Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Köcsög Egervári. Milyen válogatott ez, pfejj... Ilyen hülyét, nem tud válogatni. stb, stb.szaba
Már vártam ezt a hozzászólást... 😊fetomy
Nem azt mondom, hogy én megmondtam, hanem azt, hogy kicsit már sok a károgás.

Amúgy meg, én megmondtam. 😀
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Jughead: Varga Józsi volt a mezőny legjobbja

(lehet hogy volt olyan szitu ahol elvitte a hév de ő volt a legjobb a pályán ez tuti, mindenkinek feltűnt hogy bejátszotta a jobb oldalt)davemayer
igen, az irónia felismerésében viszont nem te vagy a mezőny legjobbja 😀Hurka
nem érted hogy forr a vérem!!!! 😂 😛

ja amúgy totál felismertem a hszben az iróniát, nincs az a helyzet sztem amikor kifütyüljék a Jóskát :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107

(lehet hogy volt olyan szitu ahol elvitte a hév de ő volt a legjobb a pályán ez tuti, mindenkinek feltűnt hogy bejátszotta a jobb oldalt)davemayer
igen, az irónia felismerésében viszont nem te vagy a mezőny legjobbja 😀
több mint 14 éve

(lehet hogy volt olyan szitu ahol elvitte a hév de ő volt a legjobb a pályán ez tuti, mindenkinek feltűnt hogy bejátszotta a jobb oldalt)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Emberek... Hát ez kurva jó volt 😀 😀 😀

sajnálom aki vidéken "ragadt" és nem tudott eljönni, priceless volt. Rudolf góljánál képszakadás volt de kijózanodtam egy perc alatt 😂 Magyaroszág- Svájc 1:0 asszem 1997. Azóta várjuk azt hogy megverjünk tétmeccsen egy nálunk előrébb kvalifikált válogatottat - és végre megtörtént! Mondtam, kikaphatnak 5:0 felőlem Moldovában mert ezt akartam h üssük itthon a svédeket. A bközépből nekem úgy tűnt nem játszottunk jól, főleg nem a második félidőben. Oda is szóltam haveromnak a 85. percben hogy "lesz-e Ibra-gól a végén" de csak fintorgott... VÉGRE mi rúgjuk a végén a gólt!!!
Remélem eredményt követni legalább olyan jó volt mint a helyszínen megélni...

