálózást felidegeli magát.... Persze annak fényében, hogy "nem kell odacsapni, maszatolni, verni", és nincs miről beszélni. Nagyon elharapódzott ez, és engedik is sokszor. Én mai napig meglepődöm ezen, ha így játszanak ellenem és, akkor borul a bili, "mikor felveszem a kesztyűt", úgy látszik én egy másik környezetből jöttem, ahol a "csibészség" csak igen kis mértékben volt jelen ebben a miliőben.kishaszi
A két legundorítóbb dolog a mai fociban a könyöklés felugrás közben és a színészkedés. Mindkettőt el kéne kezdeni keményen szankcionálni akár utólag is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Én nem állítottam volna ki Pepét... Abszolút nem pályára való az ilyen, és a szándékot is tüntetni kell, de egy ilyen jellegű "mű-fejelésnél" az, hogy most épp hozzáér bolhafasznyit, vagy sem az mennyiben különbözik? Semmiben. Ez nem olyan sérülés okozás, mint ahogy N.S. szétbaszta Wéber lábát, vagy ahogy Keane szándékosan eltörte valaki lábát, vagy amiket pont Pepe csinált a Madrid színeiben sokszor. Az egyértelmű, megfélemlítő hentelés esetén auto pirost adnék, de itt nyílván Pepe is felbaszta az agyát azon, hogy Müller is lement csepűrágóba. /Ő is mehet a színész válogatottba lazán, ami gyak. összejön egy forduló után is sajnos/. Szóval én sárgát adtam volna neki, meg egy szóbeli figyelmeztetést, hogy a következő belépődnél zuhany...
Summa-summárum, én az egyértelmű furkóságot büntetném így, amilyen szinten megy a színészkedés, az se csoda, ha valaki felszívja magát egy belépő után és látva a dobálózást felidegeli magát.... Persze annak fényében, hogy "nem kell odacsapni, maszatolni, verni", és nincs miről beszélni. Nagyon elharapódzott ez, és engedik is sokszor. Én mai napig meglepődöm ezen, ha így játszanak ellenem és, akkor borul a bili, "mikor felveszem a kesztyűt", úgy látszik én egy másik környezetből jöttem, ahol a "csibészség" csak igen kis mértékben volt jelen ebben a miliőben.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Pepe ráfejelt Müllerre, nyilván most nem sérülés okozás szándékával csinálta ezt, de semmi nem is indokolta (ha beleugatott volna Müller arcába, az sem szép, de legalább nem állítanak ki érte), sima piros. Csak magát okolhatja. Diego Costa is ugyan ezt csinálta, őt videófelvételekből kellene eltiltani, mert ez nem a focipályára való és egyre több van belőle.
Tottit annó eltiltották az eb-n 2 v 3 meccsre, mert leköpte Poulsent, akkor az ilyen fejelésekért is ki lehetne osztani hasonló eltiltásokat utólagosan.
Müller meccs végén nyilatkozott élőben és totál nem ezt mondta btw.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
"Futottunk egymás mellett, Pepe kinyújtott karral ment, és eltalálta az arcomat. A földre estem ezt követően, majd odajött hozzám, és nem tudom felidézni, hogy ekkor pontosan mi történt." - Müller

Így már értek mindent. Én kérek elnézést. Remélem nem súlyos az agysérülése és láthatjuk még játszani. Még szerencse, hogy nem lett rosszul mikor hirtelen felugrott egy ilyen eset után a földről. Ezek után szeretném ha jobban eltiltanák mint a másik lábát szétrúgó Pereirát.Matthew99
kurvara nem ezt nyilatkozta 😀 honnet van a forditas ?MMMS
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-muller-nem-emlekszik-pontosan-a-pepe-esetre-2343319

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

kurvara nem ezt nyilatkozta 😀 honnet van a forditas ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve

Így már értek mindent. Én kérek elnézést. Remélem nem súlyos az agysérülése és láthatjuk még játszani. Még szerencse, hogy nem lett rosszul mikor hirtelen felugrott egy ilyen eset után a földről. Ezek után szeretném ha jobban eltiltanák mint a másik lábát szétrúgó Pereirát.

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

mutatóujj sajnos, de azért így is legenda

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Ő meg egyenesen géniusz.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
A tavaszi keretből nem volt ott az edzésen Simon Ligot, Lansana Sagna, Bojan Mihajlovic, Pierre-Yves Ngawa, Nebojsa Kosovic, Hisham Abdallah Said, Nikolas Proesmans, Jean-Marc Makusu Mundele, Jarmo Ahjupera és Elhadji Sidibe sem. A felsorolt játékosoknak az Újpest köszöni "a klubért végzett munkájukat" és sok sikert kívánnak további pályafutásokhoz, az említett labdarúgók valószínűleg nem Újpesten folytatják karrierjüket.
A többiektől külön csoportban készült Lázár Bence és Zamostny Balázs, őket a több játéklehetőség reményében kölcsönadná a klub, valamint külön edzett José María Antón és Juanan is, ők megfelelő ajánlat esetén távozhatnak a csapattól.

Hallelujah!

több mint 11 éve

Zseniális ez a csávó 😀 😀
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Rakitic hivatalos

www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/agreement-ivan-rakitic-join-fc-barcelonalol
Jó lesz. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Rakitic hivatalos

www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/agreement-ivan-rakitic-join-fc-barcelona

- new orleans saints hungary - sig gallery -