Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Sorozatok

32 feliratkozó

2 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 289
Jól elcseszték a Powers 2nd seasont ezzel a retkes szinkronnal.
Nezhetetlen
JC6 (Mr. Miele)
En angolra állítottam.
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 514 — The Mathematician
Lanterns 3. rész

Saját felelősségre olvassa mindenki, mert ideges vagyok, elegem van.

| Hal Jordan azért kapja meg azt a szájbabaszott rohadt gyűrűt mert ő fehér és a fehéreknek a társadalomban kevesebb félnivalójuk van, John apja félt meg mert fekete stb, ezért nevelje úgy a fiát hogy ne féljen és “megkapja” |

HBO MAX lemondva, innen ezt is virágboltból nézem.
KeyG
Inkább az anyja volt az, aki úgy nevelte ahogy írod. Ő volt sokkal jobban rápörögve a témára, làsd még almalelövések meg az antenásdi.
iktriad
én most nézem a 2. és 3. részt, ezek a tónusok már előtte is megvoltak | és azért az elmúlt időben bőven volt olyan eset amerikában amire ez szépen rímel |
viszont már a 2. részben is megvan említve hogy | Hal-t csak azért is meg mert gazdagok és fehérek ezért azt csinálnak amit akarnak |

és jep, az anyja tolta ezt a nevelést | ugye miután beszélt a guardiannal |
ezen sztem felesleges ennyire kiakadni
az se lepne meg ha a john stewart képregény is belemenne ebbe

amúgy én is lemondtam az HBO-t pár éve, de nálam az indok az volt hogy kurvajó európai cuccokat meg kész filmeket "daráltak le" adóelkerülés kedvéért

Aaron Pierce amúgy kurvajó

és nekem rohadtul tetszett a háttér amit adtak John karakterének és ahogy a Hallal való történelmet felvezették

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezzel a bomba zárórésszel is azért nagyon rendben volt ez a Siló évad is. Szépen kibővítette a világot, sok mindent megmagyarázott, és nem lehet nem várni a záró évadot!😊
zavi27
Ami nyáron jön, tehát nem is kell rá annyit várni.
iktriad
oh, az jól hangzik, nem is gondoltam, hogy ilyen hamar.
zavi27
Konkrétan van 4.évad trailer(!!!) jelenetekkel az utolsó, elég komolynak igérkező etapról.
 www.youtube.com/watch?v=8Yq7dvVINpY#menu
3 napja
Stez SMU Mustangs 50 080 — Whoops, looks like something went wrong.
Chad Powers s2

Alapvetoen jo volt, de ez az evad nekem most azert kevesbe adta, mint az elso. Valoszinuleg, mert ez mar komolyabb volt, kevesbe poenos, mint az elso. De ez mondjuk a sztorit nezve nem meglepo. Viszont nekem egy-egy ponton mar kicsit sok is volt.

3 napja
Kaszaltak a Spider Noirt. Remek, csinaltak egy jo sorozatot, imadta minden kritikus, a nezok is, egy rakat dijra is jeloltek, majd jon a sirankozas, hogy de draga volt.
Stez
Wonder man 2 után ez se lep meg

3 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 378
Jól elcseszték a Powers 2nd seasont ezzel a retkes szinkronnal.
Nezhetetlen
3 napja
Stez SMU Mustangs 50 080 — Whoops, looks like something went wrong.
Kaszaltak a Spider Noirt. Remek, csinaltak egy jo sorozatot, imadta minden kritikus, a nezok is, egy rakat dijra is jeloltek, majd jon a sirankozas, hogy de draga volt.

3 napja
no Baltimore Ravens 9 132

Kenny
Nagyon szeretem a BoB-t es a mogottes eleteket meg kell enekelni, foleg ha mar ilyen sikeres lett.

A SAS-t ajanlom mindenkinek, foleg a dokut. Az egy picit mas, mas motivacioval es masfajta emberekkel, de 1000szeres hatassal a jovore.

