Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ranieri hétvégén a Romát edzi, hétközben meg a Fiorban szerzi a gólokat.
7 hónapja
tessék2-0 a legveszélyesebb eredmény akkor?A Fiorentinának idén úgy néz ki nem jön össze az EKL döntő vereség.2 gól azért nem behozhatatlan.
Kampman
Sixo
zacknorb
7 hónapja
2-0 a legveszélyesebb eredmény akkor?A Fiorentinának idén úgy néz ki nem jön össze az EKL döntő vereség.2 gól azért nem behozhatatlan.
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
3al vezet*Úgy is van, mind3 angol csapat 3:0ra vezet.már nem
Sixo
Löfli
7 hónapja
A Fiorentinának idén úgy néz ki nem jön össze az EKL döntő vereség.2 gól azért nem behozhatatlan.
Kampman
7 hónapja
Antony amúgy egyszerre lehet EL és EKL győztes
Poloska vagyok.
7 hónapja
C==3Úgy is van, mind3 angol csapat 3:0ra vezet.4=/=3
Sixo
zacknorb
7 hónapja
Úgy is van, mind3 angol csapat 3:0ra vezet.4=/=3
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
Úgy is van, mind3 angol csapat 3:0ra vezet.már nem
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Ez mitől nem 11es kedves bíró úr? Ennél tisztább rúgást a vádlira ritkán láttam.11-es, a VAR pont erre van
Sixo
7 hónapja
Ez mitől nem 11es kedves bíró úr? Ennél tisztább rúgást a vádlira ritkán láttam.
7 hónapja
Gyurgarden megye2-es védekezés a 3. gólnálTe már csak tudod, ott gyakran szoktál bíráskodni.
Löfli
7 hónapja
Gyurgarden megye2-es védekezés a 3. gólnál
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Annyira brutális a meccs, hogy már a 4. játékvezető is megsérül.
7 hónapja
Közben zajlik a PL is9 - Mark Flekken's assist for Yoane Wissa was the ninth time a goalkeeper has assisted a Premier League goal in 2024-25, the most ever in a single season in the competition, overtaking eight in 1992-93 and 2007-08. Route.
— OptaJoe (@OptaJoe) May 1, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Most láttam a piros plusz büntit.....Hojlund elmehetne kaszkadőrnek is....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
AZTAKURVA M4.Elmondják rendesen a szabályt erre Petrovics Mérei olyan fejjel néz, mint én Növénytermesztés tanárra vizsgán, aki kijelenti hogy nem az elején keztem, mert az előző tétel felétől kellett volna.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hojlund volt ott, nala nincs olyan, hogy golhelyzet. 😀😀😀DDDOGSOba benne volt, szándékosan akadályozta, és elég egyértelmű gólhelyzet lett volna.elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
De gondolom azért még lehet.
Kampman
Stez
zacknorb
7 hónapja
Paintsilre gondolszel is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen toljaŐ volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Löfli
Kampman
7 hónapja
Második fele biztos nem igaz. Miután megkapta a nagy extensiont amit mindenki ellenzett, szar lett, majd elment a svédekhez.el is felejtettem már, hogy a Fradi legenda Tökmag most a Chelsea ellen toljaŐ volt az, aki egyszer legendásan megforgatta Fiolát egy Fradi-Vidi meccsen, majd a téli offseasonben lelépett Belgiumba egy kamu tüdőgyógykezelés ürügyével vagy keverem egy másik tucatnégerrel?
Löfli
Kampman
Poloska vagyok.
7 hónapja
csóri Nottingham most bukja a BL-t és a dobogót?