Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
lehet h a 11es nem volt az, de a japcsi ezeket legalabb konzekvensen nezte be. kb 10 perccel elotte srna jatszotta el a nagyhalalt az oldalvonal mellett pontosan ugyanigy, arra is befujta a szabadot es meg volt par ilyen az egesz meccsen mindket reszrol. masreszt ezeket eloben szvsz ember nem kepes megitelni, h tenyleg lokestol repul a baba vagy remekul homorit. en mar semmi soccert nem nezek (lehet ezert sem ertem ezt a nagy felhaborodast, mert tisztaban vagyok vele, h mi a jatek kerekkotoje es nem lepodok meg, mikor n+1. alkalommal bebizonyosul h minden maradt a regiben - mitol valtozott vna ?) de amig 1 teljes jogkorrel rendelkezo biro van, addig ez igy is fog maradni es nem erdemes az embernek ilyenen turaztatnia magat. a horvatok meg kitettek magukert, a mi szineszunk jo szinesz, ha ugyanazt benyalja a biro a masik reszrol, akkor meg megy a csapatos megfelemlites ...MMMSOtt a meccsen ha nem veszed észre, hogy színészkedés volt, akkor ez van. Változtatni nem tudsz rajta. Csak pont ezért vagyok sok-sok éve azon, hogy utólag kezdjék el eltiltani a színészkedőket. De csak nem merik megtenni sosem... És ez idegesít. Nyilván az elején jönne a folyamatos felháborodás, de egy éven belül megszokná mindenki, hogy ha feldobálja magát, akkor az vissza lesz nézve meccs után és nem ússza meg. A világ legnépszerűbb sportja kezd olyan visszataszítóvá válni, hogy az már nekem fáj igazából. Ez már rég nem foci. Csak szerintem mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ismét foci, játék legyen, talán tenni is kéne valamit ez ügyben. Bezzeg azért, mert egy zsidózás, vagy majmozás megy a pályán vagy azon kívül, rögtön jön a milliós+zártkapus+kupakizárásos büntetés. Nem látom, hogy a színészkedés miben lenne jobb. Ha durván akarjuk jellemezni, akkor valóban odavehető a csalás kategóriába, csak a baj az, hogy nem egyszer-egyszer fordul elő. Igazából a hányinger kerülget az ilyen játékosoktól, akik ahogy labdaközelbe kerülnek, rögtön azt nézik, hogy eshetnek, hogy kaphatnak fújást és hülyíthetik be a sporit. Eléggé unalmas, hogy egyetlen meccsen sem lehet már ezek nélkül játszani. A vicces az, hogy Fred olyan simán fordult volna kapura a horvát mellett, hogy lazán gólt lőhetett volna. Csak megint jön az, hogy az ilyen férgeknek kb. már nem is a helyzet kialakítása az elsődleges szándékuk, hanem rögtön a büntetőre megy.
Azért idegesít az egész, mert ez a brazília sokkal jobb csapat volt és lazán vernie kellett volna a horvátokat enélkül is. A faszért kell ilyen segítséget adni nekik, amikor amúgy is simán jobbak? Ha valaki nem tudja megverni ilyen kerettel azt a horvátországot, aminek az egész csapata a seggén veszi a levegőt 65 perc után, az nem is érdemel győzelmet.
