Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Deschamp kedvenc....lenne jobb is akár, de mivel kedvenc így játszik...Soha eletemben ne tudtam, az emberek mit latnak Rabiot-ban, akkora favago, hogy az valami felelmetes, evente negy darab jo meccse van kb, megis allandoan jo csapatban jatszhatott es rendre valogatott lehet. EGy vicc a pali.pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Fociünnep
8 hónapja
Az eredmény mutatja a NL szintjét is kb😉 Így a szezon után a klub VB előtt
Kimegyünk, játszunk egyet, ha tudunk azért nyerjünk, nyerni mindig jó, ha meg nem sikerül, akkor gyerünk tovább.
Sérülés ne legyen.
Ápolás sem volt, se fetrengés,
flag foci feeling
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
cherki pedig jól szállt be, kurvanagy playa, kár hogy a retek citybe megy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Micsoda spanyol foci, elképesztő!
8 hónapja
dösamp se látta félidőben hogy nincs középpálya? xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!ja és Jordánia kijutott a vébére 😀
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Soha eletemben ne tudtam, az emberek mit latnak Rabiot-ban, akkora favago, hogy az valami felelmetes, evente negy darab jo meccse van kb, megis allandoan jo csapatban jatszhatott es rendre valogatott lehet. EGy vicc a pali.pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
8 hónapja
Első gólt vagy 5 ször visszanéztem, nem értettem mit akart Lenglet, simán kifejelhette volna..Lenglet már 10 ève nem èrtem 🤷😏pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
dande2

8 hónapja
rabiot baszki lassabb mint katamisike, gondolom neki kell kompenzálnia a sok gyors playátpedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
attól függetlenül elől is sok a hiba, pedig lehetett volna gólt lőni
Évek óta mondom amúgy, hogy amíg Rabiot stabil kezdő, addig a franciák semmit se fognak nyerni, hiába övék a legerősebb keret.
8 hónapja
Lenglet már 10 ève nem èrtem 🤷😏pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
8 hónapja
pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb

8 hónapja
pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszani
8 hónapja
A spanyol-francia meccs hamar eldőlt.Spanyolok legutóbb tét meccsen több, mint kettő éve kaptak ki.
Sixo
8 hónapja
Ha felette nem változik semmi, meg nem lesz lecserélve a keret kétharmada, akkor tök mindegy. Jön majd egy újabb harmadik hely.Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂Hosszú idő után Erős Gábor az első Vasas HC, akinek örülni tudok. | Csak az nem tetszik, hogy pár napja még cáfolt. | Aztán, persze, meglehet, hogy ebből is csúnya koppanás lesz.
Mondjuk JC a feljutást is 100%-ra írta, szóval ez a legveszélyesebb eredmény fordítottja 🤣🤣
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂De amúgy volt már olyan biztos infója, ami bejött?
Mondjuk JC a feljutást is 100%-ra írta, szóval ez a legveszélyesebb eredmény fordítottja 🤣🤣
warr_b
8 hónapja
Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂Hosszú idő után Erős Gábor az első Vasas HC, akinek örülni tudok. | Csak az nem tetszik, hogy pár napja még cáfolt. | Aztán, persze, meglehet, hogy ebből is csúnya koppanás lesz.
warr_b
8 hónapja
Bár már eddig sem nagyon volt kérdés, de mostmár szinte biztos🚨 Excl. - Milos #Kerkez will be a #Liverpool’s player for 45M. Agreed personal terms for a contract until 2030. #LFC are closing the deal with #Bournemouth and are confident to finalize the last details soon. #transfers https://t.co/a1uofmEz4q
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 5, 2025

8 hónapja
Ez a zsenialis U21-es merkozes egyebkent szo szerint kinzas. Szelesi oriasi masterclass, de asszem fohet Rossi feje is, ha neki ebbol az utanpotasbol kellene beepitenie jatekosokat a felnottbe.ALBANIA az ellenfel, es egy felido alatt egy ertelmes tamadasa nem volt a magyar a csapatnak, de igazabol harom jo passz sem volt egymas utan.
Szerkesztette: Stez