Soccer

42 feliratkozó

több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 920 — capitaine du château de Vienne 1487
nem erről van szó... de a Moldova-San Marino-Finnország trióból egyik sem világverő csapat, és még finoman fogalmaztam...
csak a tököm kivan hogy ilyenkor jön a sok hype, amikor meg a papírforma alapján simán, és amúgy is megérdemelten szopunk a svédektől, akkor azon siránkozunk hogy jajj de szarok vagyunk... valami átmenet kéne a kettő között, csak hát mi magyarok vagy a mennyben vagy a pokolban vagyunk...eaglesmcnabb
Nagyjából egyetértek veled, csak ezzel a "mi magyarok"-osással nem értek egyet. Szerintem mindenhol őszintén örül a nagy többség egy győzelem esetén, főleg ha egy papíron nálunk erősebb vagy legalább nem gyengébb csapatot idegenben legyőzünk. Lehet akárhogy csűrni-csavarni, de ez igenis egy siker a mai magyar focinak. És ennek nem tudom, hogy miért nem örülhetünk.F.Schleck
pontosan. szerintem is nagy szó a finnek legyőzése idegenben.
mert ők egy többre tartott csapat.

nekem 1 gondom van, hogy most tavaszig olyan hype-ot várok, hogy azt még akkor se lehetne felülmúlni ha vernénk a svédeket. tehát ennél jobban már nem lehet nyomni a válogatott sikerét, mint ami most megy.

2001-ben 2 meccset játszottunk a téli pihenő előtt.
EB döntős olaszokkal 2-2, aztán Litvániában nyertünk 6-1-re.
Mindenki megmondta, a világ császárai vagyunk.
Első tavaszi eredmény: Litvánia itthon, 1-1, Selejtezőbeli végső helyezés 4.
Szóval csak óvatosan a mellénnyel.Höri
azta három szivmelengető hónapot is sajnálod a szeginembertől TEEEEEEEE
hogy addig aztálmodja hogy a szarosgyatyában szopattya a világot széjje

réalitty pedig a számok nélkül - kétszer letérdelünk hollandia elé szépen, és a svéd meccs lesz a döntő - de ennyi szopás után kijárna nekünk egy kis mák. vagy kibaszott szerencsénk lesz és a finnek lerendezik helyettünk.
akkor megvan a második hely. ISTENCSÁSZÁRSÁG. megkapjuk mongyuk Montenegrót vagy Szerbiát és oboázunk tovább, tovább, tovább........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hogy őszinte legyek, Egervári szerintem bullshitelt a bátran támadtunk dumával a meccs után. A 91-92. perc körül is labdát szerzett valaki, Elek is sprintelt fel, ám a kezdőkörig se jutott el, mikor oldalról beüvöltött valaki, hogy "Ácsi!" és behúzta a kéziféket.

Egyszerűen a finnek annyira kitámadtak, hogy rengeteg helyünk volt és gyorsabbak voltunk a lomha védőiknél.marci
na ja, nem véletlen Vili jött be a kapott gól utánHöri
azért azt elismerhetjük hogy ilyenkor eddig általában megszálltuk a kapunk előterét és kihúzzuk az Xet jobb esetben, itt meg 5en kontráztunk... koman klasszis teljesítményt nyújtott, kezd felnőni a feladathoz, legközelebb is csereként kéne játszatni, szvsz ha kezdő nem jön ki így belőle ez a játék.
Nem magasztalom Egervárit de itt legalább lehetett érezni hogy belenyúl pozitívan a meccsbe bár a pintért én egy ilyen kiélezett találkozón nem küldtem volna pályára.davemayer
nyilván úgy is fel lehet fogni, hogy jó csere volt Koman, meg úgy is, hogy el volt baszva a kezdő11.

ez örök téma.

több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
Kezeljük helyén ezt a 2-1-es (megsüvegelendő) győzelmet, de könyörgöm,ne szálljunk el. Én tudom hol a helyünk. A mostani erőviszonyokat figyelembe véve a 3. hely a cél. Simán elérhető, csak tegyék oda magukat. De ha most itt istenítés lesz...akkor már most borítékolom a 4-5. helyet...komolyan.

