Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Nincs még tárgyalás meg semmi ilyesmi, nyomozati szakban van csak az ügy. Semmilyen ok nincs az előzetes letartóztatásra. Aczél is ki fog jönni, aztán majd a tárgyalás után kiderül, hogy mi lesz belőle.

Annyi történt, hogy előállították, kihallgatták gyanúsítottként gondolom, majd pár nap múlva mehet Isten hírével.
Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.gabokocka
Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉JoeyPorter
Gondolom nem tett vallomást, a nyomozók meg kérték az ügyészségtől a előzetes meghosszabbítását. Ha tett volna, nem kérték volna. De pusztán emiatt a jogerős döntése nem fog különbözni a többiekétől, ha ugyanaz volt a szerepe, mint másoknak, sőt abból ő már leült x napot. Ha ártatlan lesz akkor meg kártérítés.gabokocka
Persze,azért mondtam,hogy Andruskó is azért van még bent,mert nem tett beismerőt és az ns alapján a tárgyalásig bent is marad mind2

több mint 14 éve
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
Nem hiszem,hogy ha a tárgyalás után kiderül,hogy ő is ténylegesen benne volt,hogy az MLSZ visszavonja az igazolásának a felfüggesztését...

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀eaglesmcnabb
kíváncsi leszek rá. volt csajom utánam vele járt egy jó ideig és azért fura ember...nála egy vagyonellenőrzés tuti még jobban bebaszna. irreális volt, hogy ez a gyerek hogy tele van.Zsoca
mindegyik tele van. Na jó Pollákon kívül 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀eaglesmcnabb
kíváncsi leszek rá. volt csajom utánam vele járt egy jó ideig és azért fura ember...nála egy vagyonellenőrzés tuti még jobban bebaszna. irreális volt, hogy ez a gyerek hogy tele van.

több mint 14 éve
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Nincs még tárgyalás meg semmi ilyesmi, nyomozati szakban van csak az ügy. Semmilyen ok nincs az előzetes letartóztatásra. Aczél is ki fog jönni, aztán majd a tárgyalás után kiderül, hogy mi lesz belőle.

Annyi történt, hogy előállították, kihallgatták gyanúsítottként gondolom, majd pár nap múlva mehet Isten hírével.
Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.gabokocka
Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉JoeyPorter
Gondolom nem tett vallomást, a nyomozók meg kérték az ügyészségtől a előzetes meghosszabbítását. Ha tett volna, nem kérték volna. De pusztán emiatt a jogerős döntése nem fog különbözni a többiekétől, ha ugyanaz volt a szerepe, mint másoknak, sőt abból ő már leült x napot. Ha ártatlan lesz akkor meg kártérítés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sütő cutolva 😕

több mint 14 éve

Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
jó, engem nem érdekel, én élvezem a meccseket itthon, csont nem érdekel utána, hogy melyik volt bunda, ha nem a kedvenc csapatom játszott
Nem tudom, miért esik jól az embereknek minden 2. meccsre mondani, hogy bunda...
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
itthon az összes 30+ - os játékos bundás...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Az MTK-ból mindenki benne van! Annyira nevetséges az alapfizetés, hogy valamivel fel kellett turbózni. az Újpest elleni 4-5 sem véletlen volt.

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Közérdekű információ:

Az előbb beszéltem egy közeli ismerőssel, aki NB1-es körökben mozog, és azt mondta: ha MO-n komolyan vennék ezt a fogadási csalást és bundázást, akkor a tavaszi szezon már el se kezdődne... Annyian benne vannak, hogy nem tudnának a csapatok kiállni...JC6
Én is így hallottam. :S
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Közérdekű információ:

Az előbb beszéltem egy közeli ismerőssel, aki NB1-es körökben mozog, és azt mondta: ha MO-n komolyan vennék ezt a fogadási csalást és bundázást, akkor a tavaszi szezon már el se kezdődne... Annyian benne vannak, hogy nem tudnának a csapatok kiállni...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ekkora ökörségért (nem egyszerűbb alapból kivenni a kezdőből a következő meccsen?!?) meg is érdemli.
De azt hozzáteszem, hogy még mindig fairebb, mintha úgy gondolja, hogy nem kockáztatja a látványos dolgot, és inkább mezőnyben szétrúg valakit...fetomy
persze még az miatt sérüljön is le vki...

|
több mint 14 éve
remélem játszik piqué ellenünk, akkor jobbak lesznek az esélyeink 😀
egyébként a Real az egyedüli csapat aki ebben a szezonban hazai pályán 100%os 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ekkora ökörségért (nem egyszerűbb alapból kivenni a kezdőből a következő meccsen?!?) meg is érdemli.
De azt hozzáteszem, hogy még mindig fairebb, mintha úgy gondolja, hogy nem kockáztatja a látványos dolgot, és inkább mezőnyben szétrúg valakit...
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 522 — Saturday Night Lights
http://sportgeza.hu/futball/2011/12/01/pique/
Ennek egyébként mi értelme van? Ha csak simán nem játszik a következő meccsen, akkor is biztosan játszhat a Real ellen.Schleck
De ha bizonyítottnak látják a csalást, kétmeccses eltiltást kap.Dzsokijuing
Erre akartam utalni hogy, így szerintem ez teljesen felesleges kockáztatás volt Piquéék részéről.Schleck
Félreértettem, azt hittem, a cikkben találtál értelmetlenséget. Persze, ez a húzás teljes hülyeség volt, remélem, így is lenyomjuk a Realt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ennek egyébként mi értelme van? Ha csak simán nem játszik a következő meccsen, akkor is biztosan játszhat a Real ellen.Schleck
De ha bizonyítottnak látják a csalást, kétmeccses eltiltást kap.Dzsokijuing
Erre akartam utalni hogy, így szerintem ez teljesen felesleges kockáztatás volt Piquéék részéről.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 522 — Saturday Night Lights
De ha bizonyítottnak látják a csalást, kétmeccses eltiltást kap.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ennek egyébként mi értelme van? Ha csak simán nem játszik a következő meccsen, akkor is biztosan játszhat a Real ellen.

több mint 14 éve
letartóztatták Aczél Zoltánt 😮Hurka
kemény ez a popszakma 😀

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
epic... 😊Divat
En azt nem ertem, bar nem ertek hozza, hogyha valaki bekopi a masikat, akkor az siamn vadalkut kothet es elmehet?! Mindenki mondd egy masik nagyobb nevet, aztan viszlat buntetes?!zavi27
Gyanítom csak enyhítést kapnak nem amnesztiát.empty taxi
De elvileg szabadlábra kerülnek.Pont ezért hozták ezt a módosítást,hogy könnyebben működjön ez a dominó elv.Meg gondolom Andruskó sem hülyeségből mondta azt amit...

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
minden meccs előtt elmondja, hogy támadni fognak.Höri
epic... 😊Divat
En azt nem ertem, bar nem ertek hozza, hogyha valaki bekopi a masikat, akkor az siamn vadalkut kothet es elmehet?! Mindenki mondd egy masik nagyobb nevet, aztan viszlat buntetes?!zavi27
Gyanítom csak enyhítést kapnak nem amnesztiát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...