NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Touré is lesérül, hát persze.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Hopp közben Freiburg-Bayern 1-1!NB2
?
már vagy két órája vége van a meccsnek...
több mint 12 éve
Végre egy olyan League Cup meccs, amelyen a játék képe alapján is kijön az osztálykülönbség a Liverpool és ellenfele között.
Igaz, hogy csak 2-0 félidőben, de további két kapufa és két hatalmas Białkowski védés is volt, így a 6-0 reálisabb lenne.
Remélem a második félidőben több szerencséje lesz a csapatnak, feltéve ha nem pihennek rá a ManU elleni meccsre...Mikey
Ehelyett egy harmadik kapufa, 2-2 és hosszabbítás, hát faszom.Mikey
ez van, ha olyan gyors döntéseket hoznak, mint mondjuk nb II nyugati csoportban szoktak. vérszagot kapott a kiscsapat, és mindent befutnak.
ráadásul ugye Rodgers előbb kezdett cserélni, mint kellett volna, azért lehet pl. Sterling még mindig pályán, amikor 60 perc után már a seggén veszi a levegőt...slowmotion
Azért kezdett BR előbb cserélni, mert Cissokho és Allen is lesérült.Mikey
tudom. csak ez a két kényszerű csere azt jelentette, hogy Sterlinget fent kellett hagyni a pályán, akit általában már a tizedik perctől elnyomnak, és a hatvanadiktól nem tud három lépést futni.
több mint 12 éve
Végre egy olyan League Cup meccs, amelyen a játék képe alapján is kijön az osztálykülönbség a Liverpool és ellenfele között.
Igaz, hogy csak 2-0 félidőben, de további két kapufa és két hatalmas Białkowski védés is volt, így a 6-0 reálisabb lenne.
Remélem a második félidőben több szerencséje lesz a csapatnak, feltéve ha nem pihennek rá a ManU elleni meccsre...Mikey
ez van, ha olyan gyors döntéseket hoznak, mint mondjuk nb II nyugati csoportban szoktak. vérszagot kapott a kiscsapat, és mindent befutnak.
ráadásul ugye Rodgers előbb kezdett cserélni, mint kellett volna, azért lehet pl. Sterling még mindig pályán, amikor 60 perc után már a seggén veszi a levegőt...slowmotion
Azért kezdett BR előbb cserélni, mert Cissokho és Allen is lesérült.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Hopp közben Freiburg-Bayern 1-1!
több mint 12 éve
Szalai hogy elkészült az erejével, te atyaég... az egyenlítés óta egyetlen jó megmozdulása nem volt, és direkt elbújik a labda elől, holott neki kellene megtartania legalább kis időrejjncaa
Már fogalmaztam, hogy mit irok ide, hogy az utolsó 10 percben konkrétan a labdák 90%-át ő vesztette el és azt hittem a végén elcseszi a Schalke. Tartom, hogy ahhoz, hogy Szalai lőjje a gólokat, kell hogy a társai kiszolgálják, de nagy technikai hátrányban van. Mint magyar örülök, csak már a sporttv-n is megindul a Szalai felcumizás.
több mint 12 éve
ráadásul ugye Rodgers előbb kezdett cserélni, mint kellett volna, azért lehet pl. Sterling még mindig pályán, amikor 60 perc után már a seggén veszi a levegőt...
több mint 12 éve
Ehelyett egy harmadik kapufa, 2-2 és hosszabbítás, hát faszom.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
a legnagyobb baj, hogy ugyanez a mentalitás látszik a taktikán és a játékosokon is és nem az, amiről én beszélek 😊jjncaa
a taktikai észrevétel szerintem is jogos, a mentalitás nem annyira, az ilyen Szalai, Dzsudzsi, Vanczák, Kiskokó típusú játékosok valóban elhiszik hogy jobbak mint az ellen. (csak sajnos nem mindenkinél van így, hogy tényleg jobb 😊) Ezért én éppen az ellenkezőjét érzem, inkább egyeseknél az arcból kéne visszavenni (NK9 is sokkal jobb lehetne ha megtenné)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Ez a Draxler egész jó kis focista.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
és rugatnak a végén vele egy gólt, kééész 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabb
még mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
bízom benne hogy nyerünk, csak nem látom a realitását. Az elmúlt tizenX évben egyszer nem jutott tovább magyar csapat mint román 1 európai-kupában sem. (úgy hogy a vidi tele volt külföldivel, oláhoknál meg csak a cfr bassza tele külföldivel a keretet)
válogatott szinten már bele se megyek, amióta nézem nem emlékszem hogy mi nyertünk volna. Ennek ellenére reménykedem benne, csak úgy érzem hogy fölösleges, ugyanúgy ahogyan eddig is az volt mindig 😕eaglesmcnabb
a legnagyobb baj, hogy ugyanez a mentalitás látszik a taktikán és a játékosokon is és nem az, amiről én beszélek 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabb
még mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
bízom benne hogy nyerünk, csak nem látom a realitását. Az elmúlt tizenX évben egyszer nem jutott tovább magyar csapat mint román 1 európai-kupában sem. (úgy hogy a vidi tele volt külföldivel, oláhoknál meg csak a cfr bassza tele külföldivel a keretet)
válogatott szinten már bele se megyek, amióta nézem nem emlékszem hogy mi nyertünk volna. Ennek ellenére reménykedem benne, csak úgy érzem hogy fölösleges, ugyanúgy ahogyan eddig is az volt mindig 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szalai hogy elkészült az erejével, te atyaég... az egyenlítés óta egyetlen jó megmozdulása nem volt, és direkt elbújik a labda elől, holott neki kellene megtartania legalább kis időre

