Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
el is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen tolja
Löfli
Ő volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Kampman
Paintsilre gondolsz
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
Ő volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Kampman
Második fele biztos nem igaz. Miután megkapta a nagy extensiont amit mindenki ellenzett, szar lett, majd elment a svédekhez.

Poloska vagyok.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
csóri Nottingham most bukja a BL-t és a dobogót?
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
Lol, angoloknak így 6 BL csapatok lesz, és 9 csapat az európai kupákban
zacknorb
Ez volt a cél a bővítésekkel, a svéd meg a norvég elődöntősök csak rendszerhiba.

7 hónapja
Löfli

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Lol, angoloknak így 6 BL csapatok lesz, és 9 csapat az európai kupákban

Poloska vagyok.
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Bruno nagy király vagy…😁

7 hónapja
If the DOGSO offense inside the penalty area involves actions like holding, pulling, pushing, or if there was no possibility to play the ball, the player is still sent off (red card) in addition to the penalty being awarded.

Denying a goal or DOGSO via handball inside the penalty area also results in a red card and a penalty

Poloska vagyok.
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mindhárom angol csapat 2-0-ra megy perpill

Don't blink!
7 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Nem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.
Stez
Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.

De gondolom azért még lehet.
Kampman
elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben sem
Stez
Tiszta gólhelyzetet akadályozott meg. Az piros.
Tizenhatoson belül történt, az pedig büntető.

Szerintem is elég komoly büntetés ha csak szubjektívan nézem, de azt hiszem szabálykönyv szerint megfelelő.
Kampman
Mintha utána még magyarázott volna neki, lehet az is rátett .

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Az CONCACAF BL-ben a Vancouver Whitecaps döntőbe jutott, az MLS-es elődöntőből és várja melyik mehikói csapat ellen kell majd játszaniuk. A Barcelonát győzték le, ahol bár Luis Suarez adott egy gólpasszt Jordi Albának, Messi végig pályán volt ,de ez is kevésnek bizonyult.

7 hónapja
Stez
Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.

Kampman
elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben sem
Stez
DOGSOba benne volt, szándékosan akadályozta, és elég egyértelmű gólhelyzet lett volna.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Stez

Kampman
Stez
Tiszta gólhelyzetet akadályozott meg. Az piros.
Tizenhatoson belül történt, az pedig büntető.

Szerintem is elég komoly büntetés ha csak szubjektívan nézem, de azt hiszem szabálykönyv szerint megfelelő.

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eddig jól állunk 😏 remèlem azèrt a Bilbao visszajön egy kicsit valami csoda folytán... szerintem egyèbkènt sajna a piros is jogos ebben a helyzetben 5-sn belül tisztán lerántva, kevès egyèrtelműbb szitu van. Ha ez mondjuk valahol kijebb van 10-15 mèterre akkor lehet megússza sárgával.

Szerkesztette: dande2
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 709 — beers & Packers
A MU-t és a Tottenhamet is kedvelem, de csak mérsékelten örülnék egy angol házi döntőnek. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy az lesz.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez

Kampman

7 hónapja
big team bias, booo
Löfli
Annak idején még a szépemlékű NST blogon írták (bár akkor még a Newcastle-Lazio kettősről), hogy nincs nyomasztóbb, mint az a középcsapat, aki nagynak hiszi magát.

7 hónapja
Stez
Mintha úgy reklámozták volna annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.

Szerkesztette: Kampman

7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 655 — Csodabogár
Ez azért faszság volt a sporitól

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
PORRO MEKKORA PASSZ !!! Maddi másodikra csak le tudja venni az ilyen passzt.

7 hónapja
big team bias, booo

Don't blink!
7 hónapja
Szarni rá 2: 0 ide😃

7 hónapja
Stez
Nem csak kapusnál?
Én bárhol is olvastam, ha DOGSO és tizi, az piros is

Poloska vagyok.
7 hónapja
Dupla bünti fura ez