Eddig utáltam a HAJRÁ...MAGYAROK-at a tv-n keresztül de a b-középből ÓRIÁSI volt 😉 beleborzong az ember, és ez csak cirka 30 ezer ember volt, mi lenne ha 80 lenne... remélem megérem. Mindenkinek aki drukkolt a csapatnak köszönet jár!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi a szarnak magyarázzam, a HA ugye nem játszik, de HA abból gól születik, akkor nem lenne most itt szent tehén... Istenítsük őket, szálljanak el, aztán majd le Moldova ellen.
több mint 14 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
de nem ment fel a támadással, hanem egy hosszú zsugára csúszott rá, hogy lássák ő meghal a pályán. közben meg, amikor kelt fel, Ibra már a 16-os oldalvonalán kapta a bedobást. ezért kellene egy értelmes, igazi jobb bekk.JC6
Igazából ekkor én is elgondolkoztam, hogy a kövi Loki meccsre megbeszélem a Sz.U.D-osokkal hogy fütyüljük ki vagy vmi mert tényleg óriási hiba volt hisz gondoljunk bele emberek megpróbált labdát szerezni (igen régebben minimum halálbüntetést kapott volna).
Húú az ilyen embereket nem értem, nem a saját posztján hozta le azt a szintet amit egyik jobb hátvédünk se tud, jobban játszott életében előszőr igazi tétmeccse egy idegen poszton mint a bal oldali védőnk. Igen egyet értek veled tényleg őt kell szídni...
A magyar válogatottnak meg óriási gratuláció jár, és egyszerűen félelmetes belegondolni, hogy mindezt az 5 legjobb magyar labdarugó nélkül értük el.... (persze lehet ha játszanak minden más lett volna) 😉
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Köcsög Egervári. Milyen válogatott ez, pfejj... Ilyen hülyét, nem tud válogatni. stb, stb.szaba
Már vártam ezt a hozzászólást... 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Köcsög Egervári. Milyen válogatott ez, pfejj... Ilyen hülyét, nem tud válogatni. stb, stb.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végre Fortunának a jó oldalán voltunk és nekünk jött ki a lépés !
Szép volt Fiúk!
Remek estét szerzett a MAGYAR CSAPAT bár a kocsmában a 2. gólnál az asztal majdnem felborult!!! 😀
Felesleges számolgatni ki kell élvezni maximálisan ezt a régóta várt sikert!!! 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Totál másról beszélünk, de nem lényeg. Kár, hogy nem ilyen jelzőkkel illettem egyik játékosunkat sem, és elnézést, hogy nem figyeltem mindegyik mozgását a tv előtt ülve, percről - percre. Mivel előbb írtad, hogy ezt meg azt nem vettem észre. Én nagyon örülök és most minden szép és jó,, gratuláltam, stb., de délután is írtam, hogy hurrá hangulat lesz. És igen, vereséget várok Moldovában, de lehet nyerünk 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
téves
ha a jobbhátvéd felmegy a támadással, a szűrőnek kell visszazárnia a helyére.. és Koman ma nem irányítót, hanem jobbszélsőt játszott, de akkor ezt nem fedezted fel a 90 perc alattHurka
de nem ment fel a támadással, hanem egy hosszú zsugára csúszott rá, hogy lássák ő meghal a pályán. közben meg, amikor kelt fel, Ibra már a 16-os oldalvonalán kapta a bedobást. ezért kellene egy értelmes, igazi jobb bekk.JC6
azonnal le kellett volna cserélni, mit képzel hogy megpróbálta elérni, igazad van
igazából undorító, hogy ezt a meccset megnyertük ilyen Elek meg Varga féle szar játékosokkal
de majd Moldovában úgyis megégünk, gondolom ezt várodHurka
+ nyolcmilliárd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
téves
ha a jobbhátvéd felmegy a támadással, a szűrőnek kell visszazárnia a helyére.. és Koman ma nem irányítót, hanem jobbszélsőt játszott, de akkor ezt nem fedezted fel a 90 perc alattHurka
azonnal le kellett volna cserélni, mit képzel hogy megpróbálta elérni, igazad van
igazából undorító, hogy ezt a meccset megnyertük ilyen Elek meg Varga féle szar játékosokkal
de majd Moldovában úgyis megégünk, gondolom ezt várod
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
téves
de nem ment fel a támadással, hanem egy hosszú zsugára csúszott rá, hogy lássák ő meghal a pályán. közben meg, amikor kelt fel, Ibra már a 16-os oldalvonalán kapta a bedobást. ezért kellene egy értelmes, igazi jobb bekk.
több mint 14 éve
egy veszett labdára rácsúszik, majd azonnal, a bedobásból beindítanak a helyére és majdnem gól...JC6
az nem az ő hibája, ha a csapattársa (Koman) b@szik hátramenni védekezni... a váltásoknál, tolódásoknál látszott igazán, hogy szegény Varga mennyire egyedült volt a jobb oldalon, egyszer majdnem kaptunk ebből is egy gólt, mikor Ibra a hosszún teljesen üresen maradt, mert Komanék azt hitték, hogy ő egyszerre két embert is tud fogniJJ
láttad már Xavit, mint irányítót védekezni? visszafutni jobb védőbe? Koman nem védő, hanem irányító. Ilyenkor a közelebb játszó középhátvédnek kellene kitolódni, majd annak a helyére be a másik kp védőnek, és Laczkó zár... de a lényeg a győzelem.JC6
téves
ha a jobbhátvéd felmegy a támadással, a szűrőnek kell visszazárnia a helyére.. és Koman ma nem irányítót, hanem jobbszélsőt játszott, de akkor ezt nem fedezted fel a 90 perc alatt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy veszett labdára rácsúszik, majd azonnal, a bedobásból beindítanak a helyére és majdnem gól...JC6
az nem az ő hibája, ha a csapattársa (Koman) b@szik hátramenni védekezni... a váltásoknál, tolódásoknál látszott igazán, hogy szegény Varga mennyire egyedült volt a jobb oldalon, egyszer majdnem kaptunk ebből is egy gólt, mikor Ibra a hosszún teljesen üresen maradt, mert Komanék azt hitték, hogy ő egyszerre két embert is tud fogniJJ
láttad már Xavit, mint irányítót védekezni? visszafutni jobb védőbe? Koman nem védő, hanem irányító. Ilyenkor a közelebb játszó középhátvédnek kellene kitolódni, majd annak a helyére be a másik kp védőnek, és Laczkó zár... de a lényeg a győzelem.
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Korcsmár 😛 Komló ááléé! Büszkék vagyunk rá!

