Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Massaro jön Pécsre.Pedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
eaglesmcnabb
7 hónapja
Elég idős ő ahhoz, hogy igyon?Mégis ki? Zacknorb.Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Amúgy vicces lenne ha Guirassy lenne a BL gólkirály
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
ez a Reálos DaniloPedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
eaglesmcnabb
7 hónapja
Igen, pont ezért írtam, hogy rosszul jatszanak. Ilyen buta megoldások, Olmo-tol, Pedritol, de többen is hibáznak, így nem lehet ég y ilyen mázlis inter ellenNagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellenMondjuk így nem lehet állva várni a labdát ahogy ha jól lattam Olmo tette
Klaci79
csebi
7 hónapja
Aham. Attól mert a bíró beintette valójában nem volt les.Egy full les gól a 9 perces hosszabbítás 90+13. percebn nálam sehogy nem szabályosJa. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Igen 9 perces hosszabbítás volt azelőtt h kb 4 percet állt a játék a kétszeri real ünneplés és var visszanezes miatt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Mégis ki? Zacknorb.Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
Kampman
7 hónapja
Pedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
7 hónapja
Elvileg csere.Lewa amúgy beszállhat végül ma?Be van egyáltalán öltözve? Sérült listán nincs.
csebi
Sixo
7 hónapja
Inter védők már annyit balfaszkodtak fél óra alatt, mint amennyit kb 2 meccs alatt szoktak
7 hónapja
Lewa amúgy beszállhat végül ma?Be van egyáltalán öltözve? Sérült listán nincs.
csebi
7 hónapja
Egy full les gól a 9 perces hosszabbítás 90+13. percebn nálam sehogy nem szabályosJa. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi

7 hónapja
Lewa amúgy beszállhat végül ma?
7 hónapja
A bíró nem szarozik, hagyja a kemény játékot. Ez nagyon kedvez a zInternek, nagyon durván elnyomják a fele akkora spanyolokat.
7 hónapja
Ja. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
7 hónapja
Azért Lautaro kicentizte. A kapu egész bal fele üres, de ő középre rúgja, hátha még eléri Szczesny.
7 hónapja
Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi

7 hónapja
Biztos voltam benne hogy ráfazunk annyira látszott ès nem látom hogyan rúgnánk "túl" gket....