Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellenMondjuk így nem lehet állva várni a labdát ahogy ha jól lattam Olmo tette
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól után
Poloska vagyok.
7 hónapja
szép emlékekEz is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo
Sixo
7 hónapja
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellen
7 hónapja
Hoppa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
😃Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
7 hónapja
Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
7 hónapja
Ez is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo
7 hónapja
Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.
7 hónapja
Az a Denzel gecinagy missmatch lehetPont ezt mondtam, hogy reggeli eszi eddig Gerard Martint, a gyerek fele akkora.
zacknorb
7 hónapja
Az a Denzel gecinagy missmatch lehet
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez a G.Martin + Eric Garcia szélsővédő kettős élet és veszély…😳
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
20:45-től Partick Thistle - Ayr osztályozó!Már megint ez a sznobéria.
warr_b
22:00-kor valami brazil Acreano U20-as meccsek is lesznek, el nem tudom képzelni, hogy ez melyik favella házibajnoksága lehet.
7 hónapja
Inter 🔵⚫️
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
20:45-től Partick Thistle - Ayr osztályozó!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Diaz is forgott a pályán és lépett vissza 9-esként és Jota is érkezget de sokkal fontosabb a pressingje. Persze egy 9-es lőjön gólokat de itt a 16-oson belüli befejezése szerintem másodlagos szempont ha egyébként meg nem dinamikus a pressingre, nem tud összjátékba beszállni és csak áll elől várva, hogy felrakják rá a labdát. Idén amikor volt Nunez is mindig Salah kapta a felíveléseket hátulról ha kellett mert hiába nem égimeszelő nem mész át rajta olyan kidolgozott az izomzata, tartása.Slot pont azt mondta, hogy egy olyan 9-est szeretne, aki elsősorban gólokat szerez, aztán jöhet minden más.Na Gyökeres 100%, hogy nem jön. Teljesen rendszeridegen. Darwin se illik Slothoz neki is egy Bobby 2.0 kellene, nem ilyen bólyacenterek. Sesko már fitebb de ő is forró név. Isak amúgy akit még hallani lehet. Aki remek pressingelő, jó a kombinációs játékban és technikás be is fejez de ő a prémium-prémium kategória (és ugyan úgy sérülékeny mint Jota).Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
Bírnám ha ő lenne a következő lipcsei a sorban Konaté és Szoboszlai után. 😊
A másik név akit gyakran emlegetnek, az Ekitike a Frankfurtból. Szerintem vele se nyúlna mellé Hughes, de jó lenne végre egy olyan nyár, amikor nem csak beszélnek az erősítésről, hanem tesznek is érte.
Mikey
En ket ember tudnek mondani, az egyik Gyokeres, a masik Osimhen. Elobbiert licithaboru lesz, utobbinak valaki nagyon fog orulni mert noha egy faszkalap, de Napolybol kiutaltatta magat, ugyhogy szerintem 40-50 millioert mar siman eladna ot. Ha viszont jo kedve es edzoje van, Osimhen egy allat. Ha van penz, Gyokeres jojjon, ha azt is nezni kell, szvsz Osimhen a legnagyobb fogas, foleg ar-ertek aranyban.
De Sesko? A Bundesnben is olyan helyzeteket hagy ki neha, hogy az ember a fejet fogja.
Stez
Gyokeres leigazolásában nem hiszek, túl nagy név most ő a piacon, hogy mi fussunk be. Szakmai érvem nincs ellene, egyszerűen túl szép lenne.
(Osimhen menjen csak a MU-ba, odavaló.)
Mikey
Ide nem 20+-os csatár kell mert továbbra is a szélről várja a csapat a gólokat. Salah és Diaz meg elég jók erre + Gakpo is. Fontosabb a 9-es személyében, hogy jó legyen a játékba mint, hogy milyen befejező (az se baj ha jó de nem elsődleges szempont). Darwinnal se az a baj h suta a kapu előtt, hanem, hogy ezek mellett még nem is igazán technikás nem jól pressinggel (még ha javult is). Ő kontracsapatban 10/10 mert gyors meg erős de ide nem ez kell...
alatriste
Mikey
Szerintem Gyökeres radarunkon sincs. Ekitike ellenben elvileg elől van nagyon. Seskot nem tudom őt az Arsenal vinni már vagy 2 éve 😀

Liverpool Fc
7 hónapja
Igen, Sesko pl, a helyzeti alapján 10.4 gólt kellett volna idén rúgnia, de ő 13at rúgott.Gondolom minél inkább pluszban van, annál jobb.fbref G-xG, tehát az a statisztika ami megmutatja, hogy egy játékos milyen helyzetkihasználó.ez mi? win shares ala NBA? vagy WAR az MLB-bol?Sesko :Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
A másik név akit gyakran emlegetnek, az Ekitike a Frankfurtból. Szerintem vele se nyúlna mellé Hughes, de jó lenne végre egy olyan nyár, amikor nem csak beszélnek az erősítésről, hanem tesznek is érte.
