Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
nah Zoly összeszedte videóba mivan az expanse-zelwww.youtube.com/watch?v=w6c2qxfMB-s
nem fogom megnézni míg nem állok neki a sorozatnak magam
és mivel az HBO Go megint egy hordó fos (konkrétan laggol a videó miközben a twitch-youtube-netflix tökéletes) addig úgyse nézem a westworld-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No... ez a 2. évad nem lett annyira borzalmas, mint elsőre gondoltam. Nem tartom továbbra sem jó ötletnek, hogy elkészítették, de ez van...13 reasons why:Én anno mondtam, hogy zseniális sorozat 😎 az egész valóságos.
1. évaddal végeztem ma. Megértem, hogy miért okozott felháborodást jó pár helyen, viszont a téma nagyon valós és jogos témát boncolgat. Tökéletesen adja vissza sztem a sorozat, amit kell.
Egy kérdés fogalmazódott meg igazából: minek 2. és 3. évad?
Beki
A színészek nagyon jók.
Az utolsó rész és a kádas jelenet pedig brutális.
Chargers LT
| Ez a Hannah, mint szellem visszatér dolog nagyon nem jött be nekem. 1. évadban végighallgattuk a 13 kazettát, hogy megismerjük az eseményeket, amelyej az öngyilkosságához vezettek, most pedig visszatér h Clay-el jókat dumcsizzanak stb. Az különösen zavart, hogy olykor jó kislánynak állították, aztán segítetett, utána hallgatott, majd úgy tűnt h csak "Clay haragját láthatjuk szellemként."
Az sejthető volt már első évad alapján is, hogy Hannah nem volt az a tipikus, de jól hozták be az elemeket h előző sulijában mit tett, Zach-el a halála előtti nyáron hogyan alakult a kapcsolatuk stb. Ebből jól építették fel, ahogy Clay-nek sem tetszett ez a sok igazság + h mennyire nem ismerte a leányzót. Külön jó volt, ahogy az édesanyja is rájött mennyire nem ismerte a lányát.
Amiért viszont a kedves rendezők stb megérdemelne pár fülest, az Tyler karaktere. Fokozatosan érzékeltették kül cselekedetekkel, hogy a srác egy időzített bomba. Elérkeztünk a záró részhez egy hasonlóan erős eseménnyel, mint Hannah öngyilkossága: itt Monty gyakorlatilag szétzúzza Tyler fejét (pár lila folttak megoldották no problemo...) és a felmosó nyelével tette, amit...Áldozatunk állig felfegyverkezve megy a sulis bálra picit lövöldözni, de persze Clay ledumálja, maaaaaaaaaaaajd ismételten megjön Tony és megmenti a helyzetet egy fuvarral...menjenek, ahova gondolom
Azonban nagy pacsi nekik a tavaszi bálos jelenetért: mikor elkezdődött a Lord Huron - The Night We Met száma azonnal kapcsoltam, hogy hol hallottam előtte 1. évadban (hát persze h egy bálon, ahol Clay Hannah-val táncolt). Szépen megcsinálták és elég érzelmes rész ez és újabb pacsi, ahogy a szám kezdete után Tony azonnal kapcsolt és mondja h meg kell találni Clay-t. Itt kb le kellett volna húzni a rolót és vége.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. |
több mint 5 éve
Már egy éve szinte csak koreai sorozatokat darálok a netflixen, úgyhogy sok mindent láttam 😀 A Secret Affair és a Marriage contract volt talán a két legjobb, és bármi Ha Ji Wonnal 😊A magamfajta öregecskedő, esetleg szentimentalizmusra is fogékony embereknek javaslom a kdrámákat. Ha nem kapsz hülyét tíz perc alatt, akkor könnyű belecsavarodni.Mit nezel ?
Jakehomer
Rózsa Sándor (betyár)
Mind egyben. Bár arrafelé a csók a szexjelenet.A magamfajta öregecskedő, esetleg szentimentalizmusra is fogékony embereknek javaslom a kdrámákat. Ha nem kapsz hülyét tíz perc alatt, akkor könnyű belecsavarodni.kúródráma?
