Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyébként elgondolkoztam rajta az első két rész után, de sajna az kivitelezhetetlen 😀Úgy felcsigázott az első rész, hogy most már másodikat inkább a harmadikkal együtt nézem megGyere és húzd ki néhányónkkal azt a maradék egy hónapot. Elrepül meglásd! 😀
/ lehet elkapott a Netflix betegség, a tököm agonizáljon egy hétig a semmin 😉/
ozibozi
kristóf17
több mint 6 éve
Úgy felcsigázott az első rész, hogy most már másodikat inkább a harmadikkal együtt nézem megGyere és húzd ki néhányónkkal azt a maradék egy hónapot. Elrepül meglásd! 😀
/ lehet elkapott a Netflix betegség, a tököm agonizáljon egy hétig a semmin 😉/
ozibozi
több mint 6 éve
Úgy felcsigázott az első rész, hogy most már másodikat inkább a harmadikkal együtt nézem meg/ lehet elkapott a Netflix betegség, a tököm agonizáljon egy hétig a semmin 😉/
több mint 6 éve
GOT s8e2Jaimeért azért nagy aggodalom nem hiszem hogy bárkiben is volt.
Nekem az nagyon nem tetszett h Jaime tárgyalásában ,semmi' feszültség nem volt! Én vártam egy Tyrion tárgyalásos, vagy egy ,fürdőkádas' monológot! De sajna nem, 2 perc alatt lerendezték!
steelwolf
Nem lehetett túl feszültre húzni, hiszen nem halhatott meg ( még?).
Toca
több mint 6 éve
GOT s8e2Jaimeért azért nagy aggodalom nem hiszem hogy bárkiben is volt.
Nekem az nagyon nem tetszett h Jaime tárgyalásában ,semmi' feszültség nem volt! Én vártam egy Tyrion tárgyalásos, vagy egy ,fürdőkádas' monológot! De sajna nem, 2 perc alatt lerendezték!
steelwolf
Nem lehetett túl feszültre húzni, hiszen nem halhatott meg ( még?).
több mint 6 éve
GOT s8e2Nem tárgyalás volt.
steelwolf
több mint 6 éve
GOT s8e2Nekem az nagyon nem tetszett h Jaime tárgyalásában ,semmi' feszültség nem volt! Én vártam egy Tyrion tárgyalásos, vagy egy ,fürdőkádas' monológot! De sajna nem, 2 perc alatt lerendezték!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Én aki azt írtam hogy az egyik legrosszabb rész volt, ma már eljutottam oda hogy tetszett a rész. Kellett idő míg leért, de sikerült 😊Na látod 😊 Én ugyan erről beszéltem lentebb ! Szerintem te is abba a hibába estèl mint én.Hogy teljesen màstipusu részt vartàl ès így kicsit nehezen vette be a gyomrod 😃
braxa88
több mint 6 éve
Én aki azt írtam hogy az egyik legrosszabb rész volt, ma már eljutottam oda hogy tetszett a rész. Kellett idő míg leért, de sikerült 😊
több mint 6 éve
|| Megnéztem újra és lehet, hogy nálam van a hiba, de én nem látom a kardot és a fejét sem. A második fele az érvelésednek viszont tök jogos. Akkor már csak abban bízom, hogy a kriptából fog jönni az áldás 😀 || Az utolsó képsorokon látszik az éjkirály feje is és a kardja is, ahogyan ott áll a többi mással sorban Deres előtt, tehát nem ment el másfelé. Annál is inkább, mert Bran megmondta, hogy érte jön elsősorban az éjkirály. Ha sikerül Bran-t elpusztítania, akkor később úgyis eléri Királyvárat és nem lesz neki ellenfele senki Westeros-on |Maga a rész megint szó szerint minősíthetetlen volt, tökéletes fan service, a drámát, izgalmat, intrikát váró és remélő tábor már úgyse számít.| Én is azon a véleményen vagyok, mint az Emergency Awesome-os srác. Az éjkirály elhúzott Királyvár ellen. Azért egy sárkányt csak bevillantottak volna. Én nagyon adnám, ha bejönne a teóriád és a holtak felébrednének a kriptákban.
| ha az lesz a fordulat, hogy az éjkirály a sárkányával máshova megy, meg hogy a kriptában felélednek a holtak, biztos lefordulok a székről... valamiért még mindig reménykedek benne, hogy képesek lesznek váratlan húzásokra, de két órányi parolázás után ez egyre csak múló ábránd |
r.baggio
Btw az én teóriám az, hogy Brann úgy fog meghalni, hogy megszállja az éjkirályt és egymást ölik meg valamilyen módon. |
MirrMurr
Bruce
MirrMurr
Csak ebben a videóban tudom most így hirtelen megmutatni:
www.youtube.com/watch?v=4q7HauXap3U&t=882
De amikor én néztem a filmet, mintha a háttérben feltűnt volna a kerek feje az éjkirálynak. Itt meg ugye a kardját mutatják éppen.
Aztán lehet hogy a te általad vázolt teória lesz az igaz, mert hát ugye csak 2 vs 1 sárkány van még jelenleg az emberek oldalán. Illetve hát elég furcsa valóban, hogy nem mutatták meg a sárkányt legalább a földön állva vagy valami.
Meglátjuk! 😊
|
több mint 6 éve
Varys, Jamie, Tormund, Brienne, Tyrion 30
több mint 6 éve
| Megnéztem újra és lehet, hogy nálam van a hiba, de én nem látom a kardot és a fejét sem. A második fele az érvelésednek viszont tök jogos. Akkor már csak abban bízom, hogy a kriptából fog jönni az áldás 😀 || Az utolsó képsorokon látszik az éjkirály feje is és a kardja is, ahogyan ott áll a többi mással sorban Deres előtt, tehát nem ment el másfelé. Annál is inkább, mert Bran megmondta, hogy érte jön elsősorban az éjkirály. Ha sikerül Bran-t elpusztítania, akkor később úgyis eléri Királyvárat és nem lesz neki ellenfele senki Westeros-on |Maga a rész megint szó szerint minősíthetetlen volt, tökéletes fan service, a drámát, izgalmat, intrikát váró és remélő tábor már úgyse számít.| Én is azon a véleményen vagyok, mint az Emergency Awesome-os srác. Az éjkirály elhúzott Királyvár ellen. Azért egy sárkányt csak bevillantottak volna. Én nagyon adnám, ha bejönne a teóriád és a holtak felébrednének a kriptákban.
| ha az lesz a fordulat, hogy az éjkirály a sárkányával máshova megy, meg hogy a kriptában felélednek a holtak, biztos lefordulok a székről... valamiért még mindig reménykedek benne, hogy képesek lesznek váratlan húzásokra, de két órányi parolázás után ez egyre csak múló ábránd |
r.baggio
Btw az én teóriám az, hogy Brann úgy fog meghalni, hogy megszállja az éjkirályt és egymást ölik meg valamilyen módon. |
MirrMurr
Bruce
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem pénzre gondoltam.Hanem valmi tárgyra.Mondjuk egy üveg ital.Vagy valami hasonló.Bár nem tudom ,hogy lehetne kivitelezni 🤔Apropó nem dobunk fel valami tétet skacok a mi kis fantasy játékunkra ??,Tiltott szerencsejatekert buntetnek.
Rózsa Sándor (betyár)
Solymi
több mint 6 éve
Apropó nem dobunk fel valami tétet skacok a mi kis fantasy játékunkra ??,Tiltott szerencsejatekert buntetnek.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apropó nem dobunk fel valami tétet skacok a mi kis fantasy játékunkra ??,
több mint 6 éve
Lehet a sárkányokat is be kellett volna venni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
én meg jól rábasztam Theonra, ő neki reszeltek, ez 99% 😀
több mint 6 éve
Egész jól állok:3 safe, 1 probably safe, az utolsó még nincs deresben 😊
több mint 6 éve
Ha valakit érdekel, kitaláltam egy Game of Thrones fantasyt.Vegas szerint így áll a dolog (azok közül, akik Deresben vannak):
A szabályok végtelenül egyszerűek:
Aki játszani akar,a S8Ep1 kezdéséigaz az első listabéli haláláig a lenti 22-es listából válasszon magának 5 karaktert, azzal a céllal, hogy a karaktere túléli a GoT záróévadát.
Ha a választott túlélte, akkor a listában látható, hogy mennyi pontot hoz.
Vannak több pontért erősen veszélyeztetett karakterek, és vannak kevés pontért tutinak tűnő befutók.
Az nyer, akinek a sorozat végére a legtöbb pontja lesz/marad.
Választható karakterek:
Cersei Lannister 10 pont
Euron Greyjoy 10
Beric Dondarrion 9
Lord Varys 9
Jorah Mormont 8
Jaime Lannister 8
A Véreb 7
Szürke Féreg 7
Davos 7
Gendry 6
Bronn 6
Tormund 6
Daenerys Targaryen 5
Theon Greyjoy 5
Tyrion Lannister 4
John Snow 4
Brienne 3
Melisandre 3
Arya 2
Sansa 2
Bran 1
Samwell Tarly 1
Az éli túl a sorozatot, aki se meg nem hal, se be nem zombul, se el nem tűnik.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Jogos, a nagy kombinálásban csak addig jutottam, hogy ők testvérek.Cersei halála adott (prófécia itt is: Cersei tovább fog élni mint saját gyermekei, ő maga pedig a valonqar (kistestvér) keze által meghal), szerinte ez Tyriont jelenti, szerintem Jaimet, mert ő született később vagy a születendő gyermeket, mert az is a testvére, ha úgy nézzük...Elárulod, hogy miként tudod úgy nézni, hogy a gyereke Jaimetől a testvére?
Solymi
Ha Tywinnal dugott volna, akkor okés, de így miként?
Sobri Jóska
Ami viszont dramaturgiailag persze evidens, de egyébként érthetetlen, hogy miért Deresben akarnak megütközni a holtakkal.- Nyílt terepen nem sok esélyük lenne, egy várat meg nehezebb bevenni és könnyebb tartani kevesebb emberrel is.
Abból kiindúlva, hogy a holtak serege lassan halad, és tudják, hogy Brant követi, több, katonailag érettebb opcióra is nyílna lehetőség:
- szépen megindulnának vissza Királyvárba, aztán ha a Lannister sereg nem jött halcolni a holtak ellen, hát hozzák a holtakat Cerseihez,
- ha mindenképp még északon akarnak megütközni, akkor a leglogikusabb az lenne, ha belevinnék a holtakat a Reed mocsarakba, és ott kvázi afgán gerillatechnikával vadászgatnának rájuk, persze ez nem látványos, sorozatbarát megoldás,
- ha fontos, hogy várnál legyen a csata, akkor az Ikrek lenne az ideális helyszín ismerve a holtak víziszonyát, és ránézésre azért az egy erősebb vár, mint Deres, könnyebb tartani is, meg csak egy folyó két partján fekszik,
- de az ideális helyszín egy megfelelően bazinagy mező lenne, szépen előkészítve, alálocsolva bárminemű gyúlékony anyaggal, amin amikor felsorakoznak a holtak, az egyik sárkány szépen belobbantja őket a picsába, és máris kiegyenlítettebbek az erőviszonyok.
De persze Deresből indultunk 2011-ben, oda kell megérkezni 2019-ben.
Sobri Jóska
- Semmi értelme nem lenne Cerseihez vinni a sereget, menet közben csak több területet és nagyobb létszámot nyernének a holtak.
- A mocsarakat be is lehet fagyasztani, nem nyertek vele semmit se.
- Az intro képekből, meg a többiből kiindulva Deres azért sokkal nagyobb és komolyabb vár mint ahogy kinéz, nagyjából már-már megfelel a mostani kinézete, mármint a távoli, szóval nincs ezzel gond.
- Plusz még mindig háború van, délre menni felér egy öngyilkossággal meg több felesleges csatával.
több mint 6 éve
Én az ilyen "tájidegen" feldolgozásokat kedvelem. Ez igen jól sikerült:www.youtube.com/watch?v=7OWFAblCmy4
több mint 6 éve
Ami viszont dramaturgiailag persze evidens, de egyébként érthetetlen, hogy miért Deresben akarnak megütközni a holtakkal.Abból kiindúlva, hogy a holtak serege lassan halad, és tudják, hogy Brant követi, több, katonailag érettebb opcióra is nyílna lehetőség:
- szépen megindulnának vissza Királyvárba, aztán ha a Lannister sereg nem jött halcolni a holtak ellen, hát hozzák a holtakat Cerseihez,
- ha mindenképp még északon akarnak megütközni, akkor a leglogikusabb az lenne, ha belevinnék a holtakat a Reed mocsarakba, és ott kvázi afgán gerillatechnikával vadászgatnának rájuk, persze ez nem látványos, sorozatbarát megoldás,
- ha fontos, hogy várnál legyen a csata, akkor az Ikrek lenne az ideális helyszín ismerve a holtak víziszonyát, és ránézésre azért az egy erősebb vár, mint Deres, könnyebb tartani is, meg csak egy folyó két partján fekszik,
- de az ideális helyszín egy megfelelően bazinagy mező lenne, szépen előkészítve, alálocsolva bárminemű gyúlékony anyaggal, amin amikor felsorakoznak a holtak, az egyik sárkány szépen belobbantja őket a picsába, és máris kiegyenlítettebbek az erőviszonyok.
De persze Deresből indultunk 2011-ben, oda kell megérkezni 2019-ben.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kibebaszott jó összefoglaló! Akkor és most!--)Hát ez tényleg zseniállis volt !!!
www.youtube.com/watch?v=IdH1Hjy0ggg
steelwolf
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na E8 02S Vegyes érzéseim vannak velekapcsolatba.Èn abba táborba tartozom akinek nagyon tetszett az első rész.A második pedig először nem.Mondtam is ez most mi a szar volt????Aztán este valamiért újra néztem.És valahogy teljessen más szemszögből kezdtem el figyelni a történéseket és azt kell hogy mondjam parádé volt a javából 😊Pl.Lovagà ütés, Arya jelenete a kovács fiúval,A kis Mormon lány jelenete (Ő egyébként személyes kedvencem) vagy Sansa jelenete Danyvel, vagy mikor Theon Greyjoy bejelenti ,hogy Deresben akar harcolni.Egyszerűen nagyon erőssen hatot az èrzelmeimre a rengeteg mondanivaló amit a készítők átadtak nekünk ezzel a pár jelenettel.Engem Igen is Szentimentàlis àllapotba hozott.
Szóval szerintem nagyon is jó volt így a végén egy ilyen rész ahol minden fontos szereplő kapott pár emlèkezetes kèpkockàt.
+1
Ja és a betét dal 10/11 annyira betalàlt 😊Mèg most is a fülemben cseng a dallama.
több mint 6 éve
Cersei halála adott (prófécia itt is: Cersei tovább fog élni mint saját gyermekei, ő maga pedig a valonqar (kistestvér) keze által meghal), szerinte ez Tyriont jelenti, szerintem Jaimet, mert ő született később vagy a születendő gyermeket, mert az is a testvére, ha úgy nézzük...Elárulod, hogy miként tudod úgy nézni, hogy a gyereke Jaimetől a testvére?
Solymi
Ha Tywinnal dugott volna, akkor okés, de így miként?