Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Sőt Ha valamelyik nem lő több gólt mint a másik, büntetőket fognak rúgni
8 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Sőt, még akkoris, ha mindkettő ugyanannyit rúg.
nagylaza, főpohárnok
A lényeg, jussunk el a tizenegyesekig.
8 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Te vagy az, Mr Zombori?
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.
8 hónapja
DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács ZsoltiékA BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
Tony Adams
r.baggio
Sixo
Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
slowmotion
8 hónapja
Igen. Viszont szerintem ha ott nem Ronaldo all, hanem barmelyik csapattarsa, ezt fujtak volna peldaul.Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
szaba
8 hónapja
Nálam Cucurella rejtély, hogyan került be a válogatottba. Teljesen középszerű játékosnak tartom.
8 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
8 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Szerintem semmi nem volt, simán fizikai fölény CR felé. Nem véletlen kb senki nem is reklamált
Stez

8 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.
8 hónapja
A "Cristiano, please let me touch you" felirattal készülő fiatalember talán kicsit túlzásba viszi a rajongást.
8 hónapja
Ennél a Mendesnél jelenleg nincs jobb játékos. Eddig a meccsen azt csinalt amit akart, úgy hogy amúgy Yamal oldalán védekezik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Jövő héten kezdődik a CONCACAF Gold Cup.Szerencsére Katar helyett ezúttal egy sokkal méltóbb csapat
8 hónapja
Nagykanizsa ujra a futballterkepen.eredmenyek.com 18.55-kor azt írta, hogy 1-0-ra nyert a Karcag, igaz láttam, hogy a 90+ percben villogott a nagy esély, erre haver most hív, hogy hosszabbítás volt, meg tizik
Kivalo.
Kenny
mondjuk így is a Karcag nyert...
8 hónapja
Pssszt, btts kellett 😁Mind a két gól les volt🤣Szerintem is....
eaglesmcnabb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
YoungZeeZee
9 506
az elso meccs munichben a masodik berlinbenSegítEz az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
bcsarli, Udvari Főkóstoló
zacknorb
8 hónapja
SegítEz az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
zacknorb
8 hónapja
Mind a két gól les volt🤣Szerintem is....
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Ez az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?1 meccs
8 hónapja
Mind a két gól les volt🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Gulacsi visszater csatarkent.Teljes faszsag, hogy egy jo szezont futo Toth Barnat erre a ket semmitmondo meccsre nem hivott be, legalabb megnezni az edzeseken.o az edzo es limitalja magat.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
most is vedhetett volna toth vagy ki .27 eves. csampo vegen kezdo lett es marad is.
kiserletezni nem akar, foleg hogy szarban a csapat?
szte nem fer bele, sztem beleferne 1-2-3 jatekos akit nem is kene jatszatni csak vmi vegso elkeseredes, all in-nel.
de akkor te is azt gondolod h siman lehetne par olyan jatekos akik talan tudnanak uj dolgot hozni vmi impact szeruseget ami varatlan?
jo a fiatlaitas, de ha nincs annyi megfelelo?
YoungZeeZee
Sajat magat lovi labon az Oreg, ha nem probal csatart a VB selejtezok elott, vagy a masik lehetoseg, hogy O mar tud valakit aki jonni fog es instant kezdo lesz. Mondjuk ilyenrol en nem tudok aki honositas elott lenne es csatar.
Kenny
8 hónapja
Ez hogy nem volt les?