Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Ennyit ér, hogy az egyik oldalon az ajtó ablakot egy kiváló csatár rughatta…baszott nagy védés 👏🏿👏🏿👏🏿
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy ha nem Garciara jön ki megint ez már X

Poloska vagyok.
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Ez kb 1 XG egyből, ez üres kapu volt 80% ban

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀
eaglesmcnabb
Az Eagles SBt is kisírtam, szívesen 🥳🤪😉
7 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!
Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.
Sixo
Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Szerencsére azért nem a kanadai pontokra adják az aranylabdát

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Bejött Carlos Augusto, akkor itt most vége.

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
AZT. A. KURVA

Poloska vagyok.
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
AJTO OBLAK

7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Sommer mit csináltál, mit csináltál Sommer??????????

7 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!
Az mi védés 😀

7 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 917
Sommer 😮 😮 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább a Real elleni bukta nem jelenti mindjárt a bajnoki cím lehetősègènek vègèt....
dande2
Milyen Real elleni bukta? 😀
rob3r7o
Hetvegere gondol. Elore vergodik.
Hendrix
Nem előre vergődök hanem ez a realitás...napnál világosabb mit játszunk, akkor is ha nincsenek embereink hozzá, ahelyett hogy kicsit megpróbálnánk mi a területet kicsit átadni. Flick nem kèpes váltani ebben a tekintetben. De persze meglátjuk majd.
dande2
Napnál világosabb, de ezzel tart ott a Barca májusban hogy 2 trófea megvan és BL talán nem lesz, bajnokságban meg előny.
zacknorb
az nem számít. cubarsi meg 17-8 évesen ennek a csapatnak az alapembere olyan poszton, amire hatványozottan sok teher rakódik a játékstílus miatt, de róla is meg lett mondva, hogy buta, lassú, fogyatékos és mit keres egyáltalán a keretben, nemhogy a pályán. azért nem lehet egyszerű az élet ekkora megmondózseniknek, hogy nem ők ülnek a padon, csak egy fórumba (meg esetleg még máshová az internetre) írhatják ki világmegváltó gondolataikat xd
fake.id
De számít, ès az rèsze kimaradt a figyelemből a hsznak "akkor is ha nincsenek embereink hozzá" igaz kimaradt az, az èn rèszemről hogy "a sèrülèsek miatt meg a fáradtság miatt jelenleg, nincsenek meg"(pont nem Cubarsira gondoltam amúgy)...de a váltást hiányolom, az alkalmazkodást a helyzethez Flick rèszèről, nem az alapjátèkstílust.

Közben szèpítünk 😏
7 hónapja
Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.
Sixo
Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sinisa
Így is az.
Salah, Rafi, Dembele (Kane)

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sixo
Sinisa
De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.

7 hónapja
Ez a G.Martin + Eric Garcia szélsővédő kettős élet és veszély…😳
Sinisa
⚽️😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Barca on the board. Ebbű még baj lehet, more.
7 hónapja
KEzdődik

7 hónapja
Sixo

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

7 hónapja
És nyilván Martin meg Garcia

Poloska vagyok.
7 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Pedig milyen tűpontos fejes volt 😊
7 hónapja

7 hónapja
“Nagyvonalú” a lengyel spori 🤬

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

7 hónapja
fake.id 1 318 — tush push aficionado
Legalább a Real elleni bukta nem jelenti mindjárt a bajnoki cím lehetősègènek vègèt....
dande2
Milyen Real elleni bukta? 😀
rob3r7o
Hetvegere gondol. Elore vergodik.
Hendrix
Nem előre vergődök hanem ez a realitás...napnál világosabb mit játszunk, akkor is ha nincsenek embereink hozzá, ahelyett hogy kicsit megpróbálnánk mi a területet kicsit átadni. Flick nem kèpes váltani ebben a tekintetben. De persze meglátjuk majd.
dande2
Napnál világosabb, de ezzel tart ott a Barca májusban hogy 2 trófea megvan és BL talán nem lesz, bajnokságban meg előny.
zacknorb
az nem számít. cubarsi meg 17-8 évesen ennek a csapatnak az alapembere olyan poszton, amire hatványozottan sok teher rakódik a játékstílus miatt, de róla is meg lett mondva, hogy buta, lassú, fogyatékos és mit keres egyáltalán a keretben, nemhogy a pályán. azért nem lehet egyszerű az élet ekkora megmondózseniknek, hogy nem ők ülnek a padon, csak egy fórumba (meg esetleg még máshová az internetre) írhatják ki világmegváltó gondolataikat xd