Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.
zacknorb
Ok, csak láttunk már támadó kezezésnél kb mindent 🙂

Én sem venném el, ahogy írtam is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
EAFCs szavazáson Kerkez megkapta a Team of the Season lapot

Poloska vagyok.
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
És Dembélé pont most szedett össze hamstring injuryt.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb
És ez a kép is. Mennyire romantikus.

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul az egyik néger, a másik meg szociopata.
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.

7 hónapja
Top cím:
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

Poloska vagyok.
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Top cím:
zacknorb

7 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
7 hónapja
Top cím:

Poloska vagyok.
7 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
7 hónapja
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.
Sixo
Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben
YoungZeeZee
A betis nem angliában játszik, ennyi. La liga meg ezek kiváló hely neki, ott lubickolhat, pl nem feküdt neki.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Sixo
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
na csak két gól kell a sarkkörön túl
Löfli
Jobban izgultam a Brentfordon, így még van esély a BL-re.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Sixo
Gyere haza fiatal balhéscigány! | NEEEEE! |
dugo93

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Sixo

7 hónapja

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Löfli
Így van 5-1-es összsítès is elèg lehet a döntőhöz 😉🤪
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 708 — beers & Packers
Belegondoltam: teljesen szürreális, hogy négy olyan angol csapat szerepel a nemzetközi kupák elődöntőiben, amelyik közül csak egy áll dobogós helyen a bajnokságban, kettő pedig az első tízben sincs benne. Ráadásul a négyből három garantáltan bejut a döntőbe is.
Nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de a PL talán még az Nb1-nél is erősebb.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
faszomba... 2 gól az veszélyes

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
ugrál az egész svéd stadion, epik látvány
Löfli
Te vagy epik látvány

7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ugrál az egész svéd stadion, epik látvány

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!