Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Na, ez viszont klasszis volt Vargatol.És előtte Cissétől. Odapillantok, mit keres a belső védőnk a jobb szögletzászlónál? Ja ok
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 10 évben leszoktak arról, hogy az ilyen Varga-féle könyökösök piros lapot érjenek. Itt az ütésen kívül mi volt a szándéka?
7 hónapja
Az a Győzikés díszpáholyos fotó valahol jobban fájt, mint három évnyi NB2.sokkal kevesbe zavarok, mint a Fradi korul legyeskedo megelhetesi "szurkolok" szerintem.Vannak vagy tizen. Ott a fél falu 😊gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Azt gondoltam amikor messziről látszódtak, hogy van párszáz felcsúti közmunkás, akik némi havi bónuszért kimennek Felcsút meccsre és eljátszák a szurkolót, Lölőnek simán beleférne, mégse olyan ciki így, hogy van egy bajnokesélyes csapat, akinek nincs a kormányfőn kívül egyetlen szurkolója se.
De a gólnál, amikor közelről mutatták őket őszinte öröm látszott az arcukon.
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Kenny
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kenny
7 hónapja
Gondolom, jórészt kivezényelt akadémisták + néhány falubeli, környékbeli.micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Azt gondoltam amikor messziről látszódtak, hogy van párszáz felcsúti közmunkás, akik némi havi bónuszért kimennek Felcsút meccsre és eljátszák a szurkolót, Lölőnek simán beleférne, mégse olyan ciki így, hogy van egy bajnokesélyes csapat, akinek nincs a kormányfőn kívül egyetlen szurkolója se.
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
sokkal kevesbe zavarok, mint a Fradi korul legyeskedo megelhetesi "szurkolok" szerintem.Vannak vagy tizen. Ott a fél falu 😊gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Kenny
bcsarli, Udvari Főkóstoló
7 hónapja
Vannak vagy tizen. Ott a fél falu 😊gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Kenny
7 hónapja
gyanitom a helyi erok akik anno nb3 ota jarnak meccsre. rajtuk kivul nincs ember a foldon aki tud orulni egy Felcsut golnak.micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Kik lehetnek ők?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Kenny
7 hónapja
micsoda felcsút ultrákDe kik ezek?!
Löfli
Kik lehetnek ők?
7 hónapja
Ez a Varga ha nem lenne idegbeteg, már rég vezethetnének. Erre eljátszák ugyanazt mint idegenben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
micsoda felcsút ultrák

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
NemMiért? Akkor szerinted jön a forradalom?Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)én annak szurkolok hogy a felcsút legyen a bajnok
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Csak kíváncsi vagyok kutyatovek fejére abban az esetben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
PSG 30 fordulón keresztül veretlen volt a lígönben. Soha senki nem nyerte meg a francia bajnokságot veretlenül, nekik 4 meccs hiányzott, aztán most egyből 2őt is buktak, így csak 20 ponttal vezetnek.
7 hónapja
belga rangadó kezdésig belenézek én is ebbe a csontdarálóbaLecce-Napoli?
Löfli
7 hónapja
belga rangadó kezdésig belenézek én is ebbe a csontdarálóba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)en mar nem kaptam jegyet pl, mert azt irta, hogy telthaz van 😊
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Miért? Akkor szerinted jön a forradalom?Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)én annak szurkolok hogy a felcsút legyen a bajnok
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
7 hónapja
Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)én annak szurkolok hogy a felcsút legyen a bajnok
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Nem úgy volt, hogy az összes jegy elkelt a Fradi-Felcsútra? (Azon ritka pillanatok egyike, amikor kénytelen vagyok az FTC-nek szurkolni.)
7 hónapja
Pedig ma még pont erőn felül is teljesítettek 😀 Nekünk meg teli vendégszektor, jó idő, 4.hely 6pont előnnyel tisztán, valahogy így néz ki egy tökéletes délután. Pakson meg ideje leporolni a visszapillantót.Zselák outHónapokkal ezelőtt kellett volna már, de jobb későn mint soha.
petey
zavi27
7 hónapja
Biztos van valami bukott, külföldi FA a láthatáron.Zselák outHónapokkal ezelőtt kellett volna már, de jobb későn mint soha.
petey
zavi27
7 hónapja
Zselák outHónapokkal ezelőtt kellett volna már, de jobb későn mint soha.
petey
7 hónapja
YoungZeeZee
9 407
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀de hogy
eaglesmcnabb
7 hónapja
Azutan hogy a nagytudású szagértok kijelentették félidőben hogy sima lipcse győzelem lesz, várhato volt hogy visszajön a bayern a meccsbe😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!