Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Mi az, hogy kotelezoen? Meg egy viszonylag konnyen menedzselheto, otmagyaros szabaly utan is egy honapja minden harmadik nap cirkuszol az orszag csapata, mert miazhogy!!??negy 😀Szerintem akkor van tényleg baj az országban, amikor a 38 éves, 110 kilós Bödét követelik a csapatba..Szerintem vicces es siralmas. Ha mar ennyire fontos a föninek a foci es minden ugyis NER kezben van, akkor igazan tolhatnak a fiatalokat jobban. Kötelezöen jatszatni kene minden magyar csapatnak 2db U21-es magyar jatekost.
JC6 (Mr. Miele)
Viszont siralmas, hogy elol mennyire 0 vagyunk.
Toto21
Igy is uldozesi maniaja van Kubonak, mert biztosan minden es mindenki ellene van, mikozben tenyleg csak arrol van szo, hogy nevetseges, hogy egy ilyen kis orszag kis bajnoksagaban a kezdok fele kulfoldi, raadasul olyan fizetesekert, amiket konkretan Europaban a top5 bajnoksagon nem sokban kapsz meg.
Egy dolog, hogy ez a magyaros szabaly jo, es tenyleg a csapatoknak erdekukben fog allni, hogy magyarokat jatszassanak, ami csakis jot tehet azert az utanpotlasnak, de a masik dolognak annak kene lennie, hogy szepen bevezetnek vagy valami fizetesi sapkat, vagy valami fizetesi szabalyozast, mert az, hogy meg a kapitany is azon hisztizik evek ota, hogy az NB I-es fiatalok fosnak bele mindenbe es mindenkibe, az azert van, mert megtehetik, es igy is csillagaszati penzt keresnek, viszont ha nem keresnenek ilyen penzeket, akkor sokkal kevesebb esetben is kenyelmesednenek el, mert bennuk lenne, hogy hajtaniuk kell, akkor kapnak tobb penzt.
Az NBA-ben ez peldaul jo dolog, hogy aki kulonbozo dijakat, cimeket nyer, All Star-csapatba bekerul, az tobbet kereshet.
Az utanpotlast igy lehet motivalni, mert ami most van, az szanalmas. Egybol megkapnak mindent, hat hova hajtsanak. Az U21 meg Albaniatol is most szopott le, de ugy, hogy szo szerint nezhetetlen volt, amit muveltek. Es ezeknek a gyerekeknek kene felnoniuk a felnotthoz. Geraval is nezhetetlen volt az egesz, Szelesivel is, nevek jo resze ugyanaz, tudjuk, hogy mindketto fos edzo, de hat ezek a keretek is... Baromi gyengek.
8 hónapja
Jaja, kaptam SMS-t, csak “ne zavarjanak”ba vagyok 😆Horváth Csenger távozik a DVTK-tól😆es jon helyette Kovacs😃
Gondolom egyre kínosabb volt a gyökér a klubnak.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
8 hónapja
Szerintem akkor van tényleg baj az országban, amikor a 38 éves, 110 kilós Bödét követelik a csapatba..Szerintem vicces es siralmas. Ha mar ennyire fontos a föninek a foci es minden ugyis NER kezben van, akkor igazan tolhatnak a fiatalokat jobban. Kötelezöen jatszatni kene minden magyar csapatnak 2db U21-es magyar jatekost.
JC6 (Mr. Miele)
Viszont siralmas, hogy elol mennyire 0 vagyunk.
8 hónapja
Füttyszó mondjuk komoly volt, nem is tudom mikor hallottam a Rossi-érában ilyet. Talán nem is volt eddig?!
8 hónapja
Legutóbb 2015-ben, az Észak-írek ellen voltam utoljára válogatott meccsen, amikor Pintér Attila eltolódott. Azóta nem. Ma sikerült kimennem erre a Benny Hill best ofra... Szerintem a továbbiakban marad a TV 😀

8 hónapja
Sallaitól várjuk a gólokat aki még a németeknél is 2-3 gólt átlagolt sokéven keresztül a bajnokságban. Mellesleg ez a Galata erősebb csapat mint a Freiburg, még ha a bajnokság másik kategória is.
