Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊Ugy, hogy o Pedri.
eaglesmcnabb
10 hónapja
pedrinek ez hogy nem második sárga? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Bírom ezt a Hajdúbét. Csávó nem látja hogy Yusuf telibeverte a védő jobb vállát, labda sehol.Hmmm… les… nem volt… akkor mit reklamálnak a zalaiak.. hmmm… kéz volt? Nem volt…
😃
10 hónapja
A megnevelt Vinicius 😀
10 hónapja
Olyan mint egy gyerek, de ma nem hoztam volna leCsak gólra nem volt veszélyes. Nyilván én se hoztam volna le, bár gondolom mostmár védené a 2-1-et Xabi, de ez a hiszti azért védhetetlen. A nézők ott izgulnak drága pénzekért, az meg fasza fizetéssel le se szarja mi lesz az eredmény bemegy az öltözőbe 😀vini mekkora egy gyökér ma is 😀Az, de benne volt ma egyedül veszély bármikor is. Nem volt indokolt azon az oldalon a csere a játék képe alapján.
eaglesmcnabb
ozibozi
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Azt is kell. Ha ot kiveszed a jelenlegi Barcabol, akkor csak Pedrire kell nagyon figyelni, mert csak o kepes szervezni. Ha oket kiveszik, impotens a Barca.Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"Yamalt konkretan triplazzak.
Klaci79
Kenny
10 hónapja
Csak gólra nem volt veszélyes. Nyilván én se hoztam volna le, bár gondolom mostmár védené a 2-1-et Xabi, de ez a hiszti azért védhetetlen. A nézők ott izgulnak drága pénzekért, az meg fasza fizetéssel le se szarja mi lesz az eredmény bemegy az öltözőbe 😀vini mekkora egy gyökér ma is 😀Az, de benne volt ma egyedül veszély bármikor is. Nem volt indokolt azon az oldalon a csere a játék képe alapján.
eaglesmcnabb
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Elborult megint Vini. Edzőként azért ezt nehéz lehet elviselni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
vini mekkora egy gyökér ma is 😀
10 hónapja
Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"Yamalt konkretan triplazzak.
Klaci79
10 hónapja
Azért a Leverkusen edzőváltás gyorsan meghozta az eredményt, sumákban már lazán BL helyre kúsztak fel.
10 hónapja
Baldé is egy rakás kaki...Yamal is mehetne már le...ennyi gyenge teljesítménnyel még az X se tűnik "reálisnak"
10 hónapja
Mondjuk alapbol elnezve, hogy Xabival mennyire hullamzoan indult a jatek, nem gondoltam volna, hogy ma a Real nem kap egy negyest. Pozitiv csalodas, ahogy mennek.Ket csapat formaja alapjan ez full hazainak nez es nezett ki
Stez
10 hónapja
Mbappe Vinivel együtt nézte a BVSC-Vasast, csak míg utóbbi a druszáját, előbbi Tóth Milu kihagyitt tizijét
10 hónapja
Amúgy volt már olyan, aki a hülye totyogas után berugta? Akkora egy baromság ez.Rengeteg, csak azt nem jegyzi meg az ember.
rob3r7o
10 hónapja
Kihagyta a meccslabdát?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Vannak mèg csodák 🥴 egyèbkènt meg lehetett adni. De így is nehèz bízni az Xbe is
10 hónapja
All three newly promoted clubs have won on the same Premier League matchday for the first time since MD10 of the 2020-21 season (November 28th-30th).
10 hónapja
Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni büntetlenül