több mint 11 éve
Nyugodjon békében a Fekete Pàrduc. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
lehet h a 11es nem volt az, de a japcsi ezeket legalabb konzekvensen nezte be. kb 10 perccel elotte srna jatszotta el a nagyhalalt az oldalvonal mellett pontosan ugyanigy, arra is befujta a szabadot es meg volt par ilyen az egesz meccsen mindket reszrol. masreszt ezeket eloben szvsz ember nem kepes megitelni, h tenyleg lokestol repul a baba vagy remekul homorit. en mar semmi soccert nem nezek (lehet ezert sem ertem ezt a nagy felhaborodast, mert tisztaban vagyok vele, h mi a jatek kerekkotoje es nem lepodok meg, mikor n+1. alkalommal bebizonyosul h minden maradt a regiben - mitol valtozott vna ?) de amig 1 teljes jogkorrel rendelkezo biro van, addig ez igy is fog maradni es nem erdemes az embernek ilyenen turaztatnia magat. a horvatok meg kitettek magukert, a mi szineszunk jo szinesz, ha ugyanazt benyalja a biro a masik reszrol, akkor meg megy a csapatos megfelemlites ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Nyugodjon békében 😕😥
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493JayB
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos,FViktor93,NB2, puffin, AsbeeMexikó: baggio, BaltimoreDefense
Anglia: berger, slowmotion, Gogo, Newman, Stez, Bálesz
Belgium: Löfli, Hanni, Schleck, ghstzR
Bosznia-HERCEGovina: Höri, Shilkor, Tony, MarioAna
Argentína: dande, JC6, ZoliZoltán, Sebii, csi77
Brazília: eaglesmcnabb, ulpianus
Portugália: Jughead, Matthew99, miilann
Hollandia: xrace77, peach, Hurka
Chile: Mikey, Gergőbácsi
Franciaország: JoeyPorter
Spanyolország: Tony, Montana, Sinisa
Horvátország: zidane5, Geeri, Dub, valakis
Ausztrália: Gabesz92
Kolumbia: peach, deyell
Kamerun: sutianap
USA:Bazzani
Olaszország: Beki
Uruguay: kristof17
Japan
több mint 11 éve
Nyugodjon békében 😕 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493
több mint 11 éve
Én arra gondolok mikor felugrásnál már két meterrel előbb kint volt a könyöke, 120%os esellyel h direkt jól pofán b*ssza a horvátot ( ezért kapta a sárgát ) ami sikerült is neki. Attól h nem törte el az orrát v az állkapcsát a szándékosság miatt ez egyből piros. Arra h ki volt a szenvedő fél nem emlékszem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mindjuk neymart annál a könyökösnél már rég ki kellett vna állìtani...peachArra a könyökösre gondolsz, amikor a nyakához dörgölte a felkarját, és Modric nagyhalálban fogdosta a fejét, majd homlokát?? Véletlenül sem a nyakát... Én nem szeretem a brazilokat több okból, de a horvátok még mindig a leggusztustalanabbul hantázó banda. Mivel jugók már nincsenek😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Azon mondjuk nagyon röhögök, hogy megy mindenhol a videóbírós sírás. Miközben nincs olyan sportág, ahol a tizit videóbírózták volna.
több mint 11 éve
Mindjuk neymart annál a könyökösnél már rég ki kellett vna állìtani...
több mint 11 éve
Na már-már szokásosan stopperrel a kezemben ültem le meccset nézni... Az eredmény a szokásos első félidőben a játék 27 perc 1 mp, 2. félidőben 24 perc 48 mp, jó is ez a 2x45 perces játék (+ 6 perc) tényleg. Jugheadköszi, különösen kíváncsi voltam most, hogy mennyi a vb-n a tiszta játékidő, az olasz bajnokságnál emlékeztem valami 65 percre, ezek szerint még rosszabb lett a helyzet... az számomra különösen röhejesnek tűnik, hogy pl. nincs szabadrúgás/szöglet, ami előtt ne álldogálnának legalább egy percet
a sárga lapos rendszer helyett (vagy inkább mellett) javasoltam az 5, 10, stb. perces kiállításokat, tegnap is úgy rácsúsztak egyszer Neymar lábára, hogy a piros lap azért túlzás lett volna, a sárga meg semmit nem jelentett...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
A horvàtok megérdemelték volna a döntetlent.A tizi egy vicc volt.Érdekes volt Lee Dixon nyilatkozata.Fredet csaļònak hivta kb. mivel az ő megitélése szerint ez csalàs.
En még azt is is megkockàztatom h a 3.gól elött is a labdaszerzés nem volt tùl szabàlyos.
több mint 11 éve
Na már-már szokásosan stopperrel a kezemben ültem le meccset nézni... Az eredmény a szokásos első félidőben a játék 27 perc 1 mp, 2. félidőben 24 perc 48 mp, jó is ez a 2x45 perces játék (+ 6 perc) tényleg. Továbbra is azt mondom a 2x30 perces tiszta játékidős meccseket kéne alkalmazni, ezzel ki lehetne venni a játékból a hosszú ideig elvégzett kirúgást/szabadrúgást/szögletet/szabadrúgást/bedobást/cserét, valamint a fetrengést, lehetne ápolni nyugodtan, lehetne gólt ünnepelni, valamint ki lehetne iktatni a bírók hosszabbításait, amik teljesen szubjektívek. Emellett még a drámaisága is nagyobb lenne egy egy utolsó másodperces lövésnek. És persze lenne legalább 60 perc játék, ami szinte socsincs meg.