Szép volt, jó volt, csak így tovább, a megkezdett úton! Gratulálok fiúk!JC6
Ezzel egyetértek, bár elég triviális dolog.

Viszont azokat, akik szerint qmannal kibaszottul nagy siker volt az, h albániát és máltát megelőztük, Egervárit viszont felalá szopatják, (csak indokot nem találtak még eddig...) azokat nem értem. Benne van h csak 4.-5.-ek leszünk, de akkor is ott van a fejlődés lehetősége, mert ez egy fiatal csapat. Ha támadó játékos nélkül állunk ki, akkor mindegy kik vannak a keretben nem nyerhetünk, Egervárival legalább a lehetőség meg van rá. A megkezdett út az jó, kérdés meddig vezet. Én most kivételesen optimista vagyok és azt mondom, meglesz az a 3. hely...

Ja és magyarok vagyunk, szóval hinnünk kell a jó szereplésben, ha meg nem jön össze a nagy várakozás ellenére, az meg igazán magyaros lenne. Sőt pontosan ezt jelenti magyarnak lenni. 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 699 — "Grammar maci"
Koemannal ezt a meccset soha nem nyertük volna meg.
El tudod képzelni hogy az a noob támadni küldi őket a hosszabbításban? Nem hiszem...
Nem véletlen hogy mindenhonnan elküldték eddig ahol tevékenykedett.davemayer
Hogy őszinte legyek, Egervári szerintem bullshitelt a bátran támadtunk dumával a meccs után. A 91-92. perc körül is labdát szerzett valaki, Elek is sprintelt fel, ám a kezdőkörig se jutott el, mikor oldalról beüvöltött valaki, hogy "Ácsi!" és behúzta a kéziféket.

Egyszerűen a finnek annyira kitámadtak, hogy rengeteg helyünk volt és gyorsabbak voltunk a lomha védőiknél.marci
na ja, nem véletlen Vili jött be a kapott gól utánHöri
azért azt elismerhetjük hogy ilyenkor eddig általában megszálltuk a kapunk előterét és kihúzzuk az Xet jobb esetben, itt meg 5en kontráztunk... koman klasszis teljesítményt nyújtott, kezd felnőni a feladathoz, legközelebb is csereként kéne játszatni, szvsz ha kezdő nem jön ki így belőle ez a játék.
Nem magasztalom Egervárit de itt legalább lehetett érezni hogy belenyúl pozitívan a meccsbe bár a pintért én egy ilyen kiélezett találkozón nem küldtem volna pályára.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Moldova, San Marino, Finnország
Hozzuk a kötelezőket mint Qman-nal.Sinisa
El tudod képzelni hogy az a noob támadni küldi őket a hosszabbításban? Nem hiszem...

na ja, nem véletlen Vili jött be a kapott gól után

több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023

Egyszerűen a finnek annyira kitámadtak, hogy rengeteg helyünk volt és gyorsabbak voltunk a lomha védőiknél.
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 699 — "Grammar maci"
Nem véletlen hogy mindenhonnan elküldték eddig ahol tevékenykedett.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kezeljük helyén ezt a 2-1-es (megsüvegelendő) győzelmet, de könyörgöm,ne szálljunk el. Én tudom hol a helyünk. A mostani erőviszonyokat figyelembe véve a 3. hely a cél. Simán elérhető, csak tegyék oda magukat. De ha most itt istenítés lesz...akkor már most borítékolom a 4-5. helyet...komolyan.

Szép volt, jó volt, csak így tovább, a megkezdett úton! Gratulálok fiúk!
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a tótok 1-1et játszottak,nem is ez a lényeg hanem a gólszerzőjük neve Durica,ez a legendás 11-es bevágó Durica? 😀Joci
Nem tudom mennyire komoly a kérdés, de ő a spartak moskvás Jan Durica.
Közben amíg a szerbek balhéznak, Montenegró tényleg halad a legalább pótselejtező felé. Most éppen Angliával játszottak döntetlent idegenben.

