Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
túlértékeled a fraditremelem ki is pottyannak szepen 😊
szenvedés lesz ez, a legcsúnyább fajtábólHöri
több mint 14 éve
túlértékeled a fraditszenvedés lesz ez, a legcsúnyább fajtából
több mint 14 éve
Én imádom Hiddinket, de Villas-Boas is jó lesz 😊Még a végén jövőre megint követni fogom a soccert, azon belül is a Chelseat természetesen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vidi: sucks, én már most leírtam őket, remélem nem így leszPaks: fuckyeah, kötelező továbbjutás és szép helyet is látnak közben 😊
Fradi: utazás szempontjából szívás, de a továbbjutás kb megvan
Chelsea: v Villas-Boas v Hiddink, nekem kb mindegy, csak ne egyszerre a kettő.
több mint 14 éve
hát ha tényleg összejön a Chelseanek Villas Boas, akkor lehet tartani egy fesztivált Londonban. Legjobb fiatal edző.Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊SchleckOhh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleckszted jó döntés ?gabtsi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Tudnék örülni egy holland, vagy dán kiruccanásnak is 😊akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Jocipersze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz

több mint 14 éve
nincsenek ezek belátással azokra, akik aludni szeretnének nappal...14:20-at mondott az infantilis ha jól hallottam.Schlecka 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásbaHöri
több mint 14 éve
14:20-at mondott az infantilis ha jól hallottam.a 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásbaHöri
több mint 14 éve
a 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásba
több mint 14 éve
a 2. kört nem most sorsolják?
több mint 14 éve
Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊szted jó döntés ?gabtsihttp://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleck
több mint 14 éve
szted jó döntés ?http://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleck
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.
több mint 14 éve
ebben a kettőben bízom én is.közel is van és a hangulat is garantáltZsolna kéne 😀HöriCsak 3000km 😀Báleszakkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Joci
több mint 14 éve
Zsolna kéne 😀akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Jocipersze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz
több mint 14 éve
akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊persze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz
több mint 14 éve
persze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀

több mint 14 éve
azért ez egy vicc h az europa liga keretében szinte csak ázsiai ellenfeleket kaphattunk volna, persze jött is. paks legalább szép helyre megy.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
persze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕
több mint 14 éve
Haromtjan vs FTC, hmmma tévé nem adja, abban biztos vagyok
Paks - Santa Coloma, óyeah
több mint 14 éve
remélem is hogy sokan mentek ha már ilyen szerencsétek volt,irigyellek titeket,menjetek ti is ha tehetitek! 😊