Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
maradjon meg ez az utókornak:Mondjuk rohadt önző volt 😊
berger90
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
maradjon meg ez az utókornak:Ebben egyetértünk, nem tudom elégszer megnézni. 😀
berger90
több mint 11 éve
Ez már szövegelés már nekem fáj. 😀Evek ota pofazom, hogy ha lenne egy kis toke a FIFA-nak, elkezdene utolag eltiltani az ilyen szineszeket. Nehany meccs pihi utan megtanulnak, hogy jatszanak es ne buziskodjanak. Szanalmas, hogy evrol-evre egyre jobban megoli a jatekot a szineszkedes, de magasrol szarnak ra. Soccerbuzikent kezdek rosszul lenni a gurulos focitol... De hat persze a FIFA sosem mer odabaszni.Stezutólagos eltiltás HELYETT...
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-fred-tagadja-hogy-rajatszott-a-11-es-elott-2342721baggio
több mint 11 éve
Evek ota pofazom, hogy ha lenne egy kis toke a FIFA-nak, elkezdene utolag eltiltani az ilyen szineszeket. Nehany meccs pihi utan megtanulnak, hogy jatszanak es ne buziskodjanak. Szanalmas, hogy evrol-evre egyre jobban megoli a jatekot a szineszkedes, de magasrol szarnak ra. Soccerbuzikent kezdek rosszul lenni a gurulos focitol... De hat persze a FIFA sosem mer odabaszni.Stezutólagos eltiltás HELYETT...
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-fred-tagadja-hogy-rajatszott-a-11-es-elott-2342721

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ilyen motivációs videóval nem is csoda, hogy a hollandok simán nyertek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Állítólag Vierchowod mellett jön Souleymane Youla (ex-Lille, Besiktas, Anderlecht) és Kandia Traoré (ex-Sochaux) is.Jó látni hogy következetesek vagyunk az igazolásokban: padra olaszt, pályára kiöregedő afrikai (vagy olasz) légióst hozunk...
több mint 11 éve
Rájöttem valamire. A viva espana első betűje V ami a római 5-ös, a második meg I ami 1-es. Fura, nem!? XD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Ez a lúzer gyakorlatilag az mlsz pénztárosa már, valaki fingik egyet a stadionban és reflexből a pénzbüntetés jut az eszébe.
több mint 11 éve
robban néhány petárda, erre a kommentátor: "na, most büntethet az mlsz!"Mezei egyetlen értékelhető hozzászólása volt az egész meccsen. 😀
jóég bazmeg.Zolee23
több mint 11 éve
robban néhány petárda, erre a kommentátor: "na, most büntethet az mlsz!"jóég bazmeg.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Félidőben elaludtam, éjfélkor ébredtem fel... Azt hiszem ,hogy be kell pótolnom a 2. félidőt. 😊
több mint 11 éve
három (plusz egy) észrevétel a' la nst.blog.hu:1. Diego Costa egy faszkalap, és az is marad
2. Persely még nála is nagyobb faszkalap
3. elég merész volt úgy kiállni a spanyoloktól, hogy egyetlen középhátvédet sem tesznek be a kezdőbe.
+1. ha a fociban is meghonosítanák a hoki jó öreg negyedik sorát, akkor Persely most jól megérdemelt járógipszét próbálgatná használat közben.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Benne volt, hogy nyerhetnek a hollandok, szóval az nem meglepő.Nálam inkább az eredmény a meglepő.
Itt is volt bírói hiba rendesen.
több mint 11 éve
Nekem megfelel a Cár. 😊Akkor ezek szerint valamelyik jól kipróbált magyar zsenit kellett volna választani? 😊Vierchowod mekkora kedvencem volt te atyaég! Le a kalappal a Honvéd előtt, hogy nem a hazai posványban keresgélt.BazzaniNekem is, alltime top3-as brutálvédő volt a Pagliuca, Lombardo, Vialli, Mancini által fémjelzett nagy Sampdoriából, viszont pár kósza kísérlettől eltekintve sosem edzősködött, csak alacsonyabb osztályokban, és utoljára vagy 10 éve.Sobri Jóska
Amúgy folyamatosan munkában volt Mancini segítőjeként.Bazzani
Szarból nem lehet várat építeni.
több mint 11 éve
Akkor ezek szerint valamelyik jól kipróbált magyar zsenit kellett volna választani? 😊Vierchowod mekkora kedvencem volt te atyaég! Le a kalappal a Honvéd előtt, hogy nem a hazai posványban keresgélt.BazzaniNekem is, alltime top3-as brutálvédő volt a Pagliuca, Lombardo, Vialli, Mancini által fémjelzett nagy Sampdoriából, viszont pár kósza kísérlettől eltekintve sosem edzősködött, csak alacsonyabb osztályokban, és utoljára vagy 10 éve.Sobri Jóska
Amúgy folyamatosan munkában volt Mancini segítőjeként.
