Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekik még 9 megszerezhető pont van, nekünk 6. San Marinot és a Finneket legyűrik akár ki is kaphatnak a Hollandoktól annyival jobb a gólkülönbségük.szép győzelem, de nem túl sok esély van az Eb-re így sem... 15-15 pont, svédeknek még visszavan a finn derbi, akiket svédhonban 5-0-ra tömtek, de még ha ki is kapnak, akkor is a +16 vs. +6tal nem sok esély maradt.sapkaDe a hollandokkal is játszanak még,ez a lényeg nem a finnekJoeyPorter
több mint 14 éve
pont egyenlőségnél először egymás elleni eredmény dönt? utána mi?😀
több mint 14 éve
szép győzelem, de nem túl sok esély van az Eb-re így sem... 15-15 pont, svédeknek még visszavan a finn derbi, akiket svédhonban 5-0-ra tömtek, de még ha ki is kapnak, akkor is a +16 vs. +6tal nem sok esély maradt.sapkaDe a hollandokkal is játszanak még,ez a lényeg nem a finnek
több mint 14 éve
Az USA megint kikapott Klinsmann-nal, 0-1 Costa Rica ellen, Larentowicz nem játszott, ezért történt. Kedden a belgák ellen kéne javítani.Haiti 6-0-ra nyerte az első VB-selejtezőjét a karibi zónában, sajnos nem találtam statisztikákat a meccsről, de remélem, hogy Steward Ceus, a harmadik számú kapusunk hozta a shutout-ot. :cool:
több mint 14 éve
Le a kalappal az egész csapat előtt.Höri: Szabics. És még hogy a vésztartalékok úgysem lépnek pályára. 😊
több mint 14 éve
On topik: ki találta ki azt a baromságot, hogy ez a svéd csapat az utóbbi tíz év legjobbja?JakehomerBognár Gyuri 😀
több mint 14 éve
Szaba: Én meg nem mondom, hogy húderosszul válogat, vagy mittudomén, csak megint kezdünk átesni a ló túloldalára. Lehet úszni az örömmámorban, mert jól játszottunk ráadásul még nyertünk is, és ha lehet ezt mondani életben maradtak a remények. De nem kell úgy kezelni, hogy mostantól mindenki jó játékos és Egervári dejó edző. Ha ez stabilan megmarad, akkor igen, de egy meccsből ne kövessük el azt a hibát, amit mindig elkövetünk. 😊fetomyMiről beszélsz te? Most majd 6 góllal megverjük a moldávokat, aztán kijutunk ez EB-re meg a VB-re és ott a halálcsoportból továbbmenve a 4 között esünk ki. Nem értem a kishitűséged, most vertük meg Svédországot úgy, hogy még Laczkó is isten volt és Egérvári a valaha volt legjobb szövkap. 😐 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Akkor ezt mondd el Széchenyinek is...A "de" és a "viszont" is ellentétes kötőszó, tehát a "de viszont" értelmetlen kifejezés.DuffNem helyes. Van de és van viszont, de viszont nincs, és bekapott gól sincs, bekapni egészen mást kell. Jösztökkel meg ne fárasszatok már 😀Van ám és van bár, de helyes az ámbár is. A de viszont is helyes, nyugodtan keress rá.Schleck
Amúgy meg: Csak szopatunk! 😀Wyatt
több mint 14 éve
Nem értelmetlen és nem helytelen - évszázadok óta használjuk, és értjük, utálni ettől még lehet. De viszont az felháborító, hogy a huszadik századi nyelvtan nácik mindenkinek meg akarták mondani, hogy beszéljen, és jó munkát is végeztek.Hopp, mit csináltam 😊
On topik: ki találta ki azt a baromságot, hogy ez a svéd csapat az utóbbi tíz év legjobbja? Gondolom, valamelyik magyar újságíró. Egy gyenge közepes játékkal vertük meg őket, jobban kihasználtuk a hibáikat, mint ők a mieinket.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
A "de" és a "viszont" is ellentétes kötőszó, tehát a "de viszont" értelmetlen kifejezés.Nem helyes. Van de és van viszont, de viszont nincs, és bekapott gól sincs, bekapni egészen mást kell. Jösztökkel meg ne fárasszatok már 😀Van ám és van bár, de helyes az ámbár is. A de viszont is helyes, nyugodtan keress rá.Schleck
több mint 14 éve
Nem helyes. Van de és van viszont, de viszont nincs, és bekapott gól sincs, bekapni egészen mást kell. Jösztökkel meg ne fárasszatok már 😀Van ám és van bár, de helyes az ámbár is. A de viszont is helyes, nyugodtan keress rá.
több mint 14 éve
Nem helyes. Van de és van viszont, de viszont nincs, és bekapott gól sincs, bekapni egészen mást kell. Jösztökkel meg ne fárasszatok már 😀nem mondtam hogy nem helyes, de tény hogy utálják 😀a pestiek is utálják a jösztök-öt 😀eaglesmcnabbCsak a jösztök az helyes nyelvtanilag, míg az a névelő használta nevek előtt fölösleges. 😛Sebii
amúgy a de viszontot is utálja mindenki és az is helyes 😀
szerk.: hehe Rudi 😀eaglesmcnabb
Amúgy meg: Csak szopatunk! 😀