Jakehomer
királydráma?
koronadráma?
kóreaidráma?
briareos
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
La casa de Papel! Nem lehet letenni!
Nagyon jó, izgalmas, csavaros, jó karakterek, nagyon jó zenék!
Ciao bella, ciao bella..
több mint 5 éve
A magamfajta öregecskedő, esetleg szentimentalizmusra is fogékony embereknek javaslom a kdrámákat. Ha nem kapsz hülyét tíz perc alatt, akkor könnyű belecsavarodni.kúródráma?
Jakehomer
királydráma?
koronadráma?
kóreaidráma?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A magamfajta öregecskedő, esetleg szentimentalizmusra is fogékony embereknek javaslom a kdrámákat. Ha nem kapsz hülyét tíz perc alatt, akkor könnyű belecsavarodni.Mit nezel ?
Jakehomer
több mint 5 éve
Ez mintha egy másik sorozat lenne már,szóval érdemes lehet folytatnién befürödtem a második évaddal ilyen szempontbólén most a westworldet Sobri módszer alapján nézem, és egyben darálom le az évadot.Fura ez a Westworld, de egyre jobban bejön.Én valamiért baromi kényelmetlenséget, vagy mit érzek, miközben nézem az évad epizódjait. Lehet én is robot vagyok, és ez csak egy szimuláció körülöttem. 😂
FLZOLI
Mikey
csebi
egyszerűen nem köt le
Maeve és Dolores annyira 0 karakterek hogy leszarom mi van velük, a Bernard szál meg jelenleg nem izgis
Negritis
több mint 5 éve
A magamfajta öregecskedő, esetleg szentimentalizmusra is fogékony embereknek javaslom a kdrámákat. Ha nem kapsz hülyét tíz perc alatt, akkor könnyű belecsavarodni.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
én befürödtem a második évaddal ilyen szempontbólén most a westworldet Sobri módszer alapján nézem, és egyben darálom le az évadot.Fura ez a Westworld, de egyre jobban bejön.Én valamiért baromi kényelmetlenséget, vagy mit érzek, miközben nézem az évad epizódjait. Lehet én is robot vagyok, és ez csak egy szimuláció körülöttem. 😂
FLZOLI
Mikey
csebi
egyszerűen nem köt le
Maeve és Dolores annyira 0 karakterek hogy leszarom mi van velük, a Bernard szál meg jelenleg nem izgis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
én most a westworldet Sobri módszer alapján nézem, és egyben darálom le az évadot.Fura ez a Westworld, de egyre jobban bejön.Én valamiért baromi kényelmetlenséget, vagy mit érzek, miközben nézem az évad epizódjait. Lehet én is robot vagyok, és ez csak egy szimuláció körülöttem. 😂
FLZOLI
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
The Sinnert épp nemrég fejeztem be, lehet belekezdek majd akkor a westworldbe én is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Fura ez a Westworld, de egyre jobban bejön.Én valamiért baromi kényelmetlenséget, vagy mit érzek, miközben nézem az évad epizódjait. Lehet én is robot vagyok, és ez csak egy szimuláció körülöttem. 😂
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen, jó döntés volt, hogy film helyett sorozat készült belőle és elvetették az ötletet, hogy Selena Gomez kapja Hannah szerepét.13 reasons why:Én anno mondtam, hogy zseniális sorozat 😎 az egész valóságos.
1. évaddal végeztem ma. Megértem, hogy miért okozott felháborodást jó pár helyen, viszont a téma nagyon valós és jogos témát boncolgat. Tökéletesen adja vissza sztem a sorozat, amit kell.
Beki
A színészek nagyon jók.
Chargers LT
2. évadból 4 részen vagyok túl és eddig jogos volt az aggodalmam, hogy minek kellett...
több mint 5 éve
13 reasons why:Én anno mondtam, hogy zseniális sorozat 😎 az egész valóságos.