több mint 11 éve
Vierchowod mekkora kedvencem volt te atyaég! Le a kalappal a Honvéd előtt, hogy nem a hazai posványban keresgélt.BazzaniNekem is, alltime top3-as brutálvédő volt a Pagliuca, Lombardo, Vialli, Mancini által fémjelzett nagy Sampdoriából, viszont pár kósza kísérlettől eltekintve sosem edzősködött, csak alacsonyabb osztályokban, és utoljára vagy 10 éve.
több mint 11 éve
Vierchowod mekkora kedvencem volt te atyaég! Le a kalappal a Honvéd előtt, hogy nem a hazai posványban keresgélt.
több mint 11 éve
tv pénzek elosztása... bonyolult számítás meg minden...szerk.: minden számít, csak a meccsek nézettsége, látogatottsága nem kb...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Véber Pécsen!zsír! érdekes lesz ha közben mindenki eligazol 😀
Gyugyóóóóóó!Bazzani
Futács meg aláírt a török újonchoz. Nem tudom az ottani gyengécske ligából befér-e majd a válogatott 37 fős keretébe.
több mint 11 éve
Véber Pécsen!Már készítik a legújabb fúrófejeket.
Gyugyóóóóóó!Bazzani
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-pietro-vierchowod-a-budapest-honved-uj-vezetoedzoje-2342555
több mint 11 éve
Elfogyott az Aranycsapat de még mindig ebből élünk 😕

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nyugodjon békében a Fekete Pàrduc. 😕danylyÓÓó, jajj. Ez a hír. 😕(((
Már csak Buzánszky az Aranycsapatból.-----
Nyugodjon békében Grosics gyula!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
lehet h a 11es nem volt az, de a japcsi ezeket legalabb konzekvensen nezte be. kb 10 perccel elotte srna jatszotta el a nagyhalalt az oldalvonal mellett pontosan ugyanigy, arra is befujta a szabadot es meg volt par ilyen az egesz meccsen mindket reszrol. masreszt ezeket eloben szvsz ember nem kepes megitelni, h tenyleg lokestol repul a baba vagy remekul homorit. en mar semmi soccert nem nezek (lehet ezert sem ertem ezt a nagy felhaborodast, mert tisztaban vagyok vele, h mi a jatek kerekkotoje es nem lepodok meg, mikor n+1. alkalommal bebizonyosul h minden maradt a regiben - mitol valtozott vna ?) de amig 1 teljes jogkorrel rendelkezo biro van, addig ez igy is fog maradni es nem erdemes az embernek ilyenen turaztatnia magat. a horvatok meg kitettek magukert, a mi szineszunk jo szinesz, ha ugyanazt benyalja a biro a masik reszrol, akkor meg megy a csapatos megfelemlites ...MMMSOtt a meccsen ha nem veszed észre, hogy színészkedés volt, akkor ez van. Változtatni nem tudsz rajta. Csak pont ezért vagyok sok-sok éve azon, hogy utólag kezdjék el eltiltani a színészkedőket. De csak nem merik megtenni sosem... És ez idegesít. Nyilván az elején jönne a folyamatos felháborodás, de egy éven belül megszokná mindenki, hogy ha feldobálja magát, akkor az vissza lesz nézve meccs után és nem ússza meg. A világ legnépszerűbb sportja kezd olyan visszataszítóvá válni, hogy az már nekem fáj igazából. Ez már rég nem foci. Csak szerintem mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ismét foci, játék legyen, talán tenni is kéne valamit ez ügyben. Bezzeg azért, mert egy zsidózás, vagy majmozás megy a pályán vagy azon kívül, rögtön jön a milliós+zártkapus+kupakizárásos büntetés. Nem látom, hogy a színészkedés miben lenne jobb. Ha durván akarjuk jellemezni, akkor valóban odavehető a csalás kategóriába, csak a baj az, hogy nem egyszer-egyszer fordul elő. Igazából a hányinger kerülget az ilyen játékosoktól, akik ahogy labdaközelbe kerülnek, rögtön azt nézik, hogy eshetnek, hogy kaphatnak fújást és hülyíthetik be a sporit. Eléggé unalmas, hogy egyetlen meccsen sem lehet már ezek nélkül játszani. A vicces az, hogy Fred olyan simán fordult volna kapura a horvát mellett, hogy lazán gólt lőhetett volna. Csak megint jön az, hogy az ilyen férgeknek kb. már nem is a helyzet kialakítása az elsődleges szándékuk, hanem rögtön a büntetőre megy.
Azért idegesít az egész, mert ez a brazília sokkal jobb csapat volt és lazán vernie kellett volna a horvátokat enélkül is. A faszért kell ilyen segítséget adni nekik, amikor amúgy is simán jobbak? Ha valaki nem tudja megverni ilyen kerettel azt a horvátországot, aminek az egész csapata a seggén veszi a levegőt 65 perc után, az nem is érdemel győzelmet.
berger90