Sorozatok

33 feliratkozó

1 hónapja
Nomac New England Patriots 3 276 — balazs.t85@gmail.com
Elkezdtem nézni az Odaát első évadát. Hiába járt el felette az idő, megvan benne az az ijesztő (horror szerű) feeling.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 137 — The Mathematician
Dandadan eheti resze nagyon ott van! Meg annak is ajanlom, aki nem nez animet. Imdb-n 9.6/10-es ertekelest kapott. A legjobb studiot valasztottak a megvalositashoz!
Toto21
majd egybe darálom szezon végén
a szezon egyik csúcsa nekem eddig az Ao no Miburo ami fura mer a kutya se nézi 😀
SLF, Bleach, Ranma hozza a kötelezőt
Blue Lock animációja hasonló mint az Uzumaki hogy egy káosz az egész, ettől még szórakoztató, de ...
Maou 2099 is egész jó
Banished Healer viszont morálisan kezd ingoványos lenni és az a cukorszirup ami a legutolsó részben volt az nekem eh

Tower of God S2-Cour 2, Dandadan, DB Daima és Another Journey to the west majd egybe lesz darálva (utóbbi mondjuk már elérhető)

ezen kívül épp a Dororot pótlom és elég erős
Negritis, a vajda
Re Zero S3, Danmachi S5?

ToG S2 nekem manga-ban se tetszett. Szerintem kihagyom. Banished Healer-t még nem néztem. Uzumaki első rész zseniális animációban, viszont a második résztől kaotikus, így azt skippeltem.

Ao no Miburo-t felírtam, kösz
Toto21
nem néztem korábbi évadokat se a danmachi-rezero duóból ezért nem mozgatott

nekem tetszett az S2, de ugye főleg a death floor rész az meg soká lesz majd

aláírom hogy a 2-4 epizódok nincsenek jól animálva, de szerintem a képek így is átjönnek és az is hogy milyen elbaszott az egész

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 6 007
Dandadan eheti resze nagyon ott van! Meg annak is ajanlom, aki nem nez animet. Imdb-n 9.6/10-es ertekelest kapott. A legjobb studiot valasztottak a megvalositashoz!
Toto21
a szezon egyik csúcsa nekem eddig az Ao no Miburo ami fura mer a kutya se nézi 😀
Blue Lock animációja hasonló mint az Uzumaki hogy egy káosz az egész, ettől még szórakoztató, de ...
Maou 2099 is egész jó
Banished Healer viszont morálisan kezd ingoványos lenni és az a cukorszirup ami a legutolsó részben volt az nekem eh

Tower of God S2-Cour 2, Dandadan, DB Daima és Another Journey to the west majd egybe lesz darálva (utóbbi mondjuk már elérhető)

Negritis, a vajda
Re Zero S3, Danmachi S5?

ToG S2 nekem manga-ban se tetszett. Szerintem kihagyom. Banished Healer-t még nem néztem. Uzumaki első rész zseniális animációban, viszont a második résztől kaotikus, így azt skippeltem.

Ao no Miburo-t felírtam, kösz
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 880
Sejtettem, hogy valamit meg kellett volna néznem hozzá, mert a legutóbbi Batmant pont nem láttam és két rész alatt sem értettem, hogy mi történik (amúgy se bírom mondjuk az olyan sorozatokat, ahol a főszereplő egy utolsó rohadék, akiért egy pillanatig nem lehet izgulni)
r.baggio
Nekem elsősorban pont ez tetszett a Pingvinben. Végre egy sorozat, amiben egy szar alak a főszereplő. Meg igazából szinte mindenki.
1 hónapja
Toto21
Maou 2099 is egész jó

Szerkesztette: Negritis, a vajda

1 hónapja
Sejtettem, hogy valamit meg kellett volna néznem hozzá, mert a legutóbbi Batmant pont nem láttam és két rész alatt sem értettem, hogy mi történik (amúgy se bírom mondjuk az olyan sorozatokat, ahol a főszereplő egy utolsó rohadék, akiért egy pillanatig nem lehet izgulni)
r.baggio
érdemes megnézni mert szerintem nagyon jó lett

1 hónapja
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 812 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Bevallom a harmadik totál semmitmondó 29 felugróablakos szutyok cikk után feladtam az elmélyülést a témában, ezért ha valakinek van ingere pár sorban hülyeállóan képbe hozni, azt megköszönöm.

