Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 021 — Whoops, looks like something went wrong.
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊
eaglesmcnabb
Ugy, hogy o Pedri.

10 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 601 — je suis poloska
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 375
ez miért nem 2. sárga és piros? 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Ez miota szabalyos amigy? Labdat sehol nem akarta megjatszani

Szerkesztette: Blevi
10 hónapja
Mire van 9 perc hosszabbitas?

10 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 375
9 perc? mire? miért?

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
Bírom ezt a Hajdúbét. Csávó nem látja hogy Yusuf telibeverte a védő jobb vállát, labda sehol.
Hmmm… les… nem volt… akkor mit reklamálnak a zalaiak.. hmmm… kéz volt? Nem volt…
😃
10 hónapja
A megnevelt Vinicius 😀
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 453
vini mekkora egy gyökér ma is 😀
eaglesmcnabb
Az, de benne volt ma egyedül veszély bármikor is. Nem volt indokolt azon az oldalon a csere a játék képe alapján.
ozibozi
Csak gólra nem volt veszélyes. Nyilván én se hoztam volna le, bár gondolom mostmár védené a 2-1-et Xabi, de ez a hiszti azért védhetetlen. A nézők ott izgulnak drága pénzekért, az meg fasza fizetéssel le se szarja mi lesz az eredmény bemegy az öltözőbe 😀
eaglesmcnabb
Olyan mint egy gyerek, de ma nem hoztam volna le

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"
Klaci79
Yamalt konkretan triplazzak.
Kenny
Azt is kell. Ha ot kiveszed a jelenlegi Barcabol, akkor csak Pedrire kell nagyon figyelni, mert csak o kepes szervezni. Ha oket kiveszik, impotens a Barca.

10 hónapja
eaglesmcnabb
Az, de benne volt ma egyedül veszély bármikor is. Nem volt indokolt azon az oldalon a csere a játék képe alapján.
ozibozi
Csak gólra nem volt veszélyes. Nyilván én se hoztam volna le, bár gondolom mostmár védené a 2-1-et Xabi, de ez a hiszti azért védhetetlen. A nézők ott izgulnak drága pénzekért, az meg fasza fizetéssel le se szarja mi lesz az eredmény bemegy az öltözőbe 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 22 039
eaglesmcnabb
Másik oldalon Argentin gyerek légüres térben alibizik

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 619 — Invisible man
Elborult megint Vini. Edzőként azért ezt nehéz lehet elviselni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 875 — Omar's Coming Yo!
Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"
Klaci79
Yamalt konkretan triplazzak.

10 hónapja
ozibozi New York Giants 22 039
Azért a Leverkusen edzőváltás gyorsan meghozta az eredményt, sumákban már lazán BL helyre kúsztak fel.
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 124
10 hónapja
Mondjuk alapbol elnezve, hogy Xabival mennyire hullamzoan indult a jatek, nem gondoltam volna, hogy ma a Real nem kap egy negyest. Pozitiv csalodas, ahogy mennek.
Stez
Ket csapat formaja alapjan ez full hazainak nez es nezett ki
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 249 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mbappe Vinivel együtt nézte a BVSC-Vasast, csak míg utóbbi a druszáját, előbbi Tóth Milu kihagyitt tizijét
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 249 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Amúgy volt már olyan, aki a hülye totyogas után berugta? Akkora egy baromság ez.
rob3r7o
Rengeteg, csak azt nem jegyzi meg az ember.
10 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 990 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kihagyta a meccslabdát?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 788 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vannak mèg csodák 🥴 egyèbkènt meg lehetett adni. De így is nehèz bízni az Xbe is
10 hónapja
All three newly promoted clubs have won on the same Premier League matchday for the first time since MD10 of the 2020-21 season (November 28th-30th).
10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Amúgy volt már olyan, aki a hülye totyogas után berugta? Akkora egy baromság ez.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
10 hónapja
Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni büntetlenül