több mint 14 éve
jól van na nem vagyok rá büszke, ma már nyugdíjas vagyok ahhoz képesta magyar- norvég meccs szünetében kiraktak a stadionból anno, azóta sem tudja senki h miért... talán mert félmeztelenül ordítottam a szekusoknak 😀 aztán éjfélkor felhívtak a haverok hol vagyok már, én meg csak annyit mondtam "valahol újpesten..." 😂nagykirály vagybraxa88
de aztán fél 2kor hazaértem a koleszba a nagyvárad téren :cool:
ezt nem űbereli nálam semmidavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a magyar- norvég meccs szünetében kiraktak a stadionból anno, azóta sem tudja senki h miért... talán mert félmeztelenül ordítottam a szekusoknak 😀 aztán éjfélkor felhívtak a haverok hol vagyok már, én meg csak annyit mondtam "valahol újpesten..." 😂nagykirály vagy
de aztán fél 2kor hazaértem a koleszba a nagyvárad téren :cool:
ezt nem űbereli nálam semmidavemayer
több mint 14 éve
Hihetetlen jó érzés a péló jó oldalán lenni a meccs végi szopatásnál 😀Ha nem is lesz meg a második hely, de a maradék kettőt hozzuk, szerintem sok rossz szavunk nem lehet. A hollandoktól nem volt reális a pontszerzés (és mégis majdnem...), Svédországban is mondhatni papírforma a L, de végre nagy meccset nyertünk itthon és a kötelezőket is hoztuk eddig. Mindenesetre remélem a rokonok megtréfálják a svédeket 😊

több mint 14 éve
Itt a google translete-es változata az egyik svéd portál cikkének:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=sv&tl=hu&twu=1&u=http://www.dn.se/sport/fotboll/lang-vag-kvar-till-em-for-sverige&usg=ALkJrhjC4OaSSwKhbKcldRJ6IfRHkluarw
Nagy részt nem túl érthető, de végén a Hamrén nyilatkozat fordítása kifektetett. 😀
több mint 14 éve
Fasza egy nap, kerti sütögetés haverokkal, majd közös meccsnézés, és így hogy nyertünk, a sör is jobban csúszott. 😊 😂 Zaklatott egy meccs volt, érződött a feszültség. Úgy érzem, a svédek kicsit nagyobb mellénnyel jöttek ma ki, úgy gondolták, hogy Ibra majd bekotor nekünk egyet, esetleg kettőt.
Még él az a remény. 😊
több mint 14 éve
törökök viszont egy 97.percbe szerzett góllal verték csak kazahsztánt....igaz akkor már 10 emberrel voltak pár percig.Divata kazahok az utóbbi 5 évben nagyon sokat fejlődtek játékban, egyedül az eredményekben nem látszik (még annyira).
a helyükben én átigazolnék az ázsiai régióba, ott kijutnának 5 éven belül egy világversenyre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
törökök viszont egy 97.percbe szerzett góllal verték csak kazahsztánt....igaz akkor már 10 emberrel voltak pár percig.
|
több mint 14 éve
tényleg Korda kéne ide: "11-es! MEGADJA! " 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
anno 17 évesen volt egy 12-esem, ha a Gázszer(!!!)-Győr meccs 1es (ahol 11-est hibázott a Gázszer és 0:0 lett) akkor 13+1 ami akkor volt 2 millió forint (most kb érne 8-10-et). Így "csak" 22 ezer lett 25 forintból 😀Jaja, még csak fél éve vagyok legális 😀 De amúgy meg 9 találatom lett, és 10 találattól fizetnek. Szóval a köcsög magyarok miatt nem dől a lé 😕 😀Dexxter TailorÉn életemben kb először elmentem a lottózóba kitölteni egy totószelvénytDexxter Tailorremélem csak azért tetted ezt, mert nagyon fiatal vagyJJ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Jaja, még csak fél éve vagyok legális 😀 De amúgy meg 9 találatom lett, és 10 találattól fizetnek. Szóval a köcsög magyarok miatt nem dől a lé 😕 😀Én életemben kb először elmentem a lottózóba kitölteni egy totószelvénytDexxter Tailorremélem csak azért tetted ezt, mert nagyon fiatal vagyJJ

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Sztem kell semmit mondani se Egervárira se a válogatottra csak örülni hogy végre nyertünk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szaba: Én meg nem mondom, hogy húderosszul válogat, vagy mittudomén, csak megint kezdünk átesni a ló túloldalára. Lehet úszni az örömmámorban, mert jól játszottunk ráadásul még nyertünk is, és ha lehet ezt mondani életben maradtak a remények. De nem kell úgy kezelni, hogy mostantól mindenki jó játékos és Egervári dejó edző. Ha ez stabilan megmarad, akkor igen, de egy meccsből ne kövessük el azt a hibát, amit mindig elkövetünk. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez igen jó volt. belegondolni is durva, hogy ezt ~20 emberrel néztem egy kocsmában és mi lenne ha kijutnánk az eb-re és ott a stadionban :cool:ja azt kihagytam h egervári meg varga jóska mongyanak le !!!4!!!4!!!44!NÉGY!