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
végül 4-1re kaptak ki a svédek

a tótok 1-1et játszottak,nem is ez a lényeg hanem a gólszerzőjük neve Durica,ez a legendás 11-es bevágó Durica? 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Lökött izlandiak 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KD49mZiyJYQ&feature=player_embeddedBleedingGreen
vóóótmááá, és azóta csomó hasonlóan vicces gólörömük 😛

|
több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 430 — Beware the Slim Reaper!
Lökött izlandiak 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KD49mZiyJYQ&feature=player_embedded

több mint 15 éve
Dzsudzsi: „A gól előtt nem néztem fel, csak miután ellőttem a labdát. Elsőre kicsit meg is ijedtem, de szerencsére megcsavarodott a lövés, így végül a kapuban kötött ki"
ez de bolond 😊

ennyi volt olasz-szerb meccs 😀Divat
full botrány van? 😀Joci
http://www.youtube.com/watch?v=tO2aA0HtKsE&feature=player_embedded

|
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hollandok rendesen megszórják a svédeket.

végén a gk vagy az egymás elleni számít pontegyenlőségnél ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Dzsudzsi: „A gól előtt nem néztem fel, csak miután ellőttem a labdát. Elsőre kicsit meg is ijedtem, de szerencsére megcsavarodott a lövés, így végül a kapuban kötött ki"
ez de bolond 😊

ennyi volt olasz-szerb meccs 😀Divat
full botrány van? 😀

több mint 15 éve
ez de bolond 😊

ennyi volt olasz-szerb meccs 😀

|
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
lehet már írtam, de nem baj, akkor is a meccs embere Elek volt, nagyon szégyellem magam, amit róla írtam a San Marino meccs előtt
Óriásit játszott
több mint 15 éve
na,nyomass valami linket 😀Joci
RAI Uno adjaDivat
az nincs sajna 😕 ,szedik szét a stadiont rendesen?Joci
"pár" szék bánta, de sünök már bementek 😊

|
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nekem már az óriási előrelépést jelentene, ha egy ocsmány gusztustalan góllal megbasznánk végre a svédeket egyszer.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
szerbek huligánkodnak Genovában ezért még nem kezdődhet a meccs 😀Divat
RAI Uno adjaDivat
az nincs sajna 😕 ,szedik szét a stadiont rendesen?

több mint 15 éve
RAI Uno adja

|
több mint 15 éve
na,nyomass valami linket 😀

több mint 15 éve
szerbek huligánkodnak Genovában ezért még nem kezdődhet a meccs 😀

|
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én is éppen ezt mondtam. Megverjük San Marinot. Papírforma. 1000 góllal is. A finnek kb egy szint, mivel idegenben nyertük így viszonyag megsüvegelendő. Moldova legyőzése papírforma. Ezek után jön majd, hogy Aranycsapat 2.
Kikaptunk idegenben a svédektől papírforma. Erre az jön, hogy gyász, mindenki takaroggyon, senki nem jó semmire.

EZen kéne változatni és elfogadni végre hogy a mi helyünk a totális középmezőny. Lehet róla cikkezni most áprilisig hogy Egervári az új király, de ettől még ugyan úgy 3-4. negyedikek leszük, ami miatt majd kibasszák, mert az MLSZ is elhiszi a sok hype miatt hogy van esélyünk.

De ez itt a fórumon is ment a svéd meccs után. Mindenki szidta egervárit meg a játékosokat, pedig semmi nem történt. Egy jobb csapattól vállalható vereség idegenben.
több mint 15 éve
mondtam már san marino meccs után is, hogy vermes a difference maker amióta játszik a válogatottban csak nyerünk 😀Ork
de én azt se értem, ő egyáltalán hogy merült fel a válogatottban ?

még az újpestben is gyengének számít nem ?gabtsi
Nincs más. Minden jobbek szar.
Újpesten mondjuk nem ő az, hanem Szokol, a békéscsabai Coentrao.