Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak úgy van esélyünk talán.Előre látom.Szándékosan számolsz 12 kezdővel?Gogo
A magyar válogatott Németország elleni kezdőcsapata:
Verpecz - Lázár, Korhut, Guzmics, Devecseri - Elek - Szakály, Koman,Simon, Lencse - Futács, Radó
Szövetségi kapitány: Pintér Attila
Szakmai igazgató: Kopasz Teknőc
Pályaedző: Csertői Norris
Pszichomókus: Veréb GyörgyJC6
több mint 12 éve
Előre látom.Szándékosan számolsz 12 kezdővel?
Verpecz - Lázár, Korhut, Guzmics, Devecseri - Elek - Szakály, Koman,Simon, Lencse - Futács, Radó
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Előre látom.Nem kurvára mindegy ki játszik válogatottban meg ki épp a szövetségi kapitány? Most az a +2% vagy -2% esély, hogy melyik kapitány melyik kedvencét hívja be teljesen mindegy. Pintérben megvan a képesség, hogy az adott meccsre felrázza őket és ennyi. Sajnos az egész csak a jéghegy csúcsa...
soproni különítménytől kérdezném, hogy Selymes csak az én emlékeimben gyenge edző, vagy a Tiétekben is?slowmotionEléggé fos volt, igaz volt ott más probléma is, úgyhogy nehéz felmérni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Előre látom.A magyar válogatott Németország elleni kezdőcsapata:
Pszichomókus: Veréb György
több mint 12 éve
Idézek Moldova mester a "A szent tehén" című könyvéből:Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?komédia ami itt megy, komolyan mint valami burleszk....peach
Mellesleg nyilván egy debreceni focista örülni fog neki ha lejátszik egy meccset pl Szombathelyen szombaton,oda-vissza utazik,majd vasárnap este elmegy Pestre egy 2 órás taktikai edzésért.
Eleve logikátlan az egész...
Egy ember volt aki nem hódolt be az aktuális kapitány kérésének és az Sousa volt,látjuk mi lett vele.Kenny
" - Azért ez mégiscsak egy kupleráj! - török ki magamból.
Leitner merően rám néz:
- Moldova elvtárs! Engem mindig bántott, ha egy textilgyárat kuplerájhoz hasonlítottak, mert én már nem egy kuplerájban jártam, és valamennyiben rend, tisztaság és fegyelem uralkodott."
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?komédia ami itt megy, komolyan mint valami burleszk....
Mellesleg nyilván egy debreceni focista örülni fog neki ha lejátszik egy meccset pl Szombathelyen szombaton,oda-vissza utazik,majd vasárnap este elmegy Pestre egy 2 órás taktikai edzésért.
Egy ember volt aki nem hódolt be az aktuális kapitány kérésének és az Sousa volt,látjuk mi lett vele.Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Meg akarják mutatni hogymostasztánkurvajóleszamagyarfociválogatott. Aztán ha mégsem, akkor a klubedzők gáncsoskodtak. Le van ez már zsírozva...
több mint 12 éve
Én mondjuk nagyon nem örülök, a felkészülés közepén Gyömbér, Böde, ??? nem Doll taktikai elképzeléseit hallgatja, tanulja, hanem Pinyőt.már majdnem beírtam, hogy a zörmények nem a barátaink, aztán rájöttem, hogy értetted 😊slowmotionén egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊baggioMiért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion
Az is szuper lesz, hogy egy vasárnapi bajnoki után nem regeneracio, kisebb sérülések kezelése van, hanem kötelező pofa vizit...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
már majdnem beírtam, hogy a zörmények nem a barátaink, aztán rájöttem, hogy értetted 😊én egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊baggioMiért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion
több mint 12 éve
újabb szomorű történet, újabb egykori tehetség megy le a klotyón 😕szomorú hogy idáig jutott, hogy már mi is szóba jöttünk. De ennek adok kb 1 % esélyt hogy idejön.
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-vass-adam-edzotabor-helyett-az-mtk-ba-keszul-2304957
továbbra is tartom, normális menedzserekre és normális játékos menedzselésre lenne a magyar futballnak a leginkább szüksége.... mondjuk érdekes h pont ez sehol nem vetődik fel komolyabban.... :-/peach
Keneseit nem tudtuk leigazolni szezon elején, majd pont Vass jön 😀 Enyhe utópia lenne.
egy embert igazoltunk NB1ből ebben a szezonban, az is csere volt a Pécsbe.
Már az utópia lenne ha Torghelle idejönne, de akkor röhögnék mert veretne vagy 8-10 gólt a maradék meccseken az ziher. Csakhát itt nem kapna milliókat, az csak Józsikának jár az audi mellé 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
én egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊Miért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Miért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...
több mint 12 éve
Miért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93Te nem akarnál állami pénzből kilenc napot nyaralni? Ugye, hogy ugye 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Miért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀
több mint 12 éve
Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?Mellesleg nyilván egy debreceni focista örülni fog neki ha lejátszik egy meccset pl Szombathelyen szombaton,oda-vissza utazik,majd vasárnap este elmegy Pestre egy 2 órás taktikai edzésért.
