Sorozatok
sztem a gods of the arena is tök jóac odyssey miatt újra megnéztem a spartacus első évadát, és bár a cgi sokat romlott de maga az évad sztem kurvajóKb az az egy évada volt értékelhető, mondjuk az nem volt rossz 😊
a gladiátor harcok a visszaemlékezésnél tök jól vannak stilizálva, ahogy ténylegesen az emberben felértékelődhet 1-1 esemény utólag
a történet tök kerek, a karakterek sztem jók (nyilván a műcsöcs itt is megvan, de nem dokumentum sorozat ez se 😀)
Andy Whitfield-ért pedig nagyon kár, kurvajól hozta a gladiátor Spartacus-t
Negritis
warr_b
a 2. 3. évad kevésbé működik sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
ac odyssey miatt újra megnéztem a spartacus első évadát, és bár a cgi sokat romlott de maga az évad sztem kurvajóKb az az egy évada volt értékelhető, mondjuk az nem volt rossz 😊
a gladiátor harcok a visszaemlékezésnél tök jól vannak stilizálva, ahogy ténylegesen az emberben felértékelődhet 1-1 esemény utólag
a történet tök kerek, a karakterek sztem jók (nyilván a műcsöcs itt is megvan, de nem dokumentum sorozat ez se 😀)
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Pennyworthben csak a 2. évadban találod meg 😊Jessica De Gouw irgalmatlan jól játssza a femme fatale karaktert, már az Arrowban is jó volt mint Huntress, az Operation Buffaloban szabályosan parádés és most a Pennyworthben is rohadt jó.Ez esetben ajánlottál két sorozatot nekem, oda voltam De Gouw alakításáért az Arrowban.
empty taxi
Mikey
Az Operation Buffalo meg egy 6 részes minisorozat. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ez inkább az egyszerű koca nézőknek szól nem a hardcore fanoknak. Illetve mivel sikeres, próbálják a fan service-t szolgálni a Ric, Steiner, Norris, Hamilton BLM erőltetés vonallal. Nincs ezzel baj, nekem például a csapatfőnöki cicaharcok meg a politikai szálak jönnek be a legjobban abból simán többet néznék mint mondjuk a pilóták magánéleti bevágásaiból 😊azon gondolkoztam meg h Verstappen nyilatkozott-e egyaltalan a netflix stabnak?Szintén megvolt!En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
Drive to survive. Season 3.
ulpianus
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
Jobbra számítottam, sok mindent kihagytak!
Günther Steiner kurvajó arc!
steelwolf
plusz azert latszik rajta a szerkesztes nagyon pl Ablont meg sem kerdeztek arrol, hogy kimaradt vagy kivagtak, es igazabol a Gasly temat sem nagyon feszegettek direktben Hornereknel. amugy sztem Gaslynak mar eselye nincsen visszamennie a red bullhoz, ott vmi eltort abban a kapcsolatban, latszik, hogy Horner ki nem allhatja. talan egy kozepcsapathoz tudna menni majd pl Renaulthoz mert francia.
valamint a Russell-Bottas csatarol sem lett sok minden belevagva.
csebi
Exciting news! Netflix is developing a live action film AND follow-up anime series based on Keanu Reeves’ BRZRKR, a brutally epic saga about an immortal warrior’s 80,000 year fight through the ages. Reeves will produce and star in the film, and voice the anime. pic.twitter.com/RVWEuBCXTJ
— NX (@NXOnNetflix) March 22, 2021
Jessica De Gouw irgalmatlan jól játssza a femme fatale karaktert, már az Arrowban is jó volt mint Huntress, az Operation Buffaloban szabályosan parádés és most a Pennyworthben is rohadt jó.Ez esetben ajánlottál két sorozatot nekem, oda voltam De Gouw alakításáért az Arrowban.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Meg kellett érnem a 30 évet h bejőjjenek ezek a komolyabb átivelős krimik. Szóval nézzétek 😄
Tavaly a Killing és a Broadchurc csúszott le, hát nem semmi élmény volt!
Ugyan itt
8x25 perces, Spanyol, észnélküli, 3 bordélyházból kiszabadult kurváról szóló sorozat!
Mostanaba nagyon bejovos az Izraeli vonalAz eleje jó, 2-3 rész, aztán átmegy hülyeségbe és giccsbe.
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/konnyek-volgye-shat-neila-valley-of-tears/movie-223212/amp
Valakinek valami velemeny ?
VvAlekosz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/konnyek-volgye-shat-neila-valley-of-tears/movie-223212/amp
Valakinek valami velemeny ?
azon gondolkoztam meg h Verstappen nyilatkozott-e egyaltalan a netflix stabnak?Szintén megvolt!En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
ulpianus
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
steelwolf
plusz azert latszik rajta a szerkesztes nagyon pl Ablont meg sem kerdeztek arrol, hogy kimaradt vagy kivagtak, es igazabol a Gasly temat sem nagyon feszegettek direktben Hornereknel. amugy sztem Gaslynak mar eselye nincsen visszamennie a red bullhoz, ott vmi eltort abban a kapcsolatban, latszik, hogy Horner ki nem allhatja. talan egy kozepcsapathoz tudna menni majd pl Renaulthoz mert francia.
valamint a Russell-Bottas csatarol sem lett sok minden belevagva.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szintén megvolt!En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
ulpianus
csebi
Az első része ötletes és király volt.Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
én emiatt nem aggódok ezen
legfeljebb kapunk egy hót közepes akció sorozatot
Negritis
iktriad
Toca
shawnka
Nekem az utolsó 2 rész túl sablonos.
Jó a gagyi túlzás, de ahhoz képest amilyen volt az első pár részben, nekem az utolsó 2-3 rész után hiányérzetem volt.
Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
iktriad
Toca
En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.

Állat vagyok, ami enni kér...
Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
iktriad
Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
Ez így van SS nagyon korrekt, Brühl pedig az Alienistben nagyon jó volt!Brühl már a Civil Warban is megmutatta mit tud, de elég megnézni a Goodbye Lenint vagy a Rush-t, és benne őt mint Laudát, hogy milyen kaliberű színész.
steelwolf
Ez így van SS nagyon korrekt, Brühl pedig az Alienistben nagyon jó volt!A 3 korai új Marvel sorozatból tény, hogy ez a leggyengébbnek tűnő sorozat színészekben az előzetes infók alapján. De én bízom Sebastian Stanben és főleg Brühlben. Amúgy ez tűnik leginkább kvázi szokásos Marvel menetnek is. Ami lehet jó és rossz is, kinek ez mennyire jön be.A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
☆ More than a symbol ☆ Watch the final trailer for Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier and start streaming the Six-Episode Event this Friday on @DisneyPlus. #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/9jrrrXDF47
— Marvel Studios (@MarvelStudios) March 15, 2021
iktriad
steelwolf
iktriad
A 3 korai új Marvel sorozatból tény, hogy ez a leggyengébbnek tűnő sorozat színészekben az előzetes infók alapján. De én bízom Sebastian Stanben és főleg Brühlben. Amúgy ez tűnik leginkább kvázi szokásos Marvel menetnek is. Ami lehet jó és rossz is, kinek ez mennyire jön be.A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
☆ More than a symbol ☆ Watch the final trailer for Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier and start streaming the Six-Episode Event this Friday on @DisneyPlus. #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/9jrrrXDF47
iktriad
steelwolf
A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
iktriad