Beki
A színészek nagyon jók.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Fura ez a Westworld, de egyre jobban bejön.
több mint 5 éve
Why?13 reasons why:Én a másodikat kaszáltam is, de az első jó volt.
Beki
Padrinaggio
több mint 5 éve
13 reasons why:Én a másodikat kaszáltam is, de az első jó volt.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
13 reasons why:1. évaddal végeztem ma. Megértem, hogy miért okozott felháborodást jó pár helyen, viszont a téma nagyon valós és jogos témát boncolgat. Tökéletesen adja vissza sztem a sorozat, amit kell.
több mint 5 éve
Uhh, ezeket még nem is láttam, szóval nekem minden spoiler 😀The Shields alap, a SOA végét ne várd, a Banshee ucsó évad is gáz, ezek simán fognak tudni versenyezni. 😉Nem.Megvolt a 6.evad is SOA-bol. Kicsit mar sokallok, lehet, hogy par hetet varok az utolso evaddal, bar most mar nem kene ezt elhuzni.Sajna a 7.évad kicsit gyengébb lett a többinél! Nehéz jó zárást csinálni Mondjuk van bent 2(3) eszméletlen jó párbeszéd!
Tovabbra is kivalo sorozat, bar azert ezt az evadot nehol mar eluntam. Nem igazam erzem, hogy ujat tudtak volna mutatni, inkabb mas formaban, de ugyanazokat a boroket rangattak le. Karakterfejlodes mostanra eltunt szerintem, arrol kb az elso 3-4 evad szolt meg. Most mar visszafejlodik stabilan mindenki, kocsog az osszes. 😀
A legutobbi 3 evadban kis tulzassal semmi sem volt meglepo, mindent sejteni lehetett.
Ha osszegeznem kene, akkor latatlanban, a 7.evad hijan is azt mondom, az elso 3-4 evad kiraly volt, utana azert kicsit visszaesett. Nekem kb ez addig volt a legerosebb, amig Clay ult az asztalfonel. Nem azert, mert kiraly volt, mert amugy alja volt. Jax elkepesztoen egysiku lett viszont. Illetve igy a vegere kialakult azert 1-2 karakter, aki mar semmit sem adott hozza, meg idegesitoek is.
Mondjuk ezek meg mindig olyan visazaesesek, amik altalaban jonni szoktak nehany evad utan, ugyhogy meg igy is top5os sorozat ez szerintem.
Es akkor szetspoilereztem mindent egy hat eve veget ero sorozattal. 😆
Stez
The shield-et láttad?
steelwolf
Mint irtam a velemenyem, szerintem amugy az 5-6.evad is mar gyengebb volt valamivel.
Ez a 7. eddig meg total komolytalan, bar csak ket resz volt meg. Ez itt mar az eszetlen oldokles, kibaszas mindenkivel, eroltetett.
Stez
ozibozi
Pedig tervbe vannak, csak mindig beesik valami más, valami frissebb aztán felejtődnek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Detto 😊Aki szereti a rendőrös sorozatokat annak tudom ajánlani a Chicago PD cimű sorozatot !Én mindhárom Chicago sorozatot nagyon kedvelem évek óta.
Nagyon tuti kis sorozat.
Rózsa Sándor (betyár)
zavi27
több mint 5 éve
444.hu/2020/04/06/kyle-walker-bulit-rendezett-es-kurvazott-a-karanten-alattjó sorozat volt 😀
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
444.hu/2020/04/06/kyle-walker-bulit-rendezett-es-kurvazott-a-karanten-alatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha mar rendor, bar az mondjuk a mentok es a tuzoltok mindennapjait is bemutatja, akkor Third Watch. Szerintem ott van az all time legjobb sorozatok kozott. Regebbi, de zsenialis. Van resz a 9/11rol is, bemutatja a mentalis oldalat is, hogy hogyan hatott a tragedia ezekre az emberekre, akik kozelrol eltek meg, es egybol szolgalatba kellett allniuk.