NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
A: Orosz, Cseh
B: Német Holland
C: Spanyol, Horvát
D: Angol Ukrán

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Cseh, Görög
Holland, Német
Spanyol, Olasz
Angol, Ukrán
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Görögország, Oroszország
Németország, Portugália
Spanyolország, Horvátország
Franciaország, Anglia

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Orosz, Lengyel
Német,Portugál
Spanyol,Olasz
Anglia,Ukrajna

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Orosz, Cseh
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Francia
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Oroszország, Csehország
Németország, Hollandia
Spanyolország, Olaszország
Franciaország, Anglia

vkinek nincs kedve feljegyezni a tippeket? a csoportmeccsek után valaki kaphatna egy nagy kalap emelést! 😊peach
Elég lesz megjegyezni az oldalszámot. 😉
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
orosz & görög
német & holland
spanyol & horvát
francia & ukrán

vkinek nincs kedve feljegyezni a tippeket? a csoportmeccsek után valaki kaphatna egy nagy kalap emelést! 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na keményben vannak a németek, de tovább mennek szerintem, óriási potenciál van bennük, még iskola játék is simán lehet,de a továbbjutás a lényeg utána A csoport ellen remélhetőleg könnyű lesz.
A csoport vicc, B tetszik, C rem spanyolok kihullanak,bár mint a vbn 1:0ákkal bemákolják,D se rossz.
Deutschland Über Alles. 😊 :cool:
Egy házigazda szerintem is tovább megy, a közönség, hazai pálya mindig egy pluszt jelent.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 463 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
hát én azt mondom az A-ból essen ki mind, és jusson tovább at-large alapon két harmadik 😀
cseheket, görögöket utálom, a lengyelek szimplán kurva rosszak.

B jó lesz, kiesik CR 😀 életemben először fogok drukkolni egy török ööö német csapatnak.

C-ben a talján testvérek előre, spanyolok essenek ki. lehetőleg az írek örömére.

D egyértelmű Zlatan power, tuti 1. hely és gólkirályi cím + MVP. angolok beégnek mint mindig, afrikaiakat értelmes ember nem kedveli, marad Sevcsenko a 2. helyre.Höri
Én örülök az Anak is. 1. A szbornaja simán tovább fog jutni. 2. Ha a németek továbbjutnak, verhető ellenfél jön a negyeddöntőben. 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát én azt mondom az A-ból essen ki mind, és jusson tovább at-large alapon két harmadik 😀
cseheket, görögöket utálom, a lengyelek szimplán kurva rosszak.

B jó lesz, kiesik CR 😀 életemben először fogok drukkolni egy török ööö német csapatnak.

C-ben a talján testvérek előre, spanyolok essenek ki. lehetőleg az írek örömére.

D egyértelmű Zlatan power, tuti 1. hely és gólkirályi cím + MVP. angolok beégnek mint mindig, afrikaiakat értelmes ember nem kedveli, marad Sevcsenko a 2. helyre.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.Schleck
Nyilván az ukránok elverik a Franciákat meg a Svédeket is , hö ? 😀Toca
Svédek iszonyat túlértékeltek, a franciák meg úgyis betliznek. Nem is értem miért tartják őket egyébként nagy csapatnak még.,

szerk: Jah, és egy hazai tovább fog jutni szerintem, de ezek a lengyelek annyira szörnyűek, hogy még ebből a csoportból sem fognak szerintem.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.Schleck
Nyilván az ukránok elverik a Franciákat meg a Svédeket is , hö ? 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.

több mint 14 éve
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoportToca
Ja, de legalább hamar ki fog derülni mennyire jó a német csapat. Remélem Lengyelországban lesznek a csoportmeccseik, mert az pár embernek a németektől félig hazai pálya. 😊iktriad
Így van a németek csak Ukrajnában játszanak csoportmeccset 😀
Német-Portugál
Dán-Portugál
Dán-Német
Lvivben lesz ami Bp-höz képest 600 km és a legközelebbi EB helyszín asszem.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kemény lesz. Mindegy, ha megvan a B1, vagy B2, akkor az A-ból könnyebb csapat jön, mint a holland, portugál, dán csoportellenfelek. Remélem Német, Holland továbbjutás lesz. 😛
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
az A csoport vicc, az ukránok megsz*pták, a horvátok sötét lovak, a hollandok megint a halálban szokás szerint 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 463 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoportToca
Ja, de legalább hamar ki fog derülni mennyire jó a német csapat. Remélem Lengyelországban lesznek a csoportmeccseik, mert az pár embernek a németektől félig hazai pálya. 😊
több mint 14 éve
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoport
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
az A csoportot még selejtezőben is gyenge lenne.... :rolleyes:
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
hátha már volt valaki az ETO Park vendégszektorában, ezért kérdezem:
mennyit lehet onnan látni a meccsből? 😊
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Lucas Leiva out for the season. Torn ACL.

Csórikám...Mikey
Jó volt ilyen hírt olvasni :S:S Pedig idén is nagyon kellett volna a gépezetbe!!! 😕 (mennyire megszerettem, pedig mennyire az ellentétét éreztem előtte való években!)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Lucas Leiva out for the season. Torn ACL.

Csórikám...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Nincs még tárgyalás meg semmi ilyesmi, nyomozati szakban van csak az ügy. Semmilyen ok nincs az előzetes letartóztatásra. Aczél is ki fog jönni, aztán majd a tárgyalás után kiderül, hogy mi lesz belőle.

Annyi történt, hogy előállították, kihallgatták gyanúsítottként gondolom, majd pár nap múlva mehet Isten hírével.
Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.gabokocka
Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉JoeyPorter
Gondolom nem tett vallomást, a nyomozók meg kérték az ügyészségtől a előzetes meghosszabbítását. Ha tett volna, nem kérték volna. De pusztán emiatt a jogerős döntése nem fog különbözni a többiekétől, ha ugyanaz volt a szerepe, mint másoknak, sőt abból ő már leült x napot. Ha ártatlan lesz akkor meg kártérítés.gabokocka
Persze,azért mondtam,hogy Andruskó is azért van még bent,mert nem tett beismerőt és az ns alapján a tárgyalásig bent is marad mind2

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
Nem hiszem,hogy ha a tárgyalás után kiderül,hogy ő is ténylegesen benne volt,hogy az MLSZ visszavonja az igazolásának a felfüggesztését...

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀eaglesmcnabb
kíváncsi leszek rá. volt csajom utánam vele járt egy jó ideig és azért fura ember...nála egy vagyonellenőrzés tuti még jobban bebaszna. irreális volt, hogy ez a gyerek hogy tele van.Zsoca
mindegyik tele van. Na jó Pollákon kívül 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!