Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Guardiola haterek hol maradnak 😀 Miatta, remélem a visszavágóra sikerül valamit kitalálni a Bayernél és legalább az esély meglesz, hogy tovább menjenek.A PSG meccs meg megvan szerencsére, simábban, mint gondoltam, igaz az, az öngól, amit abban a pillanatban láttam, hogy úgy lesz, ahogy a PSG játékos lövésre lendítette a lábát.....elkerülhető lett volna. Csak a második félidőt láttam igazából, s bár nem szeretem, de tudását elismerve Ibra nagyon hiányzott a PSG-nek. Nem csak a játéka, a jelenléte. Ezért is lesz húzós a visszavágó.
Remélem Pique és TsA (öngólos Matheiu) ezen és előző meccsre nézve az erre az idényre szóló hibáikat le tudták, nem kéne a hétvégén vissza adni a vezetést a Realnak, és jövő héten a PSG-t visszahozni a párharcba.
több mint 11 éve
Porto Bayern 2-0 az mi 😀Tocalolol, tudtam h ma nem szabad tipszmikszűni 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Porto Bayern 2-0 az mi 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nah 4 percig tartott mire az első Barca színészkedés érkezett. 😀
több mint 11 éve
Reus hova?Hat az Atletibe! 😉
több mint 11 éve
Reus mégis hova jönne?Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
több mint 11 éve
Mondjuk Pellegrini nálam eléggé hasonlít Moyesra. Igazából kb sehol nem bizonyított komolyabban, mégis nagy edzőnek tartják.Hmmm.pénz....azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)ZERO_L
több mint 11 éve
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...Bajner a nagy haverja
Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛
több mint 11 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!állítólag Diósgyőrben is német edzőt akarnak, ezért nem hosszabbítottak Siviccel...
Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/ZoliZoltán
innentől mindenki összerakhatja magának 😉
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 11 éve
Hmmm.pénz....azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!City-re van a legnagyobb esély, mert nem akar kihagyni és ott meg úgyis újjáépítés lesz

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Wow! XDÉn is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀zemanla
több mint 11 éve
Érdekes egy meccs volt....ennyi könyöklést...a bíró meg egy nagy láma volt.
Mandzu szemöldöke biztos magától szakadt szét....16-oson belül...stb.
Első félidőben nagyon Real henger volt...féltem ha nem váltunk akár kapunk 3-4-et....
Koke bűn rossz volt...már hamarabb lehoztam volna...mondjuk Saúl jöhetett volna!Hátha ollóz megint egyet! 😛
Grizit meg nem hoztam volna le....
Szóval a 2. félidő alapján akár a győzelmet is megérdemeltük volna.
Egy hét múlva....pfff....rohadt nehéz lesz! 😕
több mint 11 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/
több mint 11 éve
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!
több mint 11 éve
A BL-döntős ellen idegenben kurva jó eredmény a 0-0.Sobri JóskaElképesztően túl van amúgy fújva ez az idegenben lőtt gól. Már párszor lehet írtam, de az idegenbeli 0-0-nál nagyobb elkeseredettség van, mint egy 2-1-es vereségnél. Ami elég vicces.
több mint 11 éve
A BL-döntős ellen idegenben kurva jó eredmény a 0-0.
több mint 11 éve
Bocs akkor benéztem nem tudom miért volt bennm fordítva. Igaz a meccset nem láttam s úgy volt elöttem, h Real Atleti volt. Úgy egy kicsit más a helyzet. No majd meglássuk.
több mint 11 éve
Majd idegenbe Ronaldo befejel egyet-kettőt és legrosszabb esetben X és idegenbe lőtt góllal tovább mentek.Idegenben lőtt góllal már nem jutunk tovább ez eldőlt 😊
Mi remélem nem szaladunk bele ma este a késbe, nincs Ibra, de Pastore, Cavani, Veratti megkeverhet minket rendesen.....dande
Alapjába véve jobbak vagyunk, de Ramos balfaszságai révén, tizi - piros - gól bármi benne volt most is. Elől meg impotensek voltunk már-már tikitakás Barca szinten túl kombináltuk a végét, mikor lőni kellett volna is passzoltunk.
Nekem az a bajom,hogy Balenek továbbra se látom a helyét. Szélen túlkombinálja a dolgot, jó voltak szép lővései de ennyi.
Kíváncsian várom nyáron, hogy nyúlunk bele a középpályába Reus elhozatal egyre jobb ötletnek tűnik.
több mint 11 éve
Majd idegenbe Ronaldo befejel egyet-kettőt és legrosszabb esetben X és idegenbe lőtt góllal tovább mentek.ÖÖÖ most voltak idegenben😊 (bár sokat nem utaztak, Ronaldo lehet a helyi járattal ment el az Atleti stadionig 😀 )
Mi remélem nem szaladunk bele ma este a késbe, nincs Ibra, de Pastore, Cavani, Veratti megkeverhet minket rendesen.....dande