Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
egyébként megint fel fogják őket sztárolni, mindenki Isten lesz aztán jön a koppanás, és mindenki szar 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
Valaki mondja már meg, taktika hogy ívelgetünk vagy csak simán nem tudunk laposan passzolgatni még egy ilyen gyenge ellenfél ellen se!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
faszé nem jutottunk ki, közelítünk a bombaformához. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Micsoda góól..csak szopatunk !!!😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 684 — Poloska confirmed
Anyám 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 194 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀

szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriad
Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.slowmotion
Helyes, akkor van sansz rá, hogy Simon Attila végre válogatott kerettag lesz. 😀😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 567 — Cowboys fan
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀

annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriad
Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 194 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...Jughead
Csak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)

A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássabaggio
Legyen az Orbán. Amúgy is minden meccsen kint van. Meg különben is mindenhez ért. 😀😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...Jughead
Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)

A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Ja,hogy ma meccs van? 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 194 — Axel Foley

Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 475

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 862 — a new hope (again)
nekem is a höri által vázolt forgatókönyv volt az első gondolatom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Vezetünk😊Megint meglehet a 3 pont..első félidőben Nikolics Nemanja játéka tetszett😊
több mint 11 éve
Csak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 475
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...
több mint 11 éve
Pinyő, ha ott lenne, azt már mindenképpen elmondhatná, hogy megint vezettünk. 😀
több mint 11 éve

És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 194 — Axel Foley
És jöhet:

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
mondjuk úgy kicsit bebaszott

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezt már ő sem bírja nézni. Egyébként szerintem csak nem akar nyilatkozni a meccs után. 😀😀
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.

A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.

A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.

nso.hu

Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀JasW
Minek iszik, aki nem bírja?
több mint 11 éve
JasW New Orleans Saints 53
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.

A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.

A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.

nso.hu

Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀
több mint 11 éve
Mai kezdő(benne egy Honvédossal!!!) : Rózsa - Heffler, Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, Gyurcsó

Tipp: Nyerünk 1-0ra és mindenki ki akarja rúgatni Pintért a meccs után.