Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is természetesen a német-dán meccset nézem.Boateng (tudom, hogy sárgák miatt) helyett Bender? Engem kicsit meglep, de lehet én néztem kevés Bundesliga1 mérkőzést. :rolleyes:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Á, Faragó lesz német-dánon, micsoda javulás az eddigiekhez képest. Csak Favre ne kerüljön szóba, vagy ha igen az maximum Lucien Favre legyen.
több mint 13 éve
Én holnapra betippelek egy német X-et és egy holland nehézkes W-t, amivel kiesik a holland-portugál duó 😛StezNekem tetszik (egy német szurkoló). 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Legyen vége a sok majomkodásnak (földön fetrengés, csere a vége előtt 12 másodperccel ...)!Kicsit erősebb bírói felfogás kéne, színészkedik lap, pár meccsen kiszornák az embereket utána visszavennének.
2*30 perc tiszta játékidőt!Atari
több mint 13 éve
Na akkor egy kis múltidézés:A hollandok akkori legjobbja a kispadon ült, minden meccsen...... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=HmFZ7AlATMo
16 sárga, 4 piros... azt hiszem aki látta, nem fogja elfelejteni 😀 A kis Cé még 17-es mezben tolta!gamerkr
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Legyen vége a sok majomkodásnak (földön fetrengés, csere a vége előtt 12 másodperccel ...)!2*30 perc tiszta játékidőt!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
A szövegre mondom. 😂ZoliZoltánAz 100% fetomy 😀

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Neeee. 😂 😂 😂 😂 😀http://www.youtube.com/watch?v=kbVdgznnJUY&feature=player_embedded#!egyből letüdőzte a cigit 😀 😀Kiss
😂 😂 😂 😂 Fél órája ezen röhögök. 😂 😂Vrijbloed
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=kbVdgznnJUY&feature=player_embedded#!egyből letüdőzte a cigit 😀 😀
😂 😂 😂 😂 Fél órája ezen röhögök. 😂 😂Vrijbloed

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=kbVdgznnJUY&feature=player_embedded#!😂 😂 😂 😂 Fél órája ezen röhögök. 😂 😂
több mint 13 éve
Azért röhej, ha a görögök továbbmennek a csoportból, a máker dojcsok röhöghetnek a markukba.StezMegnyertük már a csoportot? Közel sem. Nem olyan hülyék ők, hogy a markukba röhögjenek emiatt... Bár kétségtelen, hogy mind a cseh, mind a görög csapat verhető a negyeddöntőben, ha ma túljutunk a dánokon. Egyelőre csak egy dolog érdekel, hogy minimum egy x a dánok ellen.
Plusz: úgy érzem, a "halálcsoportból" való esetleges továbbjutás után megérdemelnek a németek egy PAPÍRON "könnyebb" ellenfelet...
több mint 13 éve
MEkkora már 😀
Amúgy az a portugál-holland nagyon kemény meccs volt. Remélem ma megismétlik 😀
több mint 13 éve
Azzal az Interrel csak bukni lehetett a triplázás után...Rafa Benitez lehet a Sampdoria új edzője.Benítez az Internél azért megégett Olaszországban.empty taxi
Hétfőn tárgyal a vezetőkkel.
Én örülnék neki.
Állítólag a Spursnél is képben van, de ott Villas Boas az elsőszámú jelölt.Bazzani
több mint 13 éve
most a képre gondoltál vagy a szövegre?én a szövegre értettem 😀nemisss, sztem én raktam be elöbb, egyből mikor Matthew kipostolta, fidista barátom még sehol se volt....igaz ő námbör ván Samaras fan, ezt sose tudnám tőle elvenni!!! uff 😊Divatköszönöm 😀 fetomy érdeme 😀KissMatthew érdeme 😉 Fetomy az elsőszámú felhasználó...Matthew99

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Ezt meg semm kell néznem ahoz,hogy emlékezzek rá...undorítóak voltak a görényjék...
több mint 13 éve
Na akkor egy kis múltidézés:http://www.youtube.com/watch?v=HmFZ7AlATMo
16 sárga, 4 piros... azt hiszem aki látta, nem fogja elfelejteni 😀 A kis Cé még 17-es mezben tolta!
több mint 13 éve
Milyen csodálatos anya lehet belőle.......könnyeimmel küszködök...nagyszerű!!Samaras nagyon jól játszott ma!!!!Kissakinek ilyen felesége van, csoda hogy egyáltalán focizik:
Habi
Tegnapi benyögés az ororsz-görög meccsen, mittomén melyik riporter:
- Az állás egyelőre nulla-nulla, de lehetne fordítva is
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
könnyeimmel küszködök...nagyszerű!!Samaras nagyon jól játszott ma!!!!Kissakinek ilyen felesége van, csoda hogy egyáltalán focizik:

JT Daniels fan
több mint 13 éve
A szövegre mondom. 😂
több mint 13 éve
Én is egyből használtam 😛nemisss, sztem én raktam be elöbb, egyből mikor Matthew kipostolta, fidista barátom még sehol se volt....igaz ő námbör ván Samaras fan, ezt sose tudnám tőle elvenni!!! uff 😊Divatköszönöm 😀 fetomy érdeme 😀KissMatthew érdeme 😉 Fetomy az elsőszámú felhasználó...Matthew99
btw hogy Zoli Zoltán a képre gondolt-e, azt nem tudom, de Kiss szerintem a szöveget tulajdonította nekem, nem az aláírásképet 😊
ZoliMP: Egy IBra-Samaras párosnagyon durva lenne! Bár azeddigi EB-n mindegyik VKP-t játszik, deegyébként zúznának nagyon. A labda nem lenne nemhogy az ellenfélnél, de még a saját csapattársaiknál sem 😀
több mint 13 éve
A Doria-nál picit mások az elvárások, bár most úgy néz ki, hogy akár nagy célokért is küzdhetünk. Én is kíváncsian várom, hogy mit tudna kezdeni Benitez egy ilyen kiscsapatnál. Már amennyire a Samp kiscsapat.Rafa Benitez lehet a Sampdoria új edzője.Benítez az Internél azért megégett Olaszországban.empty taxi
Én örülnék neki.
Állítólag a Spursnél is képben van, de ott Villas Boas az elsőszámú jelölt.Bazzani
több mint 13 éve
Még a végén Samp fan leszek...MikeyAz Espanyol trénere Pochettino volt az elsőszámú jelölt, de ő marad a helyén. Elméletileg hétfőn jelentik be az új edzőt. Ha Benitez nem vállalja akkor Gasperini lehet a befutó.
több mint 13 éve
Rafa Benitez lehet a Sampdoria új edzője.Benítez az Internél azért megégett Olaszországban.
Én örülnék neki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Még a végén Samp fan leszek...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May