Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
dr0725 New England Patriots 520
Zselák out
petey
Hónapokkal ezelőtt kellett volna már, de jobb későn mint soha.
zavi27
Pedig ma még pont erőn felül is teljesítettek 😀 Nekünk meg teli vendégszektor, jó idő, 4.hely 6pont előnnyel tisztán, valahogy így néz ki egy tökéletes délután. Pakson meg ideje leporolni a visszapillantót.
7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Zselák out
petey
zavi27
Biztos van valami bukott, külföldi FA a láthatáron.
7 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Zselák out
petey
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Zselák out

7 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀
eaglesmcnabb
de hogy
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bundás3-ban most kezdődött a forduló rangadója, első a második ellen, Arminia Bielefeld - Dinamo Drezda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
vége a Champonak, bajnok a Leeds jobb gólkülönbségnek köszönhetően, Burnley is feljutott
playoff: Sheffield Utd - Bristol City, Sunderland - Coventry
kiesett: Luton, Plymouth, Cardiff
Löfli
Luton ahogy lekerült a másodosztályba, egyből esett még1et, csak úgy olaszosan. Warrb most Randy Marshozik.
Sixo
Közömbös a Luton, le se starom mi van velük. A Derby kiesésések örültem volna.
Vagy a Leeds bajnoki címére gondolsz? 😊

Playoffban leccgó Coventry.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
vége a Champonak, bajnok a Leeds jobb gólkülönbségnek köszönhetően, Burnley is feljutott
Löfli
Luton ahogy lekerült a másodosztályba, egyből esett még1et, csak úgy olaszosan. Warrb most Randy Marshozik.

7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Don't blink!
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hoppá egy 91. perces góllal a Leeds United a Championship bajnoka, jobb gólarányának köszönhetően. 100 ponttal és 95 szerzett góllal.

A Burnley is 100 ponttal végez, mindösszesen 2 vereséggel és 16 kapott góllal.
Baseball hasonlattal élve ők az a tipikus AAAA-csapat. A PL-be túl gyengék, a Championshipbe túl jók.

A playoffban Sheffield United - Bristol City és Sunderland - Coventry City párharcok lesznek a döntőért. Hajrá Bristol City! Persze a papírforma alapján ennek sima Sheffield Utd feljutásnak kellene lennie.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Vili azt hitte így intelligensebb lesz a szemüveggel?🙂 Nem sikerült.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
Styles pedig 5 perc alatt lőtt kettőt.

alatriste meg éppen Champo playoffba védené a Blackburnt.
zacknorb
Kurva Sheffield meg egyenlített.

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
alatriste meg éppen Champo playoffba védené a Blackburnt.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Luton félóra után 1-3, így nem lesz meg a bennmaradás

Don't blink!
7 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️
warr_b
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.
Dzsokijuing
 hooligans.cz/2025/05/02/wisla-krakow-wisla-plock-02-05-2025/

haveréknak mondtam múltkor, hogy a bundás 4-ben a Duisburg esélyes, hogy feljusson, erre idegenbe elkísérte a csapatot 16e szurkoló 😊 bundás 4-ben, nálunk az egész nb1-ben nincsenek ennyien 😊))
NB2
haveromnak van egy kb derbi listaja. volt mar gorog, torok, olasz, szerb, portugal es meg ki tudja milyenen.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
warr_b
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.
Dzsokijuing
 hooligans.cz/2025/05/02/wisla-krakow-wisla-plock-02-05-2025/

haveréknak mondtam múltkor, hogy a bundás 4-ben a Duisburg esélyes, hogy feljusson, erre idegenbe elkísérte a csapatot 16e szurkoló 😊 bundás 4-ben, nálunk az egész nb1-ben nincsenek ennyien 😊))
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Ben Romdhane 2 millio euroert kb akkora uzlet, mint Lisztes volt nyaron.
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagy takaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.
Kenny
Aztán mikor nem jön az EL csoportkör kirúgják Bobbyt és hozunk egy edzőt akinek kell 5 szélső, a keretben meg lesz 2 szélső …
csebi
this is the way

7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagy takaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.
Kenny
Aztán mikor nem jön az EL csoportkör kirúgják Bobbyt és hozunk egy edzőt akinek kell 5 szélső, a keretben meg lesz 2 szélső …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagytakaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.

Szerkesztette: Kenny

7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Kenny
Eladták? Én bírtam

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
Bundás2-ben is mi van már? 😊
Magdeburg otthon játszik a kieső helyen lévő Münsterrel, ha nyernek, feljutó helyen vannak
mi történik? kapnak otthon egy laza 5-öst 😊
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
Dzsokijuing
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja

7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
Duff
Ne ostorozd magad, ezt senki nem latta jönni 😁
Ha a helyzeteket nézzük kb csoda hogy nem lett korábban 1-0 ugyebár

BEARS BABY!

Sir Alex immortal