Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Idén a PL marginal gainje lehet:
Poloska vagyok.
8 hónapja
cm03-04 ota europaban nagyjabol megvan az osszes sleeper😃ki o?Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
ilyeneket honnan ismertek?
YoungZeeZee
8 hónapja
Olasz sajtóhírek szerint Varga Barnabást az elmúlt napokban több Serie A-ban szereplő klubnak (Cagliari, Cremonese, Udinese) is beajánlották, illetve a Napolival és az Al Jazirával is összeboronálták. Az értesülések kapcsán megkerestem a Ferencváros csatárának menedzserét, Paunoch Pétert, aki azt mondta, konkrétumokról egyelőre nem lehet beszélni.Ha van egy kis esze akkor csak az arabokhoz megy már ilyen öregen jó pénzt keresni,
vagy a fagyiban és marad legenda státuszban, mert az olaszokhoz ő már nem fog felérni, nincs neki ideje belerázódni abba a közegbe.
8 hónapja
Ez biztosan fakemost akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
csebi
8 hónapja
Összenő, ami összetartozik 😊most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Ez biztosan fakemost akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
YoungZeeZee
9 610
ki o?Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
ilyeneket honnan ismertek?
8 hónapja
Tavaly előtt játszott a Cremoban, akkor Serie B. Tavaly kölcsönben volt végig a Juve Next Gen, az Serie Csi.Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volnaFelix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi
Sixo
Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak
slowmotion
8 hónapja
Arsenal Havertz sérülése után meg kipakolt egy 60M fontos ajánlatot Eze-ért... kurva beteg ami PL-ben zajlik...www.nytimes.com/athletic/6565048/2025/08/20/eberechi-eze-arsenal-transfer-agreement/
Beki
68 szal inkább 70 és meg is van a megegyezés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volnaFelix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi
Sixo
Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak
Szerkesztette: slowmotion
8 hónapja
Felix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi
8 hónapja
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
8 hónapja
Friss transzferek:Michael Gregoritsch (osztrák, cs) Freiburg -> Bröndby 1.5 millió EUR
Michael Zetterer (német, kapus) Werder Bremen -> Eintracht Frankfurt 5 millió EUR
Leon Bailey (jamaicai, cs) Aston Villa -> AS Roma kölcsönbe
Nobel Mendy (szenegáli, v) Betis -> Rayo Vallecano kölcsönbe
Marko Stamenic (új-zélandi, kp) Nottingham Forest -> Swansea átigazolási ár nem nyilvános
Mamadou Sangaré (mali, kp) Rapid Wien -> Lens 8 millió EUR
Felix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbe
Nadir Zortea (olasz, kp) Cagliari -> Bologna 7.5 millió EUR
Nikola Krstovic (montenegrói, cs) Lecce -> Atalanta 25 millió EUR
Ibrahima Kébé (mali, kp) Girona -> Penafiel ingyé
Kevin Van Den Kerkhof (algériai, v) Metz -> Charleroi kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
a kazah legendák miután 5600 km-et utaztak, nem kaptak ki Glasgowban!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ezé megérte 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Arsenal Havertz sérülése után meg kipakolt egy 60M fontos ajánlatot Eze-ért... kurva beteg ami PL-ben zajlik...
8 hónapja
nem tudom mi a nagyobb vaj, hogy elfogytak a hatosok augusztus vegere vagy, hogy gyozike megint megjelent az Ulloin.+ Romao isNem Ötvös az egyetlen, csak a többi szintén sérült. Pl Maiga, akinek a Ludo ellen sikerült belesérülnie az időhúzásba a 90. Perc után, 3-0-nál...Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.Nem ledolgozhatatlan alapból a két gol, csak amit nem értek hogy ha 36 fős a keret van vagy 10 belső középpályás akkor hogy hogy csak egyedül Ötvös az igazi hatos játékos az egész keretben. Így ha o kidől mehet oda Tóth aki 20 éves és kb 65 kg …
Amúgy volt már valami jó Kubaszov interjú? Gratulált már Csányi?
Klaci79
Amúgy már az elsőben is látszott h gond lehet az azeri letamadassal
csebi
Bálesz
3/3 arról a posztról
Az is árulkodó, hogy Zaki jött be inkább valami nyolcas-szerűbe, mint Keita…
Sinisa
8 hónapja
Villareal klubrekordot jelentő 29.5M-ért viszi Renato Veigát.FM-be vagy karriert szokott befutni általában.
Beki
8 hónapja
Villareal klubrekordot jelentő 29.5M-ért viszi Renato Veigát.
8 hónapja
Igen... erre gondoltam korábban, amikor bíráltam a Chelsea 7-8 éves szerződéseit, de #vankoncepció náluk...Wesley Fofana has removed everything Chelsea related off his Instagram. pic.twitter.com/Eajjd33wRE
— Sam C (@SamC_reports) August 20, 2025
A faszinak 2029ig szóló szerződése van, heti 200.000 fontot keres, 82 M euróért vették meg, és ezért belerakott:
a 22/23 as szezonban 1400 PL játékpercet
a 24/25 ös szezonban 1200 PL játékpercet.
Tony Adams
8 hónapja
A faszinak 2029ig szóló szerződése van, heti 200.000 fontot keres, 82 M euróért vették meg, és ezért belerakott:ez is benne van abban amit a chelsea játékos politika címén tol
a 22/23 as szezonban 1400 PL játékpercet
a 24/25 ös szezonban 1200 PL játékpercet.
Tony Adams
nem az első nem is az utolsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!