Aztán végre jöhetne a korlátlan számú csere (oda-vissza viszont már nem támogatom), sorfalat fel lehetne állítani stb stb
De, ha jobb ez az időhúzó, fetrengő sport mert hát na 96 perc az sportteljesítmény (igaz, hogy mindössze 52 percet játszottak) akkor nem szóltam...
Ezzel sok minden megoldódna már csak a sárga és piros lapok rendszerével kéne kezdeni valamit, meg azzal, hogy csak a csapatonkénti kettő kijelölt CsK beszélhessen a bíróhoz (most is mikor 7-en estek neki a kamu tizi után a bírónak nem kicsit volt csúnya)...
több mint 11 éve
Evek ota pofazom, hogy ha lenne egy kis toke a FIFA-nak, elkezdene utolag eltiltani az ilyen szineszeket. Nehany meccs pihi utan megtanulnak, hogy jatszanak es ne buziskodjanak. Szanalmas, hogy evrol-evre egyre jobban megoli a jatekot a szineszkedes, de magasrol szarnak ra. Soccerbuzikent kezdek rosszul lenni a gurulos focitol... De hat persze a FIFA sosem mer odabaszni.
több mint 11 éve
Első meccsre el volt tiltva...
több mint 11 éve
Piszkos csalás ez itt, kérem szépen...lassan az összes "esést" videóbírón kell visszanézni. nevetséges.Kiállították az utolsó pótselejtezőn
Egyáltalán nem vagyok képben a VB-vel, Mandzukic miért nem játszott?JC6
A tizenegyes meg tipikusan olyan szituáció volt, melyet semmilyen videóbíróval nem annulálhattak volna... A minap olvastam egy nyilatkozatot, hogy a labdarúgás azért szép játék, mert itt van a legkevesebb gól, ami mondjuk szerintem alapból hülyeség, ráadásul pont ezért van a játékvezetői tévedéseknek hatványozott szerepe, és ez marad is így, míg világ a világ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Piszkos csalás ez itt, kérem szépen...lassan az összes "esést" videóbírón kell visszanézni. nevetséges.Egyáltalán nem vagyok képben a VB-vel, Mandzukic miért nem játszott?
több mint 11 éve
kösz, bár a fenti kiemelést az NFL eredménykövetésnél kissé túlzásnak érzem xDvégülis ha kiemelem akkor talán nem két fronton megy majd az okoskodás. pillanatHöritényleg nem lehet nyitni egy eredménykövető topicot a trashnek?lesz eredménykövető?megtaláltadHöri
amúgy jövő hétvégén megyek nyaralni Horvátországba, érdekes lesz 😊davemayer
baggio

---
több mint 11 éve
Ha már átigazolás: a Milan is jól tolja. Először Inzaghi (mint edző!), Alex és most Menez. Mondjuk nem árt nekik egy kis vérfrissítés, mert idén a béka segge alatt voltak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tényleg így volt megadva a cím. :cool:Akit esetleg érdekel, írjon PM-ben (csapatot hoztam létre, kellene pár ember bele):időben megkezdted a szervezést az EB-re. Kijutunk?Höri
www.tippeljunk.hu/eb/danyly
Fura, de VB tippjáték.
több mint 11 éve
én kérek elnézéstEz elég ratyi minőség sajnos.Sebiitelesport.hu-n másnak sincs adás?Sebiinézd itt pl online.livesportcc.com/index.phpdavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez elég ratyi minőség sajnos.telesport.hu-n másnak sincs adás?Sebiinézd itt pl online.livesportcc.com/index.phpdavemayer
több mint 11 éve
a magyar válogatottnak mi a beceneve, "jólövésbedobás"?davemayerharapós válogatott jelenleg.
több mint 11 éve
telesport.hu-n másnak sincs adás?Sebiinézd itt pl online.livesportcc.com/index.php
BEARS BABY!
Sir Alex immortal