Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)Newmanthe shield
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)NewmanBreaking Bad.
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)NewmanSírhant művek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)Newmanuh bazz, talán a Fringe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
deyell
11 702
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)NewmanOz (HBO)
choose life
több mint 9 éve
ha ráböknétek egy sorozatra, hogy ez volt az eddigi legjobb amit láttam, melyik lenne az? 😊 (új sorozat után nézek)
több mint 9 éve
comment:com on volt hír h jön swat kats reboot. ment is az élvezkedés h úristen mekkora introja volt annó, el is kapott a nosztalgia, bár sztem 80-90-es évek cartoon intróban alábbit semmi sem veri:www.youtube.com/watch?v=AA-NRCAW90o
több mint 9 éve
Banshee kasza, a januári évad lesz az utolsó. És az is csak nyolc részes.berger90szomorú, de legalább így tuti, hogy méltó zárás lesz, nem nyújtás.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Banshee kasza, a januári évad lesz az utolsó. És az is csak nyolc részes.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Dehogynem. Arról szól, hogy Ricky minden részben megszívja, a dagadék falember egy örök papucs, The Rock kurva kemény ember, Vernon meg egy idióta pöcs, akinek a pénzét a fél világ elherdálja. Ugye milyen fantáziadús? 😊
több mint 9 éve
Srácok, velem van a baj, vagy tényleg jó volt a Ballers 5. meg 6. része? Simán legjobb részek eddig 😀Borbinhonem veled van a baj egy fokkal jobbak de engem még mindig nagyon zavar hogy gyakorlatilag nem szól semmiről.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Srácok, velem van a baj, vagy tényleg jó volt a Ballers 5. meg 6. része? Simán legjobb részek eddig 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Felesegem javaslatara belecsaptam a Damages (A hatalom halojaban) cimu sorozatba, eddig nem bantam meg, nagyon minoseginek tunik 4 resz utan!
több mint 9 éve
Én sose hívtam az edzőmet edzőnek, nálatok az a divat?csak erős idegzetűeknek ajánlom a sorozatjunkie-s winnie tweetjeit a Ballers magyar fordításáról"- Coach! Coach!"
twitter.com/sorozatjunkie
a kurva anyjukat már, hogy még az hbo is csak ilyen ganéra képesbaggio
"- Edző! Edző!"
Mi a bökkenő ?süti
több mint 9 éve
csak erős idegzetűeknek ajánlom a sorozatjunkie-s winnie tweetjeit a Ballers magyar fordításáról"- Coach! Coach!"
twitter.com/sorozatjunkie
a kurva anyjukat már, hogy még az hbo is csak ilyen ganéra képesbaggio
"- Edző! Edző!"
Mi a bökkenő ?
több mint 9 éve
csak erős idegzetűeknek ajánlom a sorozatjunkie-s winnie tweetjeit a Ballers magyar fordításáróltwitter.com/sorozatjunkie
a kurva anyjukat már, hogy még az hbo is csak ilyen ganéra képes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wayward Pines is elkaszálva :\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Még úgy is hogy benne sincs!A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioÉn miatta nem kezdtem még bele. 😀
Pedig azért szeretném bepróbálni, mondjuk Colin Firth se a kedvencem, de még mindig sokkal jobb mint ő.Vrijbloed
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 567
Az uj Hosok evadra kivancsi valaki?Az elso evadot faltam...a mostani haat.Leginkabb az eletvitelem miatt nem nezek annyi filmet.
Az x aktak minden idok nalam de ahogy irtam korabban az ugy volt kerek ahogy...
több mint 9 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioÉn miatta nem kezdtem még bele. 😀
Pedig azért szeretném bepróbálni, mondjuk Colin Firth se a kedvencem, de még mindig sokkal jobb mint ő.
több mint 9 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioNem!
több mint 9 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentum
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Kijött az első X-akták teaser!elég a zene h megcsinálja a nézettséget 😊
iktriad
több mint 9 éve
Kijött az első X-akták teaser!több mint 9 éve
Miért azt írják a hírekben, hogy ÉNB Dávid összecsukta az autóját, amikor ez az eset Vörös Attilával történt?