Mikey
En ket ember tudnek mondani, az egyik Gyokeres, a masik Osimhen. Elobbiert licithaboru lesz, utobbinak valaki nagyon fog orulni mert noha egy faszkalap, de Napolybol kiutaltatta magat, ugyhogy szerintem 40-50 millioert mar siman eladna ot. Ha viszont jo kedve es edzoje van, Osimhen egy allat. Ha van penz, Gyokeres jojjon, ha azt is nezni kell, szvsz Osimhen a legnagyobb fogas, foleg ar-ertek aranyban.
De Sesko? A Bundesnben is olyan helyzeteket hagy ki neha, hogy az ember a fejet fogja.
Stez
Gyokeres leigazolásában nem hiszek, túl nagy név most ő a piacon, hogy mi fussunk be. Szakmai érvem nincs ellene, egyszerűen túl szép lenne.
Mikey
24-5: +2.6
23-4: +6.3
Salah:
24-5: +4.0
23-4: -3.2
22-3: -2.6
21-2: +0.3
Gyökeres:
24-5: +8.9
23-4: +6.5
Sixo
csebi
Sixo
Mikey
7 hónapja
Gondolom minél inkább pluszban van, annál jobb.fbref G-xG, tehát az a statisztika ami megmutatja, hogy egy játékos milyen helyzetkihasználó.ez mi? win shares ala NBA? vagy WAR az MLB-bol?Sesko :Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
Mikey
Stez
Mikey
Salah:
Gyökeres:
Sixo
csebi
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Slot pont azt mondta, hogy egy olyan 9-est szeretne, aki elsősorban gólokat szerez, aztán jöhet minden más.Na Gyökeres 100%, hogy nem jön. Teljesen rendszeridegen. Darwin se illik Slothoz neki is egy Bobby 2.0 kellene, nem ilyen bólyacenterek. Sesko már fitebb de ő is forró név. Isak amúgy akit még hallani lehet. Aki remek pressingelő, jó a kombinációs játékban és technikás be is fejez de ő a prémium-prémium kategória (és ugyan úgy sérülékeny mint Jota).Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
Mikey
Stez
Mikey
Ide nem 20+-os csatár kell mert továbbra is a szélről várja a csapat a gólokat. Salah és Diaz meg elég jók erre + Gakpo is. Fontosabb a 9-es személyében, hogy jó legyen a játékba mint, hogy milyen befejező (az se baj ha jó de nem elsődleges szempont). Darwinnal se az a baj h suta a kapu előtt, hanem, hogy ezek mellett még nem is igazán technikás nem jól pressinggel (még ha javult is). Ő kontracsapatban 10/10 mert gyors meg erős de ide nem ez kell...
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
De Szalah nem csatar, nala varhato is, hogy nem olyan hatekony. Sesko viszont rossz konkretan befejezesekbe. Ha hozza hasonlo jatekos kell, arra siman lehet alkalmazni Gakpot. A Liverpoolnak viszont szvsz nem ilyen kell, hanem aki hozza tudja adni a 20+ golt is szezononkent. Isak mar inkabb ilyen, de ot azert nem is irtam, mert meglepne, ha a Newcastle elengedne, foleg Angliaba.Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
Mikey
Stez
Mikey
7 hónapja
fbref G-xG, tehát az a statisztika ami megmutatja, hogy egy játékos milyen helyzetkihasználó.ez mi? win shares ala NBA? vagy WAR az MLB-bol?Sesko :Helyzetkihasználásban érzésre Salah sem sokkal jobb játékos. 😀A múlt héten a helyszínen nézték meg a Liverpool scoutjai Šeško játékát a Bayern ellen.Hat broda, en nem akarok negativ lenni, de Sesko noha kurva jo jatekos, de helyzetkihasznalasban nem lehet sokkal jobb, mint Darwin volt. A Liverpoolba nem lutri kell, hanem egy fix golzsak, aki ott lesz es aki bevagja, ha odakerul.
Mikey
Stez
Mikey
Salah:
Gyökeres:
Sixo
csebi
7 hónapja
gondolom xG+/-Sesko :ez mi? win shares ala NBA? vagy WAR az MLB-bol?
Salah:
Gyökeres:
Sixo
csebi