Just Win Baby!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
az nem az ő hibája, ha a csapattársa (Koman) b@szik hátramenni védekezni... a váltásoknál, tolódásoknál látszott igazán, hogy szegény Varga mennyire egyedült volt a jobb oldalon, egyszer majdnem kaptunk ebből is egy gólt, mikor Ibra a hosszún teljesen üresen maradt, mert Komanék azt hitték, hogy ő egyszerre két embert is tud fogni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
a védelemre szerintem nem lehet panasz, tény hogy a 60-65. perctől iszonyat mód elfáradtunk és akkor a svédek simán megszórhattak volna minket, de a "hagyományosan" gyenge pontjaink kifejezetten jól szuperáltak, Varga jobb bekként való játszatása miatt meg egyenesen meghajtom a kalapom a kapitány előtt

Koman és Hajnal volt sajnos a fő kerékkötő, a Pintér-Elek duó viszont szenzációsat játszottJJ
Ha Komant és Hajnalt megemlíted, akkor szerintem ide jöhet Stieber is. Nekem körülményesnek és lassúnak tűnt most, egyáltalán nem tetszett a játéka, de hátha még csak az összeszokatlanság.
És a védelembe szerintem megtaláltuk Juhász párját hosszabb időre is Korcsmár személyében, legalábbis nagyon remélem. 😊Schleck
Stiebert csak azért nem írtam, mert csereként állt be, de a mai meccsen pont az volt szimbolikus momentum, mikor Sándor Gyuri mértani keresztpasszát a válogatottba követelt Stieber olyan rosszul kezelte le, hogy méterekre elpattant tőle a labda... 😊 ne sebaj, fog ő még jól focizni, egy Juhász-Korcsmár kettőst én is el tudnék viselni, és véleményem szerint a Rudolf igazán akkor teljesedne ki, ha egy 100%-os Szalai mellett játszhatna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sokan dicsérik Vargát, oké. De ha tökösebbek a svédek, hármat rúghattak volna róla. Hála Istennek, hogy nem rúgtak, de ne dicsérjünk már egy olyan játékost, akit kényszerből tesznek jobb védőnek és 15 éve focizva durván olyan hibát követ el a Magyar Válogatottban, hogy egy veszett labdára rácsúszik, majd azonnal, a bedobásból beindítanak a helyére és majdnem gól... thanks God! Na meg az a Labda, amit Priskinnek akart 😀 Gundel: mekkora meglátás 😀 Stieberrrrrrrrr............stb. 😀
több mint 14 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Aztakurva. Szép volt, fiúk, csak így tovább! 😊 Kb ennyit tudok írni, még mindig a meccs hatása alatt vagyok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a védelemre szerintem nem lehet panasz, tény hogy a 60-65. perctől iszonyat mód elfáradtunk és akkor a svédek simán megszórhattak volna minket, de a "hagyományosan" gyenge pontjaink kifejezetten jól szuperáltak, Varga jobb bekként való játszatása miatt meg egyenesen meghajtom a kalapom a kapitány előtt

Koman és Hajnal volt sajnos a fő kerékkötő, a Pintér-Elek duó viszont szenzációsat játszottJJ
Ha Komant és Hajnalt megemlíted, akkor szerintem ide jöhet Stieber is. Nekem körülményesnek és lassúnak tűnt most, egyáltalán nem tetszett a játéka, de hátha még csak az összeszokatlanság.
És a védelembe szerintem megtaláltuk Juhász párját hosszabb időre is Korcsmár személyében, legalábbis nagyon remélem. 😊

több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Ááá mekkora meccs volt te jóég!! Le a kalappal a fiúk előtt!!! És Respekt Sanyibának hogy végre tökösen cserélt! Legnagyobb Big Up pedig a szurkolóknak! Nem tudom mi lesz ezek után de le is szarom, mert most kurva BÜSZKE vagyok a csapatra! RIA RIA HUNGÁRIA!

Just Win Baby!
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
szép győzelem, de nem túl sok esély van az Eb-re így sem... 15-15 pont, svédeknek még visszavan a finn derbi, akiket svédhonban 5-0-ra tömtek, de még ha ki is kapnak, akkor is a +16 vs. +6tal nem sok esély maradt.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Faterral volt alkalmam nézni a meccset. 2-1 után ilyet szól: "na most tartsátok a labdát, amolyan brazilosan" - no, ezen elvitatkoztunk, ekkor én a jó magyar b...d előre stílust szorgalmaztam. A lényeg, hogy epic win, tovább kérdés, hogy kezeli a srácok a must win szitut.Gergőbácsi
ha képesek lennénk rá akkor igaza lett volna faterodnak 😊Szesze
Pontosan. Bár akkor talán merészebb álmokat szövögethetnénk. Az. hogy a svédeknek 3 meccsből kevesebbet kell szerezniük, mint nekünk kettőből, kicsit nehézzé teszi az ábrándozást, de a lényeg, hogy az elejétől fogva kurva jó volt látni egy KÜZDŐ magyar válogatottat. Ki tudja, ha a hollandok nyernének, a finnek ikszelnének a svédek ellen, mi hoznánk a meccseinket.... á, egyelőre örüljünk ennek a kis (?) sikernek.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.