Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Az még kevés
7 hónapja
75’ 0-1Az egyenlítő gól már megvan
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
75’ 0-1
7 hónapja
A Sporting most akarja elveszteni a bajnokságotneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ozibozi
7 hónapja
A Sporting most akarja elveszteni a bajnokságot
7 hónapja
Gyenge színvonalú meccs, 0-0át érdemelt volna. Bár mezőnyben erős Bologna fölény de a kapukra egyik csapat sem volt különösebben veszélyes. A két kapus 1-1et bepotyázott, ennyi. Ha jövő héten sem sikerül nyerni egy közvetlen rivális, a Lazio ellen, akkor lépéshátrányba kerül a csapat. Eddig tartott az előny, a római csapatok minden meccsüket megnyerik az utóbbi időben.
7 hónapja
Nagyon nehéz higgadtnak maradni... Vissza kell majd néznem a felvételeket, hogy történt-e szabálytalanság az egyenlítő gólt megelőzően, illetve, hogy tíz perccel a vége előtt – a tatabányai meccshez hasonlóan, amit ugyanez a játékvezető vezetett – nem maradt-e el egy büntető a javunkra... Nagyon tiszteltem Puhl Sándort, aki mindig azt mondta: „Ami neked jár, az nekem is jár!” Idáig nem akartam ezzel foglalkozni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Vasasra az utóbbi időben igaz lenne... Természetesen nem ezért kaptunk ki, több meccslabdánk is volt, amelyeket ha értékesítünk, megnyerhettük volna a találkozót. Amíg viszont nem tudunk élni ezekkel a lehetőségekkel, nem fog felénk billeni a mérleg nyelve.Pintér Attila miatt ozták létre ezt:
Pintér Attila
A magyarázkodás az BL szinten megy a taktikai zsenitől
warr_b
www.magyarfutball.hu/hu/kifogasgenerator/576
Sírás 😀
7 hónapja
Nagyon nehéz higgadtnak maradni... Vissza kell majd néznem a felvételeket, hogy történt-e szabálytalanság az egyenlítő gólt megelőzően, illetve, hogy tíz perccel a vége előtt – a tatabányai meccshez hasonlóan, amit ugyanez a játékvezető vezetett – nem maradt-e el egy büntető a javunkra... Nagyon tiszteltem Puhl Sándort, aki mindig azt mondta: „Ami neked jár, az nekem is jár!” Idáig nem akartam ezzel foglalkozni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Vasasra az utóbbi időben igaz lenne... Természetesen nem ezért kaptunk ki, több meccslabdánk is volt, amelyeket ha értékesítünk, megnyerhettük volna a találkozót. Amíg viszont nem tudunk élni ezekkel a lehetőségekkel, nem fog felénk billeni a mérleg nyelve.Pintér Attila
A magyarázkodás az BL szinten megy a taktikai zsenitől

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Az kemény, Calabria egy 40 éves focistát nem tud kiszorítani a kezdőből.
7 hónapja
HÁT EZ MI VOLT xD Egy helyzete volt a csapat, kb 3 nagy lövési lehetőség üres kapura közelről, de mindet elbasztuk.
7 hónapja
Esünk-kelünk a pályán, már nem is tudom hanyadik játékos esik seggre cselezés közben.
7 hónapja
Miben jobb ez a Tudor, mint amilyen Motta volt? Ugyanaz van a pályán, mint eddig. Néha kis csapat ellen megy, de amúgy meg sír a labda ha foci csapat az ellenfél.
7 hónapja
És senki se aggódjon, a Vasas lesz a 2. feljutó 😊Remélem ebben az esetben Radó visszaigazol a másodosztályba.
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Az kemény, hogy még a Vidi is kieshetPár hete már bemondtam egy Fehérvár kiesést, tartom ma is.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
7 hónapja
És senki se aggódjon, a Vasas lesz a 2. feljutó 😊
7 hónapja
Az kemény, hogy még a Vidi is kieshetDebrecen ellen zarnak. Szvsz ki-ki meccs lesz, egyik csapat sem fog nyerni, de jo esellyel pontot sem szerezni addig a meccsig.
