Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Na, ez viszont klasszis volt Vargatol.
Kenny
És előtte Cissétől. Odapillantok, mit keres a belső védőnk a jobb szögletzászlónál? Ja ok

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 10 évben leszoktak arról, hogy az ilyen Varga-féle könyökösök piros lapot érjenek. Itt az ütésen kívül mi volt a szándéka?
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Azt gondoltam amikor messziről látszódtak, hogy van párszáz felcsúti közmunkás, akik némi havi bónuszért kimennek Felcsút meccsre és eljátszák a szurkolót, Lölőnek simán beleférne, mégse olyan ciki így, hogy van egy bajnokesélyes csapat, akinek nincs a kormányfőn kívül egyetlen szurkolója se.
De a gólnál, amikor közelről mutatták őket őszinte öröm látszott az arcukon.
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.
Kenny
Vannak vagy tizen. Ott a fél falu 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
sokkal kevesbe zavarok, mint a Fradi korul legyeskedo megelhetesi "szurkolok" szerintem.
Kenny
Az a Győzikés díszpáholyos fotó valahol jobban fájt, mint három évnyi NB2.

7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Na, ez viszont klasszis volt Vargatol.

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Azt gondoltam amikor messziről látszódtak, hogy van párszáz felcsúti közmunkás, akik némi havi bónuszért kimennek Felcsút meccsre és eljátszák a szurkolót, Lölőnek simán beleférne, mégse olyan ciki így, hogy van egy bajnokesélyes csapat, akinek nincs a kormányfőn kívül egyetlen szurkolója se.
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom, jórészt kivezényelt akadémisták + néhány falubeli, környékbeli.
7 hónapja
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.
Kenny
bcsarli, Udvari Főkóstoló
sokkal kevesbe zavarok, mint a Fradi korul legyeskedo megelhetesi "szurkolok" szerintem.

7 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Kenny

7 hónapja
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: Kenny

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
micsoda felcsút ultrák
Löfli
De kik ezek?!
Kik lehetnek ők?

7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ez a Varga ha nem lenne idegbeteg, már rég vezethetnének. Erre eljátszák ugyanazt mint idegenben...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
micsoda felcsút ultrák

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)
nagylaza, főpohárnok
én annak szurkolok hogy a felcsút legyen a bajnok
Negritis, a vajda
Miért? Akkor szerinted jön a forradalom?
nagylaza, főpohárnok
Nem
Csak kíváncsi vagyok kutyatovek fejére abban az esetben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
PSG 30 fordulón keresztül veretlen volt a lígönben. Soha senki nem nyerte meg a francia bajnokságot veretlenül, nekik 4 meccs hiányzott, aztán most egyből 2őt is buktak, így csak 20 ponttal vezetnek.

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
belga rangadó kezdésig belenézek én is ebbe a csontdarálóba
Löfli
Lecce-Napoli?

7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
belga rangadó kezdésig belenézek én is ebbe a csontdarálóba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)
nagylaza, főpohárnok
en mar nem kaptam jegyet pl, mert azt irta, hogy telthaz van 😊

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Miért? Akkor szerinted jön a forradalom?
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
nagylaza, főpohárnok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
7 hónapja
dr0725 New England Patriots 520
Zselák out
petey
Hónapokkal ezelőtt kellett volna már, de jobb későn mint soha.
zavi27
Pedig ma még pont erőn felül is teljesítettek 😀 Nekünk meg teli vendégszektor, jó idő, 4.hely 6pont előnnyel tisztán, valahogy így néz ki egy tökéletes délután. Pakson meg ideje leporolni a visszapillantót.
7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Zselák out
petey
zavi27
Biztos van valami bukott, külföldi FA a láthatáron.
7 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Zselák out
petey
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Zselák out

7 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀
eaglesmcnabb
de hogy
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!