NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
ááá most még csak alapoznak, furcsállnám ha végig vinnék és az évad végére már át is alakulna JokerréAz megy most szvszKérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
Kenny
Wester
talán Pingvin van a legközelebb a végső karakteréhez, de szerencsére kicsit háttérben hagyják az utóbbi időkben
ezt várom majd Jerome-tól is, ahogy megerősödik, akkor majd egy másik gonoszt vesznek elő, mert muszáj húzniuk az időt, amíg a színészek felnőnek és addig is fenn kell tartani a nézők érdeklődést
ilyen szempontból érdekes, hogy a legfőbb gonosszal kezdik, ezek után Nigma vagy más már lehet nem fog annyira ütni
én nagyon nem örülnék, ha Barbaraból csinálnak Harley-t mert ez a felállás egyáltalán nem passzol a képregényekből megismert kapcsolatukhoz Jokerrel, elég illúzió romboló lenne
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Az megy most szvszKérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
Kenny
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Kérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
több mint 9 éve
Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ray Donovan harmadik évadának utolsó néhány epizódja szvsz elég komolyra sikerült. Végre egy olyan sorozat, amelynek -- szerintem -- sikerül tartania a színvonalat három évad után is, ritkán sikerül kifognom ilyet.ég a pofám, hogy nem vagyok szinten vele, de 7 rész után szerintem ez jobb idény mint az előzőek.
Néha elgondolkodtam közben, hogy vajon a való életben hány, a sorozatban történtekhez hasonlítható ügy lehet eltusolva a négy nagy major liga csapatainál...
Mikey
az elején nem voltam elragadtatva, hogy Katie Holmes érkezik, de jól nyomja.
több mint 9 éve
ozibozi
17 220
Gomorra letudva.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Remélem, lesz második évad.Állítólag készül
laccoo74
több mint 9 éve
Gomorra letudva.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Remélem, lesz második évad.
több mint 9 éve
Mikey
18 757
Ray Donovan harmadik évadának utolsó néhány epizódja szvsz elég komolyra sikerült. Végre egy olyan sorozat, amelynek -- szerintem -- sikerül tartania a színvonalat három évad után is, ritkán sikerül kifognom ilyet.Néha elgondolkodtam közben, hogy vajon a való életben hány, a sorozatban történtekhez hasonlítható ügy lehet eltusolva a négy nagy major liga csapatainál...
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Kijött a hosszú előzetes az X-akták minisorozathoz (I can see you, Winger!) www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0
Még 3 hónap...
több mint 9 éve
indavideo.hu/video/Az_ugynok_6_resz combine időNagyon jó rész volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Höri
Pete és kliensei zsinórban a 4. részben kajáltak. LOL
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Blood And Oil-hoz lesz vajon felirat?
több mint 9 éve
Már nem kell sokat aludni. Köszönöm ^^A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?október 12.
Minitron
baggio
több mint 9 éve
A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?október 12.
Minitron
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?
több mint 9 éve
Közben elkezdődött a Twin Peaks helyszínének kialakítása. Idén elkezdődik a forgatás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Akkor jól van akkor, mert nekem a széria már olyan szinten bejön és főleg Hannibal szerepében Mads, hogy Hannibal személyét már nem is Sir Hopkinshoz társítom, hanem Mads-hez. Zseniális a pali.Kinek, hogy tetszik a Hannibal 3. évad?5.résztől eléggé beindul 😉
Nem rég indult magyarul és kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem a 2. állatira bejött, de az a 3. hogy mondjam, lassan építkezős és túl művészkedő eddig 3 rész után nekem.
Minitron
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Kinek, hogy tetszik a Hannibal 3. évad?5.résztől eléggé beindul 😉
Nem rég indult magyarul és kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem a 2. állatira bejött, de az a 3. hogy mondjam, lassan építkezős és túl művészkedő eddig 3 rész után nekem.
Minitron
több mint 9 éve
Kinek, hogy tetszik a Hannibal 3. évad?Nem rég indult magyarul és kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem a 2. állatira bejött, de az a 3. hogy mondjam, lassan építkezős és túl művészkedő eddig 3 rész után nekem.
több mint 9 éve
Elkezdtem nézni a Vixent, kib@szott idegesítő h írd és mond 5 perc egy rész.főcímzenével és endcredittel vagy anélkül?
empty
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
ozibozi
17 220
A romániai Ray Donovan (Az árnyak--Umbre) román sorozat, de HBO termék. Igazi kelet-európai feeling, ami a negyedik résztől már be is indul. ---faszántosan üdítő a sok Dacia + bocskoros' benne---
több mint 9 éve
Elkezdtem nézni a Vixent, kib@szott idegesítő h írd és mond 5 perc egy rész.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mr. Robot?Nekem tetszett, volt benne 1-2 idegesítő/vontatott jelenet, de cserébe néhány "What the fuck" moment is.
A pilot király volt, a második rész mondjuk már kissé visszaesett. Egyelőre ennyire futotta, nem volt időm többet nézni.
\Törölt felhasználó\
Szerkesztette: Gaba93