Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
EZAZ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Ennyit ér, hogy az egyik oldalon az ajtó ablakot egy kiváló csatár rughatta…baszott nagy védés 👏🏿👏🏿👏🏿
7 hónapja
Amúgy ha nem Garciara jön ki megint ez már X
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez kb 1 XG egyből, ez üres kapu volt 80% ban
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀Az Eagles SBt is kisírtam, szívesen 🥳🤪😉
eaglesmcnabb
7 hónapja
Szerencsére azért nem a kanadai pontokra adják az aranylabdátRafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa

7 hónapja
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
De számít, ès az rèsze kimaradt a figyelemből a hsznak "akkor is ha nincsenek embereink hozzá" igaz kimaradt az, az èn rèszemről hogy "a sèrülèsek miatt meg a fáradtság miatt jelenleg, nincsenek meg"(pont nem Cubarsira gondoltam amúgy)...de a váltást hiányolom, az alkalmazkodást a helyzethez Flick rèszèről, nem az alapjátèkstílust.az nem számít. cubarsi meg 17-8 évesen ennek a csapatnak az alapembere olyan poszton, amire hatványozottan sok teher rakódik a játékstílus miatt, de róla is meg lett mondva, hogy buta, lassú, fogyatékos és mit keres egyáltalán a keretben, nemhogy a pályán. azért nem lehet egyszerű az élet ekkora megmondózseniknek, hogy nem ők ülnek a padon, csak egy fórumba (meg esetleg még máshová az internetre) írhatják ki világmegváltó gondolataikat xdNapnál világosabb, de ezzel tart ott a Barca májusban hogy 2 trófea megvan és BL talán nem lesz, bajnokságban meg előny.Nem előre vergődök hanem ez a realitás...napnál világosabb mit játszunk, akkor is ha nincsenek embereink hozzá, ahelyett hogy kicsit megpróbálnánk mi a területet kicsit átadni. Flick nem kèpes váltani ebben a tekintetben. De persze meglátjuk majd.Hetvegere gondol. Elore vergodik.Legalább a Real elleni bukta nem jelenti mindjárt a bajnoki cím lehetősègènek vègèt....Milyen Real elleni bukta? 😀
dande2
rob3r7o
Hendrix
dande2
zacknorb
fake.id
Közben szèpítünk 😏
7 hónapja
Így is az.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Salah, Rafi, Dembele (Kane)
Poloska vagyok.
7 hónapja
De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
7 hónapja
Ez a G.Martin + Eric Garcia szélsővédő kettős élet és veszély…😳⚽️😂
Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
7 hónapja
Barca on the board. Ebbű még baj lehet, more.
7 hónapja
Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
7 hónapja
És nyilván Martin meg Garcia
Poloska vagyok.
7 hónapja
Pedig milyen tűpontos fejes volt 😊
7 hónapja
Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.
7 hónapja
“Nagyvonalú” a lengyel spori 🤬
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern