Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintje
8 hónapja
OFF Furi, hogy nincs telt ház.
8 hónapja
A vedelem a bajnoksagban is egy fos. Ahol papiron nem kene, meg egy kozeppalyassal sem.Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.Egyszemélyes a középpálya, ami mögött előbb-utóbb jönnek a hibák.
Burkus
SBL
8 hónapja
Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.Egyszemélyes a középpálya, ami mögött előbb-utóbb jönnek a hibák.
Burkus
8 hónapja
Csopi serulese odabasz a magyar kvotanak is, Gruber legalabb kezdeni fog.
8 hónapja
Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.
8 hónapja
Elfáradtunk
8 hónapja
Akkor a helyünkre kerülünk lassan....?😥nem kell nekunk a BL.
dande2
8 hónapja
Akkor a helyünkre kerülünk lassan....?😥
8 hónapja
baloldalon(nem úúúgy) csináltak bohócot?A jobb oldalból bohócot csinálnak az azeriekElső félidő én meg pont fordítva volt.
petey
zacknorb
8 hónapja
A jobb oldalból bohócot csinálnak az azeriekElső félidő én meg pont fordítva volt.
petey
Poloska vagyok.
8 hónapja
Közben a Zvezda is szopik rendesen, de a Rangers kezd magához térni
8 hónapja
Mozgott az egyik irányba, na úgy kurva nehéz visszafelé ugrani hirtelen. Fizika.Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔Én leszek az utolsó, aki védeni fogom, de úgy néztem, erősen takarásban volt.
dande2
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
8 hónapja
Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔Én leszek az utolsó, aki védeni fogom, de úgy néztem, erősen takarásban volt.
dande2
8 hónapja
Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔
8 hónapja
Aljas focit tol a Fradi.Johet a kis norveg Csopi helyere, mert kozepen futni kell nem rombolni.Ha Zakira gondoltál akkor nem kapta meg az üzidet 😊
Kenny
petey
8 hónapja
Johet a kis norveg Csopi helyere, mert kozepen futni kell nem rombolni.Ha Zakira gondoltál akkor nem kapta meg az üzidet 😊
Kenny
8 hónapja
A kormányváltás legnagyobb tétje: marad-e az 1 perces?Cserébe a Real meccs szünetében Tények röviden a Spileren.Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
Willie Parker
iktriad
Qrva annnyukat tényleg
ozibozi
8 hónapja
Johet a kis norveg Csopi helyere, mert kozepen futni kell nem rombolni.
8 hónapja
Cserébe a Real meccs szünetében Tények röviden a Spileren.Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
Willie Parker
iktriad
Qrva annnyukat tényleg