Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Szerintem ajándék volt 2.21-ért a Chelsea. Amikre valszeg jobban fog pörögni a csapat amikor a Kop előtt játszhat majd, idegenben azért nehéz meccsen egy fél B kerettel várható volt, hogy minőségben nem lesz a szokásos. És hát ez a középpálya azért nagyon köszönőviszonyban sem volt a Grav-Mac-Domi trióval. Azonban sajnos a meccs végén úgy állok fel a kanapéból, hogy ha tétmeccs van a mai beforgó játékosokból igazán csak Jones az akivel magabiztos lehet lenni.
Endo még okés, emergency 6-osnak kvázi ha nincs Ryan és Mac/Jones se meg a végére 10-15 percekre jó.
Elliott azonban nagyon gyenge volt, amit rettentően sajnálok de ő a középpályán egyszerűen kevés fizikálisan. Neki jobb szélen lehetne helye ahol szerintem lenne is és jövőre már Mo se lesz bérelve minden meccsen 90 perceben mert ő is 1-1 hónapja már csak a neve miatt kezdő meg nyilván a titulus, rekordok stb de tavaszra nagyon elfogyott.
Jotaval nincs bajom ma neki nem volt jó meccse de ő azért A kerettag nagyjából ha egészséges és a forgásban is jó elem.
És akkor Quansah... hát lett 1 öngólja és egy tizije szerintem egyiknél sem ő hibázott. Ellenben rengeteg párharcot vesztett, olyanokat amiket Konaté azért 90%-al elhoz. Ha ő a no4 CB rendben van, ha a 3 meh ok ha a 2 akkor baj van. Túl sokszor forgatták be, tolták el mellette, a párharcokat földön többször bukta. Előre tetszik, hogy Matiposan lendületesen megindul de sok előny nem lett belőle, passzai kevésszer voltak jók 1-1 betolás után.
Chiesa beállt de ha nem jegyzem meg amiatt mert ezzel hivatalosan is bajnok nem tűnt volna fel.
Szóval perememberekből igazán senki se állt oda, Jones szerintem jó volt de ő meg nem peremember...
Jövőhéten otthon 99%-ban biztos vagyok benne, főleg a mai rotáció miatt is és mivel Anfieldi meccs, hogy gálakezdő lesz. És azért mikor bejött Macca és Domi ma is már alakult a játék.

Liverpool Fc
7 hónapja
Jól van Doveri is velünk van, sok más esély nincs ma.eddig egy bevédett Thuram lövésen túl kurva kevesek vagyunk megint
Sixo
7 hónapja
Dikk a Kalulu olyan gyors, mint a van de Ven. Klasszis a gyerek, meg kell szerezni a Milántól.
7 hónapja
34% labdabirtoklás, már a mez választásnál éreztem, hogy ez rossz előjel.
7 hónapja
Közben Maddison szezonjának vége (miután Bergvall is kiesett egész szezonra). Szép lesz így az EL döntő, ha egyáltalán a Bodo nem fingat meg a tundrán.Maddisonnak elég szar féléve volt, ha Bergvall meg Kulu visszatér akkor megleszünk.
Duff
7 hónapja
Ez mi? Az a terv, hogy 0-1el kihúzzuk a 95. percig és akkor minden jó?
7 hónapja
Közben Maddison szezonjának vége (miután Bergvall is kiesett egész szezonra). Szép lesz így az EL döntő, ha egyáltalán a Bodo nem fingat meg a tundrán.
7 hónapja
Szép kezdés , Nico Gonzalez rúgott egy akkora luftot, hogy seggre esett, de annyira teátrálisan, amennyire csak lehet.
7 hónapja
Ne viccöljünk. Mutass Pinyőtől egy olyan emblematikus győzelmet, mint volt Desits idején az ETO elleni 6-0.Ha tavaly ugyanúgy kibasszák Desitset mint idén Gerát, idén NB1És geci csak nyer a BarcikaEzt nem hiszem el. A 94. percben... Legalább a BVSC ellen ne kaptuk volna az utolsó másodpercekben azt a félpályás gólt.
zacknorb
Visszasírom Desits Szilárdot.
nagylaza, főpohárnok
Pinyő nem képes X-elni, Desits csak arra volt képes.
zacknorb
Nem mondom, hogy az maga volt a mennyország, de ehhez a szarhoz képest még az is kinézett valahogy.
Eszembe jutott egy régi rigmus: "Hol a csapatunk?, Hol a csapatunk?"
7 hónapja
.. az év legfontosabb meccsét a kibaszott citromsárga mezünkben játsszuk ...Majdnem olyan szép, mint a spanyol válogatott idegenbeli meze.
Sixo
7 hónapja
.. az év legfontosabb meccsét a kibaszott citromsárga mezünkben játsszuk ...
7 hónapja
Akkor már hivatalos Kane bundás címe. De azért a Bayer megint pontot mentett a 93. percben.
7 hónapja
A Vasas egyébként már korán megszerezte a vezetést, de az oroszlánként küzdő, szervezett és taktikus hazaiak végül fordítani tudtak. Ráadásul a mezőny legjobbja a Vasas volt játékosa, Szivacski Donát volt, míg a győztes gólt pedig az a Papp Csongor szerezte, aki tavaly még a piros-kékek keretének volt a tagja, méghozzá a ZTE kölcsönjátékosaként.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ha tavaly ugyanúgy kibasszák Desitset mint idén Gerát, idén NB1És geci csak nyer a BarcikaEzt nem hiszem el. A 94. percben... Legalább a BVSC ellen ne kaptuk volna az utolsó másodpercekben azt a félpályás gólt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Pinyő nem képes X-elni, Desits csak arra volt képes.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Pinyő mérlege a Vasassal:És geci csak nyer a BarcikaEzt nem hiszem el. A 94. percben... Legalább a BVSC ellen ne kaptuk volna az utolsó másodpercekben azt a félpályás gólt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
21m 11gy 2d 8v 35pont - 55%.
Meglehetősen lapát pozitív, főleg egy ilyen harmatos libafos erősségű embékettőben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Hát hosszú buli volt a héten az biztosLátom lelki szemeim előtt, ahogy előbb vmi iszonyatosan balfasz módon kizúgunk a BL-ből, majd totális összeomlás után a bajnokságban 6.-ak leszünk.
Heisman nádor
7 hónapja
Hát hosszú buli volt a héten az biztosNem baj, remélem az Arsenal ellenit már komolyan veszi a csapat.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May