NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Végre megtudta az egész világ, hogy mivel lehet felhúzni Birdmant.LeBron jól tette, hogy visszament Clevelandbe. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
kb igy szoktuk haverokkal vegigspoilerezni a metrot a GoT konyvekrol, mint ti. Aztan amikor szallunk le es latjuk h jo paran morcin neznek rank, akkor jovunk ra, hogy hopika 😀Borbinhosemmi spoiler nem hangzott el
pl 3szemű holló tavalyi évadban már szerepelt, csak msot uj színész fogja játszani
www.imdb.com/character/ch0414457/
több mint 9 éve
kb igy szoktuk haverokkal vegigspoilerezni a metrot a GoT konyvekrol, mint ti. Aztan amikor szallunk le es latjuk h jo paran morcin neznek rank, akkor jovunk ra, hogy hopika 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
jáá hogy úgy , úgy igen 😀perszemár az elsőben benne van mikor megsérül Bran, nem?5.könyvet akkor olvasd el ujrabraxa88Mi alapján?Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.KennyMax von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
(számomra egyértelmű kit alakíthat)Kenny
A könyvben nincs is ilyen karakter (még).Sobri Jóska
mintha ő része lenne a látomásnakNegritis
de ember alakban csak 5.könyvtőlbraxa88
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
perszemár az elsőben benne van mikor megsérül Bran, nem?5.könyvet akkor olvasd el ujrabraxa88Mi alapján?Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.KennyMax von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
mintha ő része lenne a látomásnakNegritis
de ember alakban csak 5.könyvtől
több mint 9 éve
már az elsőben benne van mikor megsérül Bran, nem?5.könyvet akkor olvasd el ujrabraxa88Mi alapján?Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.KennyMax von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
mintha ő része lenne a látomásnak
több mint 9 éve
braxa88
12 534
5.könyvet akkor olvasd el ujraMi alapján?Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.KennyMax von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
több mint 9 éve
Mi alapján?Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.KennyMax von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
A könyvben nincs is ilyen karakter (még).
több mint 9 éve
Ja azt én nem láttam,de én is rá gondoltam.Max von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnakbraxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Max von Sydow a GOT következő évadában 😊3szemű hollót írnak
több mint 9 éve
Max von Sydow a GOT következő évadában 😊(számomra egyértelmű kit alakíthat)
több mint 9 éve
sitcomban a Married 😀
több mint 9 éve
Dráma kategóriában easy, The Wire.Komedia/sitcom/egyeb kategoriaban nehéz.... - tudom, hogy homárpick, de legyen az "Everybody loves Hypnotoad" (vagyis a regi Futurama) 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
én mondjuk a Sopranos elkezdésén agyalok 😀NegritisAzt szerintem nem fogod megbánni.
több mint 9 éve
Kaliforgia.boooooooyaaaaah....nailed it
Imádom. 😊danyly
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kaliforgia.Imádom. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
imdb monhtly pickswww.imdb.com/imdbpicks/monthly-tv-picks/?ref_=nv_tp_tvpicks_2
több mint 9 éve
én mondjuk a Sopranos elkezdésén agyalok 😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 220
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)NewmanTyrant (ha a politikai aktualitást még nem utálod)
több mint 9 éve
Lost
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)NewmanSzex és New York
több mint 9 éve
the wireGergőbácsi+1 a wire-re, igaz, nemrég fejeztem be, szóval elfogult vagyok 😊
több mint 9 éve
the wire
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.