Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
😂Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter TailorTorres?Mikey
szegényke már csak elrettentésnek jó, remélem télen visszahozzuk Lukakut.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Hát meleg volt. Nekem tippmix miatt Bayern győzelem lett volna jó, csak erre nem figyeltek 😀 De így emberelőnyben egy Valencia ellen nyerni kellett volna. Kisebb mélypont fog most következni úgy látom.Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...teljesen jó nekik az X...Divat
Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
több mint 13 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter TailorTorres?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Csak egy tökéletes nap:Nyert a Barca nyert a Juve 😀 nem is akárhogy.
több mint 13 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter Tailornem sikerült senkit sem kilóra megvenni.
több mint 13 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos.Kíváncsi vagyok, hogy fogják megbüntetni őket ezért. Három tizi ellenük a kieséses szakaszban? 😊 Ilyet nem lehet csinálni.
füligjimmy
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nagyon szemezek vele, különösen az őrbódés fejezet érdekel, arról még keveset hallottam😊 De ha tavasszal is így termeli a gólokat, akkor megveszem!hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀Divat
több mint 13 éve
Rui Pedro mesterhármas 😂 Hát igen a luzitánoknál nem kellett rehova, csak ne nyert volna a galata', így azért necces lesz a top16.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-juventusban-nevelkedett-olasz-csatar-erkezett-2193123championship
több mint 13 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...teljesen jó nekik az X...
Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
|
több mint 13 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlen
több mint 13 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. Szerencsétlen Braga,a z ág is húzza őket. Az MU ellen is minimum pontot érdemeltek volna, most is teljesen elszálltak az esélyeik, kaptak 5 lövésből 3 gólt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀
|
több mint 13 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊
több mint 13 éve
Amadeus91ez még csak most ért el germán földre? pedig már kezdtem örülni, h vmi újat dobsz be Mozart... 😀
|
több mint 13 éve
prieger zsolt beszélgetett egy haverommal fociról, főként barca és hollandia a téma. hátha érdekel vkit:www.rangado.hu/tartalom/cikk/237109_michels_az_atya_cruyff_a_fiu_pep_a_szentlelek
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Anno 6-7 éve szó volt róla, hogy kötelezővé teszik, nekem volt is... 😀
több mint 13 éve
elvileg nálunk is lesz tavasztól, az ultrák megmondták, hogy akkor nem fognak kimenni a hazaiakra.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!
|
több mint 13 éve
ejj ezek a pyromániás állatok!!! na majd a csányi banda ezeknek is küldi a több milliós csekket! ilyen hangulatba nem lehet meccsekre járni!
|
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Nem tudta volna kimondani, hogy Koplárovics. 😊Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀Asbee
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 13 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 13 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.html
Tepper takarodj!