Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
egyébként megint fel fogják őket sztárolni, mindenki Isten lesz aztán jön a koppanás, és mindenki szar 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Valaki mondja már meg, taktika hogy ívelgetünk vagy csak simán nem tudunk laposan passzolgatni még egy ilyen gyenge ellenfél ellen se!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
faszé nem jutottunk ki, közelítünk a bombaformához. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Micsoda góól..csak szopatunk !!!😀
több mint 11 éve
Anyám 😀
több mint 11 éve
Helyes, akkor van sansz rá, hogy Simon Attila végre válogatott kerettag lesz. 😀😀Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriadszerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
Bazzani
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.slowmotion
több mint 11 éve
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriadszerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
Bazzani
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.
több mint 11 éve
Legyen az Orbán. Amúgy is minden meccsen kint van. Meg különben is mindenhez ért. 😀😀Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássabaggio
több mint 11 éve
Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ja,hogy ma meccs van? 😀
több mint 11 éve
Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.
több mint 11 éve
Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...
több mint 11 éve
nekem is a höri által vázolt forgatókönyv volt az első gondolatom...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Vezetünk😊Megint meglehet a 3 pont..első félidőben Nikolics Nemanja játéka tetszett😊
több mint 11 éve
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.
több mint 11 éve
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...
több mint 11 éve
Pinyő, ha ott lenne, azt már mindenképpen elmondhatná, hogy megint vezettünk. 😀
több mint 11 éve
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
Bazzani
több mint 11 éve
szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
több mint 11 éve
szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.
több mint 11 éve
mondjuk úgy kicsit bebaszott
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezt már ő sem bírja nézni. Egyébként szerintem csak nem akar nyilatkozni a meccs után. 😀😀
több mint 11 éve
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.Minek iszik, aki nem bírja?
A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.
A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.
nso.hu
Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀JasW
több mint 11 éve
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.
A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.
nso.hu
Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀
több mint 11 éve
Mai kezdő(benne egy Honvédossal!!!) : Rózsa - Heffler, Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, GyurcsóTipp: Nyerünk 1-0ra és mindenki ki akarja rúgatni Pintért a meccs után.