Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:
 i.redd.it/4shngk8lve261.jpg
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
empty taxi
| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |
Beki
Koroknai is ezzel foglalkozik:  telex.hu/szorakozas/2020/11/30/mandalorian-2-evad-5-resz-magyarazo-ahsoka-tano

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
empty taxi
| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |
több mint 5 éve
Beki

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
Na megvolt végre az első két Mandalorian rész, kedvem is támadt újranézni a Justifiedot 😀

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 753 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Talán ide való leginkább:  nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-kozt
Beki
Végre le lesz zárva, elkezdhetem darálni 🤣
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Talán ide való leginkább:  nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-kozt
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 589 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Alex de la Iglesia kedvelőknek

www.sorozatjunkie.hu/2020/11/27/delelotti-video-4-30-ezust-1-evad/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 428 — The Mathematician
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.

Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
Mikey
nemtom ezt tudod-e akkor

Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
steelwolf

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 434
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.

Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 137 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😊 😊 😊
több mint 5 éve
A Star wars topic nem volt rossz ötlet
😉
ozibozi
sztem felesleges, most még 3 hétig lesz mandalorian aztán semmi
trónok harcánál is ment itt ugyanez

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 295
A Star wars topic nem volt rossz ötlet
😉
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E05 #aztakurva
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére...
|
Beki
| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
empty taxi
| Innentol mar barmit el tudok kepzelni kb. Azt a vonalat nem tudom elkepzelni h Grogu a nem tanulas reszt valasztana. Ezrat kihuzhatjuk sztem, mint aki jelenleg johetne Groguert (abbol indulok ki h Ahsoka meg mindig keresi Thrawn-t 4-5 ev utan, igy Ezra hollete is homalyos.
Legkezenfekvobb Luke lenne, aki "reagal"...talan ekkor elkezdte Jedi rend ujjaepiteset kiserleti szinten. Vagy behoznak vkit, akirol azt hittuk eddig h halott vagy teljesen uj Jedi karaktert? Az is vilagos h Gideon vmikor lecsap rajuk.
Mindenesetre durva lezarasra szamitok (Darksaber elokerulesehez hasonlora).

Edit: ugye Grogu nem volt hajlando visszapasszolni Ahsokanak a kovet, csak Mandonak. Mi lenne, ha olyasvalaki keresi fel ot, akit ismer?
|
több mint 5 éve
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére...
|
Beki
| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |

Madden hates me.
több mint 5 éve
én még nem nézem a mandaloriant, de Shirin eléggé odavan 😀

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 726 — zászló zászló szív
steelwolf
Mondjuk ez várható volt.

| Egy kisebb ország GDP-je kellett volna digitálisan megöregíteni mindenkit, a maszkok meg író bénák lett volna még 3 évadon keresztül. Arról nem is beszélve, hogy az újracasting nagyon ritkán sül el jól. A 6. könyv/évad vége egy jó nyugvó pont, a 7-8. könyvek annyira átcsapnak high sci-fi-ban, idegentechnológiába, hogy szerintem akarva-akaratlanul és béna lett volna. Jó döntés a kasza. |

több mint 5 éve
ez komoly?!

www.youtube.com/watch?v=NcKk7BgHl1A

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 753 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jön a dán Dark!

www.youtube.com/watch?v=IdPMmkU84z4

több mint 5 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊
csebi
én megint folytatom a 11. évad elején járok 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 133 — Lucas Scott
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltek
Negritis
Szerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
steelwolf
az se biztos h arról beszélnek 😀
Negritis
Azzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"
bcsarli
Igen, aztán van egy 3x beágyazott spoiler halmaz amirol nem derül ki H wtf

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 428 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltek
Negritis
steelwolf
Negritis
Azzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"

több mint 5 éve
Negritis
steelwolf