Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Vinicius kezd tavalyelőtti formát hozni lassan
10 hónapja
ez a Wolverhampton menthetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Guler koszi
10 hónapja
Guler nagy marha
10 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a bajEz egy nagyon fiatal csapat. Sok ideje van meg mindenkinek. Bar a Real penzugyi folenye miatt ez kib nehez lesz.
Klaci79
10 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a baj
10 hónapja
Az pont volt, csak negatívYamal ugyes gyerek de remelem beno a feje lagya. Ez a meccs elotti pofazas nagyon antipatikus. Momentuma nincs eddigNem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
de ez most nem az a meccs.
Kenny
Blevi
Plusz ahogy tudom a MILFek rajongójaként biztos élné Cseh Katkát
Szerkesztette: zacknorb
10 hónapja
Yamal ugyes gyerek de remelem beno a feje lagya. Ez a meccs elotti pofazas nagyon antipatikus. Momentuma nincs eddigNem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
Kenny
10 hónapja
Nem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
10 hónapja
megérdemelt vezetés a Realnál
10 hónapja
Nagy les volt🤦
10 hónapja
hát... abban a pillanatban amikor megállították, még nem is passzolt Güler. 😀
10 hónapja
Nem tudom meddig nézik vissza, mert a les előtt meg kéz volt a Barca védőnél és akkor meg szabad befelé.
10 hónapja
ketMondjuk tartok tőle csak ideig óráig segít....
jo VAR itelet, orulet.
Kenny
10 hónapja
Vagy ugy is lehet ertelmezni hogy Yamal szerelni igyekvo labat rugta el Vini.lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
bogjosi
10 hónapja
Ezt a mázlit......
10 hónapja
Mondom körülbelül erre szamítottam hogy úgyis bekehibázunk....mèg három ilyet
10 hónapja
lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
update: vagy mégsem 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Szerintem sima bukó lesz így is de ez "mókás" tizi lett volna...🥴
10 hónapja
Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
bogjosi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
10 hónapja
Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi