Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Feczkó mindkét helyen dolgozott/dolgozik - véletlen lenne?Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?olyanok vagytok mint az MTK 😀
iktriad
eaglesmcnabb
10 hónapja
Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?olyanok vagytok mint az MTK 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.Csak fejlődni kellene de ennyi sérülttel, formahanyatlással és rendszer kiismeréssel nem sok jót várhatnak a szurkolók. Rendszer kiismerés is nagy baj de ez ellen a Madrid ellen a bajnokság meglehetne bőven mert semmi extra nincs bennük de Európaban egy 8 köze jutás már nagy bravúr lenne
dande2
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.Mondjuk azt hogy mitol lenne jobb azt senki sem latja
dande2
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.
10 hónapja
Teljesen megerdemelt a vereseg kapura semmilyen veszelyt a Barca nem jelentett. Par arcnak magaba kell szallnia (nem fognak), ugye Yamal…Nem latom ez mitol lesz iden jobb.
10 hónapja
Brahim a lefujas utan azert viszi a Milan hiret. 🤣
10 hónapja
Balls don't lie 😀mai gyorsasági versenyt én nyertem 2:0-ra, ahogy nézem 😀 😀
CSuameni MoM, végre Camavinga is jól játszott fontos meccsen.
eaglesmcnabb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Meg is erdemli a spori ezt a balhet, alapbol nevetseges volt ez a 9 perces raadas, konkretan alagyujtott a dolognak.
10 hónapja
Mondjuk ez fura egy egy Real szurkolotol. Casemiro karrierje errol szolt 😀Balls don't lie 😀pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
10 hónapja
Balls don't lie 😀pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ez rendkivul okos megmozdulas volt.
10 hónapja
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
10 hónapja
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊
10 hónapja
Bírom ezt a Hajdúbét. Csávó nem látja hogy Yusuf telibeverte a védő jobb vállát, labda sehol.Hmmm… les… nem volt… akkor mit reklamálnak a zalaiak.. hmmm… kéz volt? Nem volt…
😃
10 hónapja
A megnevelt Vinicius 😀
10 hónapja
Olyan mint egy gyerek, de ma nem hoztam volna leCsak gólra nem volt veszélyes. Nyilván én se hoztam volna le, bár gondolom mostmár védené a 2-1-et Xabi, de ez a hiszti azért védhetetlen. A nézők ott izgulnak drága pénzekért, az meg fasza fizetéssel le se szarja mi lesz az eredmény bemegy az öltözőbe 😀vini mekkora egy gyökér ma is 😀Az, de benne volt ma egyedül veszély bármikor is. Nem volt indokolt azon az oldalon a csere a játék képe alapján.
eaglesmcnabb
ozibozi
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Azt is kell. Ha ot kiveszed a jelenlegi Barcabol, akkor csak Pedrire kell nagyon figyelni, mert csak o kepes szervezni. Ha oket kiveszik, impotens a Barca.Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"Yamalt konkretan triplazzak.
Klaci79
Kenny