Persze lehet hazabeszelek.
3 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 924 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Löfli

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezzel a bomba zárórésszel is azért nagyon rendben volt ez a Siló évad is. Szépen kibővítette a világot, sok mindent megmagyarázott, és nem lehet nem várni a záró évadot!😊
zavi27
iktriad
zavi27
Jelenleg 2027. július 9/10.-én kezd majd a negyedik, utolsó szezon.
3 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 838 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
iktriad
3 napja
zavi27
3 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 838 — Amerikai sportok rajongója
4 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 289
Mától elérhető a 2. évad.

xrace77
Megnéztem. Lesz 3 évad is gondolom vefejezes alapján.
5 napja
Bébé Philadelphia Eagles 6 568 — rabszolga
Band of Brothers: Legacy a 25 éves évfordulóra:

https://www.youtube.com/watch?v=Fv3a778tvyw

Szerkesztette: Bébé
5 napja
xrace77 Denver Broncos 4 771
Mától elérhető a 2. évad.
5 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 738 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Van egy nagy lemaradasom, sok eve mindenhol latom, hogy a Sex feet under mennyire jo. Tegnap eljutottam addig, hogy elkezdjem, ket reszen vagyok tul, viszont nekem kicsit morbid az egesz. Gondolom, a kozeppontban levo temetkezesi vallalkozas miatt ez marad is ezen a sikon, de amugy erosodik a szinvonal majd? Mert engem igy elso blikkre soso, mennyire vitt el, nem tudom hova tenni a sorozatot. Kicsit olyan erzesem van, mint a Sopranosnal, hogy latom meg tudom, mennyire odaig es vissza van erte mindenki, engem akkor sem szippantott be annyira.

Ezert kerdezem, kivancsisagbol, hogy itt a Six feet undernel varjak e valtozast, vagy kb. ezzel szamoljak, ami az elso reszekben volt?
Stez
Én is csak az első évadot néztem még vagy 15 éve, engem se kapott el, szerintem ez is olyan sorozat (mint a Sopranos, Drót, Breaking Bad, Dexter, stb.), ami konstans színvonal, de ha egy évad alatt nem kap el a feeling, akkor már sosem fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Teves! A sopranos-t sosem lattam (talan sok-sok évvel ezelőtt elkezdtem, de az első részt sem fejeztem be). Azután kb. 2024-ben nekikezdtem, mert kivancisva tett, hogy miért top sorozat. Nos, egyszerűen nem jött be, s egészen ket évadon keresztül csak neztem, anélkül, hogy élveztem volna. Azonban a harmadik föl rám rúgta az ajtót, majd mikor befejeztem hetekig a hatása alatt volna.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

5 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 705
For All Mankind - S05

Nézem még a sorozatot, mert a technológiai és a "mi lett volna ha" része érdekel és vannak benne jó fordulatok, de már nem annyira izgalmas mint az előző évadok, köszönhetően a (szerintem) gyenge rendezésnek, mert habár a dialógusok és a sztori rendben van, a rendezés/színészi játék az nem annyira erős.
A régi/új színészek hiába hozzák a karakterüket, elveszettnek tűnnek, minimális a jelenlétük, nincs meg a helyzetből fakadó feszültség, pedig szinte minden részbe tettek kettő-három momentumot amire építeni lehetett.

Valahogy a megvalósítás nem annyira erős mint az előző évadokban, bár a családi drámai szál azokban is nagyon gyenge és erőltetett volt számomra.

Még lesz egy lezáró évad és azzal vége a sorozatnak, meglátjuk hová futtatják ki.

Van még a spinoff Star City ami a szovjet oldalra fókuszál, abban van szerintem potenciál, az az alapsorozatban is nagyon ütős részeket hozott.
7 napja
Toto21 Chicago Bears 9 161
Van egy nagy lemaradasom, sok eve mindenhol latom, hogy a Sex feet under mennyire jo. Tegnap eljutottam addig, hogy elkezdjem, ket reszen vagyok tul, viszont nekem kicsit morbid az egesz. Gondolom, a kozeppontban levo temetkezesi vallalkozas miatt ez marad is ezen a sikon, de amugy erosodik a szinvonal majd? Mert engem igy elso blikkre soso, mennyire vitt el, nem tudom hova tenni a sorozatot. Kicsit olyan erzesem van, mint a Sopranosnal, hogy latom meg tudom, mennyire odaig es vissza van erte mindenki, engem akkor sem szippantott be annyira.