---
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
amúgy meg akartam tenni a Steaua továbbjutását meg a Schalke továbbjutását, csak elszámoltam magam abban, hogy meddig foglalkozhatok a kislányommal.
na a lényeg, hogy a 0:1-es hendikep 1,50 volt valamelyik meccsen, a kitétel pedig 1,55. néztem is rendesen...slowmotion
én tettem a schalke és a bukarest tj-t,de a basel over eddig viszi 😕

több mint 12 éve
amúgy meg akartam tenni a Steaua továbbjutását meg a Schalke továbbjutását, csak elszámoltam magam abban, hogy meddig foglalkozhatok a kislányommal.
na a lényeg, hogy a 0:1-es hendikep 1,50 volt valamelyik meccsen, a kitétel pedig 1,55. néztem is rendesen...
több mint 12 éve
És tedd hozzá, hogy nem most villantanak először. Amíg nálunk áhítóztak BL-ről ők pl UEFA elődöntőig jutottak és a Middlesborough verte ki őket, de ott is szépen játszottak. Pedig románok😊))
több mint 12 éve
Szalai gól 😊
meg lehet amúgy nézni ezt a PAOK-Schalke meccset, milyen "színvonal" van és mennyire gyengének is tűnik a játék, ha nincs néző a stadionban, játszhatnak itt akár az mb1-eseknél tízszer jobb labdarúgók isjjncaa
azóta azért jobb lett a meccs, igaz ahogy Fülöp mondta, süllyedni már nem tudott volna hova😊
több mint 12 éve
még mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhet

---
több mint 12 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.

több mint 12 éve
akkor jöhetne az isteni némó, aki a mester szerint jól mozgott a rodában mikor látta, ill. jó hírek érkeztek felőle.... 😀😀 + el sem merem képzelni ha juhász helyett vanczákot küldjük előre úgy mit aprítana.... 😀peach
ha Juhász helyett Vilit küldjük előre, akkor gólkirály lesz, csak mondom.
bár lehet, hogy a Vilmos név gólkirályt jelent külföldiül, mert a druszája is gólkirály volt a válogatottban úgy '99 körül, ha jól emlékszem. még háttal is tudott gólt szerezni...
több mint 12 éve
Szalai gól 😊
meg lehet amúgy nézni ezt a PAOK-Schalke meccset, milyen "színvonal" van és mennyire gyengének is tűnik a játék, ha nincs néző a stadionban, játszhatnak itt akár az mb1-eseknél tízszer jobb labdarúgók is

---
több mint 12 éve
Remélem a második félidőben több szerencséje lesz a csapatnak, feltéve ha nem pihennek rá a ManU elleni meccsre...

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 112 — Vikings fan

Legia ultras biszem-baszom liga....

ez nálunk mennyi lenne? tippelni se merek! 😀Divat
Attól függ hogy Fidi vagy Fradi meccsen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
be is nyaltak 2 gólt 10 perc alatt, meglepne ha sikerülne fordítaniuk...