Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont ilyen töketlen kapitánynak sikerült ez a történelmi siker...Gratula a fiúknak, Rudolfból eszméletlen jó játékos lett! Pár éve rühelltem, de rengeteget fejlődött.
több mint 14 éve
Faterral volt alkalmam nézni a meccset. 2-1 után ilyet szól: "na most tartsátok a labdát, amolyan brazilosan" - no, ezen elvitatkoztunk, ekkor én a jó magyar b...d előre stílust szorgalmaztam. A lényeg, hogy epic win, tovább kérdés, hogy kezeli a srácok a must win szitut.Gergőbácsiha képesek lennénk rá akkor igaza lett volna faterodnak 😊
több mint 14 éve
Faterral volt alkalmam nézni a meccset. 2-1 után ilyet szól: "na most tartsátok a labdát, amolyan brazilosan" - no, ezen elvitatkoztunk, ekkor én a jó magyar b...d előre stílust szorgalmaztam. A lényeg, hogy epic win, tovább kérdés, hogy kezeli a srácok a must win szitut.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Azé Sanyi bácsi meg Priskin nagyon be volt oltva pár napja, erre megnyerik a meccset 😀eaglesmcnabbStieber meg fordítva...viszont ezt a fasz laczkót, de utálom...elveszi a labdát a támadótól, aztán az előtte 2m-re álló csapattársnak nem képes odapasszolni....Volinak se nagyon ment, többiek viszont jók voltak(elején Vargának volt pár hibája, de utána feljavult ő is)! SZÉP VOLT FIÚK!!! Moldovában nem megégni....
|
több mint 14 éve
Kurva jók voltunk, vááááá!!! 😊Elment az összes hangom, nagyon nagy meccs volt. 😀
több mint 14 éve
Azé Sanyi bácsi meg Priskin nagyon be volt oltva pár napja, erre megnyerik a meccset 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Gyerekek, mi lett a magyar-svéd végeredménye? 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
VÉGRE!!!! nem hiszem el hogy megtört az átok, végre mi tudtunk a semmiből gólt rúgni, Moldovában KÖTELEZŐ a győzelem, félek nem lesz egyszerű!
több mint 14 éve
MEGVAAAAN!!! Hihetetlen, és végre jól játszunk és eredménye is van! Végre valami eredmény, akkor is ha nem jutunk ki az ebre, akkor is végre van egy kis igazi siker. 😊 Jó lenne, ha pár nap alatt nem kúrnák el 😊az biztos, de mi beérjük vele is...Gyurka mezt intézed? :rolleyes:
Sokkal előrébb lennétek Liktáppal Divat 😂fetomy
|
több mint 14 éve
na a párak által jósolt 2-1 bejött, innentől a moldovai vendégjáték még nehezebb lesz szerintem is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
MEGVAAAAN!!! Hihetetlen, és végre jól játszunk és eredménye is van! Végre valami eredmény, akkor is ha nem jutunk ki az ebre, akkor is végre van egy kis igazi siker. 😊 Jó lenne, ha pár nap alatt nem kúrnák el 😊Sokkal előrébb lennétek Liktáppal Divat 😂
több mint 14 éve
Saaaaaannnyiiiiiii bááááááááááááá....kell egy Sándor Gyuri mez, Liptákot meg a Fradiba!!! :cool:
|
több mint 14 éve
Azért Ibra ma egyáltalán nem volt ellenszenves, a végén is gratulált mindenkinek. Ma nem panaszkodhattunk a szerencsére azért.. nem is tom mikor vertünk meg tétmeccsen utoljára számottevő csapatot. Más kérdés, h ezzel is maradunk harmadikak, de mindenképpen előre léptünk ebben a sorozatban.szerk: éppen a svédeket vertük meg utoljára '95-ben.. tudtam, h régen volt, de azért ennyire nem gondoltam 😊
több mint 14 éve
Remélem nem basszuk el ezt a sikert Moldovában.Gratula a fiúknak.
😀
több mint 14 éve
Ennyi! Cáfolva a kétkedőkre végre!!! Most el vannak csitítva!
több mint 14 éve
gecca, na most zárni a kapukat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nah most felkeltettem a házat 😊
több mint 14 éve
nem mondtam hogy nem helyes, de tény hogy utálják 😀Csak a jösztök az helyes nyelvtanilag, míg az a névelő használta nevek előtt fölösleges. 😛Sebiia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorxa pestiek is utálják a jösztök-öt 😀eaglesmcnabb
amúgy a de viszontot is utálja mindenki és az is helyes 😀
szerk.: hehe Rudi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Csak a jösztök az helyes nyelvtanilag, míg az a névelő használta nevek előtt fölösleges. 😛a pestiek is utálják a jösztök-öt 😀eaglesmcnabbde a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorx
több mint 14 éve
a pestiek is utálják a jösztök-öt 😀de a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorx
több mint 14 éve
de a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