NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznekKennyremélem megfogadtad a győzelmet 😉 Szeki a kezdőben, rögtön kapott gól nélkül lehozott meccs, így kell ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznek
több mint 12 éve
Sebők Vili nagyon reméli, hogy a Juve jól fog ma játszani mert a Sampdoria meccsei unalmasak. Remélem megint megverjük valami kurva unalmas játékkal a Juve-t mint tavaly kétszer.
több mint 12 éve
Most nézem, Husztinak egy piros is becsúszott.. hoppá :SHozzák az mb1-es átlagot.
elég meleg ez a német forduló, eddig 5 meccsen 7 piros...Bay Area
több mint 12 éve
Szakadnék akkor nagyon.Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊A biztonság kedvéért szerdán is kiszophatnátok 😊JoeyPorter
Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.Stez
Kapásból 40 millió eurótól esne el a klub a BL+TV-s pénzek elvesztésével.
De ott tartok már, hogy nem is tud érdekelni, lassan már minden olyat várok, ami által Berlusconi szarba kerül és eladja a klubot.
Mocskos féreg még a börtönt is csak megússza ismét huszadszorra is. Nem lehet elpaterolni sehogyan sem, annyira hataloméhes és ragaszkodik a klubhoz.
több mint 12 éve
Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊A biztonság kedvéért szerdán is kiszophatnátok 😊
Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.Stez
több mint 12 éve
Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.
több mint 12 éve
Azért ez kemény.
istenem micsoda bohóc az elnökünk.Kenny
Eszembe jut, amikor Orbán adott Öszöd után a Parlamentnél Gyurcsánynak kb ennyi időt, hogy mondjon le, mert különben senki se megy haza a térről, és az is bejött!
Rá két és fél évre, de feltartózhatatlanul.
Attól függetlenül, hogy gáz egy egész csapatra nézve egy háborús bűnös elötti tiszteletadásnak álcázott zsidózás, ez a stílus, hanghordozás, elvárások és fenyegetőzések, riogatás a jövővel, stb. a legszebb 50-es éveket idézi.
Mit kell bohóckodni? Azonosítsák be aki volt, vonják felelősségre, oszt jóvan.
De ez a:
"Álljon elő, aki hazavitt a TSZ-ből 3 tyúkot, mert ezzel az egész magyar tervgazdaságot veszélyezteti! Ha ma 1 ember 3 tyúk, akkor holnap 10 ember és egy egész baromfiudvar, holnapután pedig az egész Béketábor?! Miattunk bukjon meg a proletáriátus hatalma a Volgától egészen a Spreeig?! Emberek, adjátok elő a tyúkokat, különben egyenként átnézzük mindenkinek a székletét, kiében van indokolatlanul sok fehérje! Színvallást azonnal! Éljen Rákosi elvtárs és a magyar Dolgozók Pártja! Óra indul! Most!"
parafrázis űbergáz.
több mint 12 éve
Most nézem, Husztinak egy piros is becsúszott.. hoppá :Selég meleg ez a német forduló, eddig 5 meccsen 7 piros...
több mint 12 éve
Majd Vinicius megold mindent.jó lenne ha rendeznék Sanyibával a konfliktusukat, nem tudom ki fúj kire, és miért, és le is szarom, mert Szabi igenis kell a válogatottba.Bay AreaSzalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...berger90
Nem, nem Nikolics.
több mint 12 éve
jó lenne ha rendeznék Sanyibával a konfliktusukat.Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...berger90
vagy gyűjtsünk petíciót 😀 szerintem egyedül Sanyibácsi gondolja úgy ebben az országban, hogy nincs helye a válogatottban.
több mint 12 éve
Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀
több mint 12 éve
Ha most ezt a játékot játszuk ( 😊 ) akkor Mandzukic taposása meg akkora piros volt mint a ház.A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...Előtte meg egyet nem kaptam meg, szóval egál. De ha Guardiola ezt a játékot fogja folytatni, akkor tavasszal már más lesz az edző.Asbee
De legalább kivédte a kapus.Bazzani
Amúgy ez a Bayern Szentes Lázárral is bajnok meg BL döntős lenne.
több mint 12 éve
A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...Előtte meg egyet nem kaptam meg, szóval egál. De ha Guardiola ezt a játékot fogja folytatni, akkor tavasszal már más lesz az edző.
De legalább kivédte a kapus.Bazzani
több mint 12 éve
A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...De legalább kivédte a kapus.
több mint 12 éve
És "tud győzni" 😉újabb fiatal tehetség Felcsúton:off-seasonban sokat kondizott, sohasem voltak ennyire kidolgozott izmaieaglesmcnabb
...Höri
Mindig jövőre
több mint 12 éve
újabb fiatal tehetség Felcsúton:off-seasonban sokat kondizott, sohasem voltak ennyire kidolgozott izmai
...Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
így van ne offoljatok, úgyh fel is hozom a topikot a megfelelő szintjére:.jpg)
😀
|
több mint 12 éve
Ne offoljunk tovább, zárásként még annyit, hogy karaoke verzióban ütős lenne a nóta, de az "énekes" teljesítménye, és a szöveg az egészet hazavágja!
több mint 12 éve
Azt a csudi mudiba, ez jó! Gondolom a szerzők ugyanazok, mint a Barackfás nótánál. Ha lenne még Budapest tv, elképzelem, ahogy Lajos bácsi felkéri erre a számra az ott ülő, alkoholista Jolánkát.... 😊
Majd' 6 perc tömény élvezet... küldöm mindenkinek aki szereti! 😀 😀 😀peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
abszolút, nekemis a lord esett be, vagy edda 😀Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?laccoo74Én kedvelem, sőt személyesen ismerem őket. De a stílus meg a hangzás miatt. Írtam hogy nem indulónak, ergo a szöveg teljesen más lenne. De a zene jó 😀Shawn84

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?laccoo74Én kedvelem, sőt személyesen ismerem őket. De a stílus meg a hangzás miatt. Írtam hogy nem indulónak, ergo a szöveg teljesen más lenne. De a zene jó 😀
több mint 12 éve
Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?