8 hónapja
Szerintem akkor van tényleg baj az országban, amikor a 38 éves, 110 kilós Bödét követelik a csapatba..
8 hónapja
Nem az eredmény a gáz egy svéd tarcsi ellen, hanem hogy mi lesz majd másként és kikkel, mert ez ami nem látszik sehogy.Azzal meg mi a faszt értünk volna?Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Az azeri egy teljesen jó analógia az örményekre, a svédek személyében meg gondolom vlamai erősebb csapatot kerestek, az ír meg a portugál közé.
Plusz az éppen zajló vb selejtező miatt csekélyebb volt a válszték.
zacknorb
8 hónapja
Le kéne ülni Gulával beszélgetni, hogy mi kell ahhoz, hogy védjen a VB selejtezőkön.Dibusz aranyos gyerek, de 2025-ben, hogy egész meccsen nem tudja egyszer sem jó ütemben megfelelő helyre passzolni a labdát, az valami egészen elképesztően kártékony. Még a gól a legkisebb probléma, a másik 30 labda sokkal szarabb - bár kevésbé látványos - mert nem lehet bevonni az építkezésbe, egyszerű passzokra nem képes. Emellett a kapuból sem képes kijönni, volt egy félpályás indítás, amit 8 méterre a kaputól ért utol Elanga, teljesen szürreális volt. Hogy oldalról jövő beadásokra nem jön ki, azt már említeni se kell...
Egyébként elég nagy gödörben a csapat, korábban amik bementek most nem mennek be, nyilván ebben benne lehet az is, hogy Sallai a Bundeslogából elment kecskét baszni a törökökhöz, nincs Varga Barna, Nagy Zsolt élete mákja is a végére ért, sír a labda, ha felé megy, Gazdag borzasztó az angol 0-4 óta, Bolla is nagyon szar, valahogy mindenkinél véget ért a csoda faktor.
Ennél jobb időben nem is lehetett volna hosszabbítani Rossival 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Azzal meg mi a faszt értünk volna?Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Az azeri egy teljesen jó analógia az örményekre, a svédek személyében meg gondolom vlamai erősebb csapatot kerestek, az ír meg a portugál közé.
Plusz az éppen zajló vb selejtező miatt csekélyebb volt a válszték.
Poloska vagyok.
8 hónapja
don’t cry because it’s over, smile because it happened pic.twitter.com/h8Uy2b7DIk
— Duncan Alexander (@oilysailor) June 6, 2025
Poloska vagyok.
8 hónapja
Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Horváth Csenger távozik a DVTK-tól😆Megszedte magát oszt jó napot
Gondolom egyre kínosabb volt a gyökér a klubnak.
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Horváth Csenger távozik a DVTK-tól😆Gondolom egyre kínosabb volt a gyökér a klubnak.
8 hónapja
A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
8 hónapja
Egy evet keszult amugy a munkara. 🤣Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.Rookie mistake, kövi meccsre jobb lesz😅.
Stez
zacknorb
Amikor meg vizilabdazott, mar akkor is tudtak, hogy a papsi melle oda kell intezni
8 hónapja
A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.
8 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.Rookie mistake, kövi meccsre jobb lesz😅.
Stez
Poloska vagyok.
8 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.
8 hónapja
"Közel 7 milliárd ember él a földön" Régi szép idők.Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
petey
8 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Szépen lassan helyünkre kerülünk?Utóbbi 1 évben gyengébbeket megverjük, jobbaktól kikapunk (jó, itthon eddig ellenünk is szokott X vagy W lenni)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezek alapján sima vb pótselejtező.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
8 hónapja
Fiola, Botka. Azt mondja, a nagy nevek.