Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Előttünk voltak a forduló előtt a 2. helyen. Most 4.-ek, mert mi visszaelőztük őket és a Gerával teljesen kilátástalan Kecsó is már a 3. a tabellán, 3 pontra az első Vasastól.Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?powerhouse Medzsikkövesd? lemaradtam valamiről?
iktriad
petey
És a Kisvárda 2. Hogy mi van???Rohadjon meg a Fradi, elvitte a mixem, csak ez kellett volna már és 30knezzuk a pozitivumokat, vonal alatt a lilak.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
10 hónapja
“Ma a probléma az összes játékos volt! ha nem úgy fognak játszani mint az Európa Ligában - AKKOR NEM FOGNAK JÁTSZANI NÁLAM!! Elfogadhatatlan! megmondtam a játékosoknak.“na ki lesz a hibás Kín szerint ma?A postás?
petey
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
Rohadjon meg a Fradi, elvitte a mixem, csak ez kellett volna már és 30knezzuk a pozitivumokat, vonal alatt a lilak.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Rohadjon meg a Fradi, elvitte a mixem, csak ez kellett volna már és 30k
10 hónapja
na ki lesz a hibás Kín szerint ma?A postás?
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?powerhouse Medzsikkövesd? lemaradtam valamiről?
iktriad
10 hónapja
Remélem qbatovék továbbra is csak csodálkoznak, hogy miért nincs néző bajnokikon a Groupamában 😀erről beszéltünk hét közben...
Bálesz
10 hónapja
Remélem qbatovék továbbra is csak csodálkoznak, hogy miért nincs néző bajnokikon a Groupamában 😀
Bálesz
Le se szarjak szerintem, csak az erdekli oket, hogy az El-ben menjen, mert akkor Hajnalt nem lehet elovenni az igazolasokert. Meg nyilvan beegni nem akarnak, ugyhogy a vegen legyen meg a bajnoki cim, de mindegy, hogyan. Mar az elozo idenyben is pengeelen tancoltak.
10 hónapja
Remélem qbatovék továbbra is csak csodálkoznak, hogy miért nincs néző bajnokikon a Groupamában 😀

10 hónapja
Feczkó mindkét helyen dolgozott/dolgozik - véletlen lenne?Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?olyanok vagytok mint az MTK 😀
iktriad
eaglesmcnabb
10 hónapja
Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?olyanok vagytok mint az MTK 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Múlt héten kikaptunk az akkori utolsó Kozármisleny ellen, ma kitömjük a powerhouse Mezőkövesdet. Ki érti ezt?
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.Csak fejlődni kellene de ennyi sérülttel, formahanyatlással és rendszer kiismeréssel nem sok jót várhatnak a szurkolók. Rendszer kiismerés is nagy baj de ez ellen a Madrid ellen a bajnokság meglehetne bőven mert semmi extra nincs bennük de Európaban egy 8 köze jutás már nagy bravúr lenne
dande2
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.Mondjuk azt hogy mitol lenne jobb azt senki sem latja
dande2
10 hónapja
Grat a Madridnak nagyon sokat kell fejlődnünk hogy legyen esèly.
10 hónapja
Teljesen megerdemelt a vereseg kapura semmilyen veszelyt a Barca nem jelentett. Par arcnak magaba kell szallnia (nem fognak), ugye Yamal…Nem latom ez mitol lesz iden jobb.
10 hónapja
Brahim a lefujas utan azert viszi a Milan hiret. 🤣
10 hónapja
Balls don't lie 😀mai gyorsasági versenyt én nyertem 2:0-ra, ahogy nézem 😀 😀
CSuameni MoM, végre Camavinga is jól játszott fontos meccsen.
eaglesmcnabb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Meg is erdemli a spori ezt a balhet, alapbol nevetseges volt ez a 9 perces raadas, konkretan alagyujtott a dolognak.
10 hónapja
Mondjuk ez fura egy egy Real szurkolotol. Casemiro karrierje errol szolt 😀Balls don't lie 😀pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
10 hónapja
Balls don't lie 😀pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ez rendkivul okos megmozdulas volt.