Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nem tudom meddig nézik vissza, mert a les előtt meg kéz volt a Barca védőnél és akkor meg szabad befelé.
10 hónapja
ketMondjuk tartok tőle csak ideig óráig segít....
jo VAR itelet, orulet.
Kenny
10 hónapja
Vagy ugy is lehet ertelmezni hogy Yamal szerelni igyekvo labat rugta el Vini.lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
bogjosi
10 hónapja
Ezt a mázlit......
10 hónapja
Mondom körülbelül erre szamítottam hogy úgyis bekehibázunk....mèg három ilyet
10 hónapja
lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
update: vagy mégsem 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Szerintem sima bukó lesz így is de ez "mókás" tizi lett volna...🥴
10 hónapja
Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
bogjosi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
10 hónapja
Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
10 hónapja
Jogos.Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
Kampman
De megérdemelné az összes, hogy hülyére vernék őket.
10 hónapja
Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
10 hónapja
Szerintem simám bent fognak maradni.
10 hónapja
Ahogy nézem, a lilák kifutották magukat a múlt héten. Hamar visszatérnek a heti szurkolói ankétok 😀

10 hónapja
tudja, hogy vege az ujpesti palyafutasanak.na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
Bazzani
10 hónapja
na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
10 hónapja
Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatniAz egész csapat formán kívül van...
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Pedig mellettem egy tag el is ment pisilni, hogy akkor majd lesz gól.na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀Nem ettél eleget akkor
Löfli
Sixo
Erre Milán kihagyta a tizit.