Egy ember volt aki nem hódolt be az aktuális kapitány kérésének és az Sousa volt,látjuk mi lett vele.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 506
Szerintem ez egy jó kezdeményezés. Eddig nem tudom miért nem jutottak el eddig..jó mondjuk a külföldit mindig rohadtul fúrták😀De ha ez eredményes lesz akkor hajrá... annyit nem árthat. Már csak Pinyőnek kell jó meccselőnek lennie. A motiválni tud szerintem, bár lehet nem mindenkinek nyerő ez a stílus.
Mindenki ajánl mindenkit, a végén még NSO szavazat alapján is megnéznek pár embert.
Így lesz Magyarország igazi 10millió szövetségi kapitány országa!
több mint 12 éve
"Januárban szeretnénk háromszor két napot eltölteni a játékosokkal, február elejére pedig nyolc-kilenc napos edzőtábort tervezünk Törökországban. Több válogatott játékossal is beszéltem már, akik külföldön játszanak, megkérik majd a klubjukat, hogy engedjék el őket a külföldi összetartásunkra, ha nem is egy hétre, de négy-öt napra." - igazából nem értem, hogy a kluboknak ez miért jó, komoly fenyegetőzés mehetett a háttérben.Mondjuk a legjobb az lenne, ha beneveznénk a magyar válogatottat az NB1-be, az lenne aztán a csapatépítés. Hátha még a BL-be is sikerülne bejutni... 😊
több mint 12 éve
soproni különítménytől kérdezném, hogy Selymes csak az én emlékeimben gyenge edző, vagy a Tiétekben is?
több mint 12 éve
namivan,bent akar maradni az mtk?sanyi,vass?mik ezek a nevek Pintér listáján?
Verpecz,Guzmics,Szakály..gondolom lesz még egy pár ilyen.
Bosnjak megér egy próbát,Korhut is.
több mint 12 éve
újabb szomorű történet, újabb egykori tehetség megy le a klotyón 😕www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-vass-adam-edzotabor-helyett-az-mtk-ba-keszul-2304957
továbbra is tartom, normális menedzserekre és normális játékos menedzselésre lenne a magyar futballnak a leginkább szüksége.... mondjuk érdekes h pont ez sehol nem vetődik fel komolyabban.... :-/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
mire van a negyedik (vagy hatodik...) játékvezető, ha nem erre?Szerintem ez alapvetően jó irány, csak nem kéne a bíróra bízni az idő figyelését. Sérült, leviszik, 3-5 perc, 4. bíró leméri és visszamehet. Valami ilyesmire gondolnék inkább. Ha sérült úgyis ápolni kell, ha nem sérült akkor meg nem bohóckodik.zinedine5Alakul ez!ez így fos szerintem, eddig is túl sok múlt a játékvezetőkön, csak megint jönnek majd a statok, hogy Webb hány másodperccel hamarabb engedi vissza a MU játékosokat, mint a többi csapatét 😀
www.origo.hu/sport/focivilag/20140102-sepp-blatter-a-fifa-elnoke-hadat-uzent-a-szineszkedo-focistaknak.html
Tuti átesünk most majd a ló másik oldalára... Mondom ezt úgy, hogy rühellem a fetrengő játékosokat.NB2
Ezzel igazából csak adnának egy pofont a szarnak. Pont hogy át kéne esni a ló másik oldalára, mert már undorító ami megy. Meg kell állítani, és utólag kiszórni az eltiltásokat kegyetlenül, akkor is ha Clasico/akármilyen rangadó a következő meccse. Ha lentmarad valaki kontakt nélkül, vagy indokolatlanul sokáig, nézze a lelátóról legközelebb, ott hempereghet.kaszo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Válogatott: Pintér Attila egyeztetett az NB I-es edzőkkel
Képzelem miről...
Ám a hangulatra biztos nem lehetett panasz.
több mint 12 éve
a 444 szerint Xanyit leigazolta az MTK.berger90m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-vargat-penteken-bemutatjak-a-heerenveennel-2304799
esélyes, mert túladunk minden értékünkön 😀
Már csak Bakit kell megvennie a Sweansea-nek, és szabad a pálya. 😀
Merem ajánlani hogy Sanyit hozzuk a pénzből, különben bekaphatják!!!
szerk.: Na Varga már a heerenvené, remélem ő lesz a 3. Sándor Károlyos aki rövid időn belül kezdő lesz a holland élvonalban 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Alakul ez!Én g*ci játékvezető lennék, és senkit nem engednék vissza min. 5 percig. 😊
www.origo.hu/sport/focivilag/20140102-sepp-blatter-a-fifa-elnoke-hadat-uzent-a-szineszkedo-focistaknak.html
Tuti átesünk most majd a ló másik oldalára... Mondom ezt úgy, hogy rühellem a fetrengő játékosokat.NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én az utólagos büntetésre szavaznék, ha sokszor fetreng vagy dobja fel magát, akkor 1-2 meccses eltiltás. Ugyanez a sunyi megmozdulásokért, amit a bíró nem vesz észre. Példának okáért Ibra simán kapott volna nálam 2 meccs kihagyást, 1-et mert hátulról ok nélkül sunyin lökött, másikat színészkedésért, amikor visszakapta a taszítást. Természetesen lenne visszaesési szorzó. Szerintem a csapatára is szégyent hoz a sok primadonna, én pl Barca drukkerként utálom, amit Busquets leművel, főleg a Clasico-n.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '