Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ezt a meccset totál nem tudtam nèzni mert a fiamat vmelyik haverja 120 kmre hívta ballagasi bankettre ès.muszáj volt èrte menni különben ki tudja mikor hogy èr haza 😏 de nem is baj mert idegállapotba kerültem volna.....a lènyeg hogy valami csoda folytán Xre kihoztuk de a legnagyobb csoda hogy Arajuokkal meg Eric Garciákkal meg (el)Cseszníkkel (de rühelltem már a Juvènál is nem èrtem mièrt tartottuk annyira...) itt tartunk egyáltalán. Ez inkább a többiek bènázását mutatja őszintén szólva 😏 a kövi 3 meccs nagyjából el is dönti a szezont, meglátjuk hogy jövünk ki belőle (legalább a kupa már megvan).
7 hónapja
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Mondjuk ha Inigo lesz az egyik szelso vedo a masik meg Eric Garcia akkpr lesznek bajok Milanoban.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Gundi szerint mindket csapat vegrehajtotta, amit a stilusa megkivant. Tok mellekes, hogy az Internek evek ota a vedelme az erossege, hogy keves golt kap, nem hogy egy meccsen harmat.
Stez
Serie A-ban pont nem, több jobb védelem is van náluk, épphogy dobogósok, amíg támadó oldalon kimagaslanak.
Sixo
Nagyjabol az elmult egy honapban estek vissza kapott golokban, de most is harman elozik meg oket kb, es 1-2 kapott gollal csak.

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Gundi szerint mindket csapat vegrehajtotta, amit a stilusa megkivant. Tok mellekes, hogy az Internek evek ota a vedelme az erossege, hogy keves golt kap, nem hogy egy meccsen harmat.
Stez
Serie A-ban pont nem, több jobb védelem is van náluk, épphogy dobogósok, amíg támadó oldalon kimagaslanak.

7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
Lehet mindig rossz meccsuket fogom ki, de ezt az Intert fizikai fajdalom nezni.
Hendrix
10-9 lesz a PSG-Barca donto, mindket csapat megy elore tankkent, vedekezni meg nem tud. 🤣
Stez
Hat en nem tudom mi lesz. Lehet jok amugy, nem lennenek itt ha nem, de multkor lattam valami bajnokijukat ott is ez a vergodes ment. Vedekezes vegig aztan nagy nehezen betuszkoltak egyet.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Az elmúlt 20 percben Rafinhának csak vagy labdaeladása vagy rossz beadása volt.
Sixo
Vagy egy ordas nagy lovese amit alig tudott kiszedni a kapus.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja

7 hónapja
Ma az internek minden osszejott. Kemeny visszavago lesz
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
nagyon jó meccs volt

7 hónapja
Hendrix
10-9 lesz a PSG-Barca donto, mindket csapat megy elore tankkent, vedekezni meg nem tud. 🤣
Stez
Azert oda be is kell jutni
7 hónapja
Az elmúlt 20 percben Rafinhának csak vagy labdaeladása vagy rossz beadása volt.

7 hónapja
Hendrix

7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Megint Cubarsi ragadt be, ez a gyerek sik hulye Flick rizikos lesreallitasahoz. 😃
Stez
Kinovi majd 😀
Blevi
Tulertekelt gyerek. Divat lett mindenkit isteniteni, aki fiatal es Barca, de Cubarsi egy Eric Garcia 2.0 szerintem. Majd 21-22 evesen dobjak, amikor rajonnek, hogy nem fejlodik
Stez
Meg csak 18 szerintem Garcianal jobb. Fejlodnie kell de 18 evesen azert szerintem jo alapanyag.
7 hónapja
Megint Cubarsi ragadt be, ez a gyerek sik hulye Flick rizikos lesreallitasahoz. 😃
Stez
Kinovi majd 😀
Blevi
Tulertekelt gyerek. Divat lett mindenkit isteniteni, aki fiatal es Barca, de Cubarsi egy Eric Garcia 2.0 szerintem. Majd 21-22 evesen dobjak, amikor rajonnek, hogy nem fejlodik

7 hónapja
Elfáradt a Barca.

7 hónapja
Jon Darmian, na rola egy instant golt be kell irni

7 hónapja
A Barca-kapusoknak mindig is olyan feelingje volt a támadóorientált, orrnehéz mezőnyjátékosokhoz képest, mint amikor a Horrorra Akadva 2-ben ráköltik a teljes költségvetést szellemirtó szuperfegyverekre, de azután már csak papírpohárra futja, hogy walkie-talkie-nak használják őket.
Kampman
2éve mondjuk kivétel volt, akkor Ter Stegen bajnoki címet nyert nekik. Lehet itt is az lenni de megint sérült már jó ideje.

7 hónapja
Stez
Kinovi majd 😀
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
A Barca-kapusoknak mindig is olyan feelingje volt a támadóorientált, orrnehéz mezőnyjátékosokhoz képest, mint amikor a Horrorra Akadva 2-ben ráköltik a teljes költségvetést szellemirtó szuperfegyverekre, de azután már csak papírpohárra futja, hogy walkie-talkie-nak használják őket.

Szerkesztette: Kampman

7 hónapja

7 hónapja
Mi volt ez a védekezés a Barcától?

7 hónapja
Tek baszod micsinasz
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
mondjuk ez a barca kapus szitu elég vicces 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
A lassításból azért az a harmadik gól kicsit mellé ütés volt Sommertől.