Szóval ha jól értem ehhez a Pingvinhez elég megnézni a The Batmen filmet. Ezek a sztorik miért nem kapcsolódnak a Bale és Affleck féle univerzumhoz? Miért lett ez DCn kívüli sztori line?
Hanni
volt több külön álló DC franchise:
Reeves féle Superman
Keaton féle Batman
Bale féle Batman
ezek ugye sokszor magukkal se voltak összefüggésben de nem is voltak egy shared/extended universe részei mint a marvel, universal féle szörnyek, godzilla, ...

van a Man of Steel, Aquaman, Justice League ahol Affleck a Batman azok a DCEU részei voltak Zack Snyder égisze alatt, kevés anyagi sikerrel sok középszerű filmmel és jópár masszív bukással

elvileg James Gunn most csinál egy új extended universe cuccot ami a DCU lesz és a Suicide Squad, Peacemaker annak a részei, az új superman is az lesz

VISZONT a Reeves - Pattinson féle Batman az elvileg ezektől külön áll és a Pingvin is ehhez tartozik

1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 343 — Je suis kobranadrág
Bevallom a harmadik totál semmitmondó 29 felugróablakos szutyok cikk után feladtam az elmélyülést a témában, ezért ha valakinek van ingere pár sorban hülyeállóan képbe hozni, azt megköszönöm.

Szóval ha jól értem ehhez a Pingvinhez elég megnézni a The Batmen filmet. Ezek a sztorik miért nem kapcsolódnak a Bale és Affleck féle univerzumhoz? Miért lett ez DCn kívüli sztori line?
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 6 007
1 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 012 — StuG Life
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én.

Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.

Texas, olaj, pénz. Ismerős?

www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt
Ventura
John Hamm, csak h többen rákattanjanak.

szép sztori ez a sheridan karrier, ki gondolta volna h David Hale deputy sheriffből ez lesz

1 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 247 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Most jött velem szembe: újabb sheridan munkassag november 17-én.

Landman. Főszerepben Billy bob thornton és john lamm.

Texas, olaj, pénz. Ismerős?

www.imdb.com/title/tt14351982/?ref_=tt_eps_nxt

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
1 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 298 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ!
S.E.R.E.G.

Baszki mint az óvodában....erre a szarra ennyi pénzt erre elkúrni

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 673 — #NoStress
S.E.R.E.G vki látta , nézi?
ThundersNFL a Paraszt
Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?
Go Vikings!
Part of propaganda.
Schobert Norbika is szerepel benne?

1 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 534 — Bowl Winner
ThundersNFL a Paraszt
Eh, totál felesleges volt ezt leforgatni... minek, kinek, miért....?

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
1 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Szerintem a jobbmintatv-n is fent vannak ilyenek.
ozibozi
...svalóban.
Köszönöm szépen a tippet! 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 298 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ!
ThundersNFL a Paraszt
Ez nem az a szint
ozibozi
😊😊😊

Draft

1 hónapja
ozibozi New York Giants 17 607
ThundersNFL a Paraszt
Ez nem az a szint
1 hónapja

Draft

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 055 — Csodabogár
Oh, most nézem lesz 4. évad Vox Machinából

imádom ezt a sorozatot

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 940 — a new hope (again)
Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.

| a vegen a jel az egre fasza volt.
Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras.
|
Kenny
Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?
Őszentsége Sobri Jóska
elvileg lezárt story.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 673 — #NoStress
Egeszen remek volt ez a Pingvin, remelem lesz masodik evad es Farrell visszater.

Tovabba kibaszott remek volt, hogy vegre van egy rosszfiu aki tenyleg egy utolso gerinctelen geci.Csodalatos iras.
|
Kenny
Ha nem lesz 2. évad, akkor ez egy lezárt sorozat, vagy -eltekintve attól, hogy bármihez lehet újabb évadokat írni-, a végén lógnak az elvarratlan szálak, cliffhangerek?

1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 068 — Omar's Coming Yo!

|

Szerkesztette: Kenny

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 940 — a new hope (again)
Jön a Yellowstone záró évad jövőhéten, gondoltam felzárkózom, ha már ilyen felkapott sorozat. Megnéztem az első évadot.
Az ötlet, a helyszín, a hangulata jó, én szeretem a lassan építkező, hosszú sorozatokat, de minden karakter segghülye, antipatikus, idegesítő, kb. egy autista óvodás empátiájával, érzelmi szettjével, ostoba, önsorsrontó agressziójával, néha pár cowboycoelhoi félmondattal. Ez gondolom nem változik. A történések felpörögnek? Kifut valahova, most, hogy az alapok felvázolva, kiforr ebből valami, vagy csak ahogy eddig arcoskodnak, öldökölnek, balfaszkodnak a többi négyben is? Ha most adnék rá 3/10-t, az ötödik végére felmehet ez legalább 6-7-re, és árnyalódik bármi is, vagy csak ez a szint végig, és ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
az első évad a leggyengébb talán, igazából a továbbiakban a fele nem lesz lényeges. igaz régen láttam, de a karakterek sokkal okosabbak nem lesznek, főleg a csaj tolja egyre durvábban a pszichopata gecit. ezzel együtt kurva jó kis sorozat lesz belőle...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 880
Végre visszatért az Arcane! ☺️