Ezert kerdezem, kivancsisagbol, hogy itt a Six feet undernel varjak e valtozast, vagy kb. ezzel szamoljak, ami az elso reszekben volt?
Stez
Erre a címre felfigyeltem egy pillanatra 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tuti autokorrekt Stez többször használja ezt a szót 😀
7 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 609 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Stez
Erre a címre felfigyeltem egy pillanatra 😊

7 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 692 — Lucas Scott
na en most szalltam fel a Silo vonatra mivel kaptam 3 honap apple tv-t az uj tablethez. 1 evad 8. reszenel vagyok, es oszinten az elso 2-3 resz nagyon bejott, de utana leult nekem a sorozat. viszont most megint az utobbi resz nagyon adta magat.
osszessegeben ertem a hypet a sorozat korul.
csebi
Első évad fantasztikus, főleg a második fele. A második picit gyengébb, de azért az is bőven nézhető. a harmadik nehézkesen indult, de azóta, mint egy gyorsvonat robog. A legfrissebb rész(3x9) pedig nagyot szólt minden értelemben, pénteken jön az évadzáró. És jövőre befejező évad.
iktriad
lenyomtam tegnap az elso evadbol maradt 2 reszt, es elkepeszto jo. voltak jelenetek, amiket visszatekertem, ujraneztem, mert olyan szinten aprosagok vannak benne, hogy megeri, sot sztem kotelezo is.
elkepeszto, hogy Tim Robbins meg Rebecca Ferguson mennyire durvan jol mukodnek, es milyen melyseget adnak egymas karaktereinek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 899 — Csodabogár
na en most szalltam fel a Silo vonatra mivel kaptam 3 honap apple tv-t az uj tablethez. 1 evad 8. reszenel vagyok, es oszinten az elso 2-3 resz nagyon bejott, de utana leult nekem a sorozat. viszont most megint az utobbi resz nagyon adta magat.
csebi
Első évad fantasztikus, főleg a második fele. A második picit gyengébb, de azért az is bőven nézhető. a harmadik nehézkesen indult, de azóta, mint egy gyorsvonat robog. A legfrissebb rész(3x9) pedig nagyot szólt minden értelemben, pénteken jön az évadzáró. És jövőre befejező évad.
iktriad
továbbra sem értem miért kell ezt 4 évadra húzni, mikor max 2-ből kijönne a 3 részes Siló sorozat. persze értem, jól pörög de ez már csak full kitaláció. a regényekben sem bonyolították túl a sztorit.

7 napja
csebi
7 napja
ozibozi New York Giants 22 095

Stez
Én is csak az első évadot néztem még vagy 15 éve, engem se kapott el, szerintem ez is olyan sorozat (mint a Sopranos, Drót, Breaking Bad, Dexter, stb.), ami konstans színvonal, de ha egy évad alatt nem kap el a feeling, akkor már sosem fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, valoszinuleg. Szamomra a Dexter elso harom-negy evad amugy top, utana gatya szintre sullyed a szinvonal, Breaking Badhez kell szerintem egy evad, hogy belelenduljon, par reszig meg nem annyira remek, de utana... A Wire az mas, az szerintem egy jo kepet ad az utcarol, a vilagrol, az realista, es emiatt erdekes szerintem, mert egy valos kepes ad a negativ oldalakrol is, uzenettel, mondanivaloval. De amugy ha ez nem kap el, akkor megertem, ha valakit nem szippant be. Engem egyelore valahogy a Six feet under nem szippantott be, azert is erdekel masok szemszogebol, hogy vajon van-e ertelme tovabb nezni.
Stez
Egy régi sorozatnál lehet tudni, hogy jó vagy sem.
A Six feet under jó sorozat. De ha neked nem jön be, akkor írhat bárki barmit, úgyse fog bejönni.
Pl. a Boardwalk Empire engem elkapott, egyik legjobb politikai sorozat, de eleddig bárkinek ajánlottam, senki se jutott el még az első évad végéig se. Nem azért mert szar, hanem mert nem mindenkinek jön be az a vilag, a vibe, a feeling, akármi.
Amúgy meg van már annyi tartalom, hogy ha 2 rész se kap el, akkor nem erőltetem.
Őszentsége Sobri Jóska
Sopranos, Drót, Breaking Bad,
Akiket ezek nem kapnak el, azok kb annyit is érnek by Lázár igazmondó János
😂✌️

Szerkesztette: ozibozi
7 napja
Ha valaki nem látta még nosztalgiázni akar. 🙂

www.facebook.com/share/v/193vVW4r85/
steelwolf
Nemreg neztem ujra, tovabbra is all time top.
JéBé
Imádom, amikor a Zöld Lámpás még fociedző volt.
Dzsokijuing
A gyerekek is milyen szépen felnöttek.

Rigginsből Sötét Farkas lett, míg Saracen a templomba jár.
Luke a ketrecben kötött ki, míg a kicsi Vince a ringbe szállt, Lyla zongorázik. Végül Landry a Fekete Tükör világában kapitány lett.
🙂
steelwolf
Tyra-t meg lerángatták a pokolba 😀