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Az kemény, hogy még a Vidi is kieshetA Debrecen fog szerintem a Kecskemét mellett.
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Az kemény, hogy még a Vidi is kieshet
7 hónapja
Bergvall nem tér vissza én úgy tudom, Kulu meg tré mióta visszajött.Közben Maddison szezonjának vége (miután Bergvall is kiesett egész szezonra). Szép lesz így az EL döntő, ha egyáltalán a Bodo nem fingat meg a tundrán.Maddisonnak elég szar féléve volt, ha Bergvall meg Kulu visszatér akkor megleszünk.
Duff
Sixo
7 hónapja
Nincs szükség a játékosból csinált szakira a klubnál. Giuntoli sem csinálja a dolgát megfelelően, semmi szükségünk a zéró tapasztalattal rendelkező Chiellinire ilyen kritikus pillanatban.Közben Chiellini ott ül a balfasz vezetőség között, tuti csinálnak neki vmi mondvacsinált pozit jövőre, holott semmi köze nem kellene h legyen a klub körüli dolgokhoz.Mer mi baj van vele?
Beki
Sixo
7 hónapja
Közben Chiellini ott ül a balfasz vezetőség között, tuti csinálnak neki vmi mondvacsinált pozit jövőre, holott semmi köze nem kellene h legyen a klub körüli dolgokhoz.Mer mi baj van vele?
Beki
7 hónapja
Közben Chiellini ott ül a balfasz vezetőség között, tuti csinálnak neki vmi mondvacsinált pozit jövőre, holott semmi köze nem kellene h legyen a klub körüli dolgokhoz.
7 hónapja
Szerintem ajándék volt 2.21-ért a Chelsea. Amikre valszeg jobban fog pörögni a csapat amikor a Kop előtt játszhat majd, idegenben azért nehéz meccsen egy fél B kerettel várható volt, hogy minőségben nem lesz a szokásos. És hát ez a középpálya azért nagyon köszönőviszonyban sem volt a Grav-Mac-Domi trióval. Azonban sajnos a meccs végén úgy állok fel a kanapéból, hogy ha tétmeccs van a mai beforgó játékosokból igazán csak Jones az akivel magabiztos lehet lenni.
Endo még okés, emergency 6-osnak kvázi ha nincs Ryan és Mac/Jones se meg a végére 10-15 percekre jó.
Elliott azonban nagyon gyenge volt, amit rettentően sajnálok de ő a középpályán egyszerűen kevés fizikálisan. Neki jobb szélen lehetne helye ahol szerintem lenne is és jövőre már Mo se lesz bérelve minden meccsen 90 perceben mert ő is 1-1 hónapja már csak a neve miatt kezdő meg nyilván a titulus, rekordok stb de tavaszra nagyon elfogyott.
Jotaval nincs bajom ma neki nem volt jó meccse de ő azért A kerettag nagyjából ha egészséges és a forgásban is jó elem.
És akkor Quansah... hát lett 1 öngólja és egy tizije szerintem egyiknél sem ő hibázott. Ellenben rengeteg párharcot vesztett, olyanokat amiket Konaté azért 90%-al elhoz. Ha ő a no4 CB rendben van, ha a 3 meh ok ha a 2 akkor baj van. Túl sokszor forgatták be, tolták el mellette, a párharcokat földön többször bukta. Előre tetszik, hogy Matiposan lendületesen megindul de sok előny nem lett belőle, passzai kevésszer voltak jók 1-1 betolás után.
Chiesa beállt de ha nem jegyzem meg amiatt mert ezzel hivatalosan is bajnok nem tűnt volna fel.
Szóval perememberekből igazán senki se állt oda, Jones szerintem jó volt de ő meg nem peremember...
Jövőhéten otthon 99%-ban biztos vagyok benne, főleg a mai rotáció miatt is és mivel Anfieldi meccs, hogy gálakezdő lesz. És azért mikor bejött Macca és Domi ma is már alakult a játék.

Liverpool Fc