Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
10 hónapja
Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
10 hónapja
Jogos.Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
Kampman
De megérdemelné az összes, hogy hülyére vernék őket.
10 hónapja
Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
10 hónapja
Szerintem simám bent fognak maradni.
10 hónapja
Ahogy nézem, a lilák kifutották magukat a múlt héten. Hamar visszatérnek a heti szurkolói ankétok 😀

10 hónapja
tudja, hogy vege az ujpesti palyafutasanak.na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
Bazzani
10 hónapja
na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
10 hónapja
Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatniAz egész csapat formán kívül van...
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Pedig mellettem egy tag el is ment pisilni, hogy akkor majd lesz gól.na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀Nem ettél eleget akkor
Löfli
Sixo
Erre Milán kihagyta a tizit.
10 hónapja
na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀Nem ettél eleget akkor
Löfli
10 hónapja
Milyen hogy Balin az egyik sofőr kérdezi meg tőlem hogy ismerem e Szoboszlait, mondja hogy milyen jól játszott a Portugálok ellen, elkérte Ronaldo mezét, mert ő volt a példaképe.
10 hónapja
na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Megéri húzni az időt. 5 perc a hosszabbítás, úgy, hogy csak az elmúlt 20 percben legalább ennyit csalta a BVSC a játékot.
10 hónapja
Az adta az első gólpasszt akinek már a pályán sem szabadott volna lennie....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ahogy olvasom a Győr meccs MVPje a bíróAmíg el nem kezdtük becserélni a vakokat osztálykülönbség volt. Jelenleg pályán levő 11 ember az megye 3 szint, ezen az elmaradt piros sajnos nem változtat.
zacknorb
10 hónapja
engem az előző 3 napi back-to-back-to-back 12 órás műszak fárasztott le, na meg a hajnalig tartó WSvisszaadom a BVSC ultra jelvényemet, nem mentem ki a mai Vasas elleni rangadóra, de a tavalyi epikus végjátékot úgyse lehet überelni 😀Én is úgy döntöttem, hogy a PEAC mai NB3-as rangadója nem az a szint, amit esőben, hidegben, egy rothadó stadion fedetlen lelátóin szívesen végigfagyoskodnék.
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Szopatják a Celticet is